- 20 Eylül 2013
- 7.493
- 16.347
- 448
- 41
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
-
- #4.421
"Rabbim! Beni namaza devam eden bir kimse eyle, soyumdan da böyle kimseler yarat. Rabbimiz! Duami kabul eyle."
İbrahim as'ın duası (İbrahim Suresi 40)
ÇEKELİM beraber kuzu sen ne çekiyorsan günlük beni etiketle sabah gün boyu çekelim
Bunu bi yerde paylasmayacaktim ama buraya cok uygun olacak yaa...
Eki Görüntüle 2917936 Eki Görüntüle 2917937
Zaman Tükenmeden, dönelim inşaallah
hatalarımızdan utanalim gaflet uykusundan ...
ASSOSyal
Morrmeneksee
cevizli tarcinli kek
Wilma11
i p e k
clara
DEMRE
Magnifiaque
Cemoos
M MaviMabellee
F frenzy80
@Zeynebim2020
Meybuz
Masallardiyarii
C Capanin Gururu Teyom
Kelebegimmmxxxx
Madammor
Hannaz
Cilekkokusuu
Nefes0858
Karpuzlu araba
D u t
Asliq
@Bidar Sultan
yorgun anneanne
Neyiniz var oğlunuz içinCanım dua edermisin hastaneye gidiyoruz da oğlumla .kötü şeyler söylemesin korkuyorum ben
Hip.ve dik canım konuyor ama diaolog kurmuyor başka şeyler çıkar diye endişeleniyorumNeyiniz var oğlunuz için
Göz temasınız var mı ?Hip.ve dik canım konuyor ama diaolog kurmuyor başka şeyler çıkar diye endişeleniyorum
Saol canım benim göz teması var çok şükür ama parmağımla işaret ettiğim yerlere bakmıyor .ama o işaretle birşeyleri gösteriyor ...inşallah kötü birşey çıkmaz.allah razı olsun hepinizdenGöz temasınız var mı ?
Hayırlısıyla iyi şeyler çıkar bişeysi yoktur inşallah karpuzum üzülme Allah yardımcımız olsun
İyi o zaman Okul öncesi iletişiminiz nasıldı diyaloj kurdugunuz var mı?Saol canım benim göz teması var çok şükür ama parmağımla işaret ettiğim yerlere bakmıyor .ama o işaretle birşeyleri gösteriyor ...inşallah kötü birşey çıkmaz.allah razı olsun hepinizden
Okula almadilarki canım yarım saat durdu orda uyum sağlayamıyor dediler bana.birseyler isterken söylüyor ama mesala desemki oglum nereye nasılsın cevap vermiyor önceden veriyordu iyiyim diyordu sadeceİyi o zaman Okul öncesi iletişiminiz nasıldı diyaloj kurdugunuz var mı?
Benım kızım da iki gün gitti devam edemediOkula almadilarki canım yarım saat durdu orda uyum sağlayamıyor dediler bana.birseyler isterken söylüyor ama mesala desemki oglum nereye nasılsın cevap vermiyor önceden veriyordu iyiyim diyordu sadece
Sanadami uyum sağlayamıyor dediler yoksaBenım kızım da iki gün gitti devam edemedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?