- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.998
- 548
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
- #4.381
Beni kendisi için sevdiğin Allah'ta seni sevsin, güzel kardeşimSeni seviyorum Allah için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beni kendisi için sevdiğin Allah'ta seni sevsin, güzel kardeşimSeni seviyorum Allah için
Kuzu artık etiket yapmıyor musunBeni kendisi için sevdiğin Allah'ta seni sevsin, güzel kardeşim
Ben niye yokumHayırlı Sabahlar gününüz bereketli geçsin inşaat
Eki Görüntüle 2917013
Minnosprenses
Morrmeneksee
cevizli tarcinli kek
Wilma11
i p e k
clara
DEMRE
Magnifiaque
Cemoos
M MaviMabellee
F frenzy80
@Zeynebim2020
Meybuz
Masallardiyarii
C Capanin Gururu Teyom
Kelebegimmmxxxx
@Kkimodelii
S sebnembeen
Madammor
Hannaz
Cilekkokusuu
Galaxyeliz61 .!.:
Kurabiyex bu mi
Nefes0858
Karpuzlu araba
D u t
Asliq
L Lavinya1177
@Bidar Sultan
yorgun anneanne
Kuzu bende bu kız niye hiç yazmıyor diyorum hergun yazan ben anlamıyorum.bu etiketi kuzu dutada oldu aynısı kusura bakma kuzum benim sen başımın tacisin olmazmisin hiç kirazimBen niye yokum
Helallllllll kuzum sana yaaa Allah daha çok artirsin inşaallahGünaydn
Hayırlı sabahlar
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsu
Artı 50 rekat kaza
Yasin süresi
2 sayfa macide süresi ( kuranı kerim )
100 la havle 100 subhanallah ve bi hamdihi
Çok şükür elhamdulillah Kahve __Kokusu
Kaç gündür etiket niye gelmiyo diyorum bende çok işin var ya herhalde etiketi bırakti dedımKuzu bende bu kız niye hiç yazmıyor diyorum hergun yazan ben anlamıyorum.bu etiketi kuzu dutada oldu aynısı kusura bakma kuzum benim sen başımın tacisin olmazmisin hiç kirazim
Hemen düzeltiyorum
Yok kuzummm bırakırmıyım ne güzel buluşuyoruz burada birbirimize hakkı hatırlatıyoruz elimden geldiğince yapicam İnşaallah her zaman bende diyorum kuzum hasta ondan canı sıkkın yazmıyor diyorum birbirimizi dusunmusuz ne güzel arada yoklayin bakın kuzummm kendinizeKaç gündür etiket niye gelmiyo diyorum bende çok işin var ya herhalde etiketi bırakti dedım
KuZu SEn Nasil kiliyorsun kazaları anlat bakim hele maşallah sanaGünaydn
Hayırlı sabahlar
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsu
Artı 50 rekat kaza
Yasin süresi
2 sayfa macide süresi ( kuranı kerim )
100 la havle 100 subhanallah ve bi hamdihi
Çok şükür elhamdulillah Kahve __Kokusu
Kalp kalbe karşıYok kuzummm bırakırmıyım ne güzel buluşuyoruz burada birbirimize hakkı hatırlatıyoruz elimden geldiğince yapicam İnşaallah her zaman bende diyorum kuzum hasta ondan canı sıkkın yazmıyor diyorum birbirimizi dusunmusuz ne güzel arada yoklayin bakın kuzummm kendinize
5 defa 2 rekat kılıp selam veriyorum bazı namazlarsa 4 rekat kıldımKuZu SEn Nasil kiliyorsun kazaları anlat bakim hele maşallah sana
Sabah, öğle veya yatsı kazası diye belirtiyorsun degil mi canım?5 defa 2 rekat kılıp selam veriyorum bazı namazlarsa 4 rekat kıldım
Dün yatsı namazında 2+4+4 yaptım
Niyet ettim Alllah rızası için 2 rekat kaza namazı kılmaya diye başlıyorum
Wilma11 Migicim burda örnek olarak yazdim sen de bak canımcım Allah kabul etsinA.selam canım.
Üzerimde kalmış ilk ....... namazinin kazası
Veya
Üzerimde kalmış son ...... namazinin kazası
Diyerek 2 türlü de niyet edilebilirmiş, geçen gün araştırdım ben de :)
Kazalara sen de başladın mı Emma?Wilma11 Migicim burda örnek olarak yazdim sen de bak canımcım Allah kabul etsin
Ayiptir söylemesi ben hep kazaları da kilardimKazalara sen de başladın mı Emma?
Bir geceye yüklenme.Ben bir türlü kazalara başlayamadım bu gece kendini iyi ve enerjik hissedersem kaza namazı gecesi yapicam 1 saat sürmüyor bile 100 rekat namaz başlayınca devamı geliyor.
Özel hayirli gecelerde yapıyorum sadece .
Bunu çoğaltmam gerek
Bir günde çok yukleniyorsun kuzum nefse ağır geliyor ..gün içinde kılsan daha az yoruluyor insan zor gelmiyor. Canım..Ben bir türlü kazalara başlayamadım bu gece kendini iyi ve enerjik hissedersem kaza namazı gecesi yapicam 1 saat sürmüyor bile 100 rekat namaz başlayınca devamı geliyor.
Özel hayirli gecelerde yapıyorum sadece .
Bunu çoğaltmam gerek