- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.998
- 548
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
-
- #4.361
Hayırdır canım nedenEltim ve kızları çok canımı sıkıyor
Ayy Kizlar cok mutlu oldumNefes0858 canım ferdam kucagınıza sağlıkla alın ınsallah
@Ssevincli @burcusami kızlar hepinizin sevincini ortak yasadık o kadar mutlu oldum kı gercekten cok çabaladınız cok ınandınız hıc pes etmedınız Allahtan ümit kesmedınız hıc bır zaman.
Siz benım biricik dua arkadaslarımsınız sızın duanızın olusu en az benıde sızın kadar mutlu edip duygulandırıyor.
Gercekten her daim Allahtan umut kesılmeyeceğine birebir örnek oldunuz burada. Kaç aydır hep beraber dualar ediyoruz bırbırımızı toparlıyoruz sırası gelenın guzel haberlerini alıyoruz darısı bebek sahibi olmak ıcın cabalayanlara
Allah kabul etsin kuzummmSabah ogle Tamam simdi ikindi kilcam eve gidim insallah kuran ve dualarim okuncak
Allah razı olsun amin inşallah canımTebrik ederim Allahim sana bagislasin bebegini saglikla kucagina al insallahbende mayısta düşük yaptim hergun dua ediyorum bu haberi alabilmek icin bu hafta iki kere üst üste Ruyamda kalabalık bir pazarda alışveriş yaptığımı görüyorum insallah nasip olur dualarınızı eksik etmeyin
Allah razı olsun Amin canım inşallahAyy Kizlar cok mutlu oldumInsallah sag salim kucaginiza almayi nasip etsin rabbim
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun ❣Sağlıcakla gelişsin, büyüsün doğsun dilerim canim, hayırlı olsun
Naptılarda sıktılar kekimin canınıEltim ve kızları çok canımı sıkıyor
Canım benim eşim abileriyle hala ortak bu hayattaki en büyük dileğim mal varlıklarını bolusmesi bu konu beni çok üzüyor onlarda sürekli bana sürat aşıyorNaptılarda sıktılar kekimin canını
Biliyorum bu durumu ben.Canım benim eşim abileriyle hala ortak bu hayattaki en büyük dileğim mal varlıklarını bolusmesi bu konu beni çok üzüyor onlarda sürekli bana sürat aşıyor
Canim ortaklıktan kastım daha bolusmediler mallarınıBiliyorum bu durumu ben.
Babamda amcalarımla ortaktı. Gercekten akraba ıle yapılan hıc bırsey olmuyor Tahmın edıyorum suan nasıl sıkıntılar yasadıgını
Hayırlı sabahlar. Rabbim yükümüzü hafifletsin sıkıntılarımızı gidersin inşAllahHayırlı Sabahlar gününüz bereketli geçsin inşaat
Eki Görüntüle 2917013
Minnosprenses
Morrmeneksee
cevizli tarcinli kek
Wilma11
i p e k
clara
DEMRE
Magnifiaque
Cemoos
M MaviMabellee
F frenzy80
@Zeynebim2020
Meybuz
Masallardiyarii
C Capanin Gururu Teyom
Kelebegimmmxxxx
@Kkimodelii
S sebnembeen
Madammor
Hannaz
Cilekkokusuu
Galaxyeliz61 .!.:
Kurabiyex bu mi
Nefes0858
Karpuzlu araba
D u t
Asliq
L Lavinya1177
@Bidar Sultan
yorgun anneanne
İnşaallah canım beni hayırlı sabahlarHayırlı sabahlar. Rabbim yükümüzü hafifletsin sıkıntılarımızı gidersin inşAllah
Allah kabul etsin canımNamazımı kılıp şimdi balkona çıktım. Peygamberimizin yaptığı gibi havayı içime çekiyorum . Salavat getirerek ve tebessüm ederek
Seni seviyorum Allah içinAllah kabul etsin canımRabb'im yarattiklari adetince selati selâm üzerine olsun kokulu peygamberimizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?