- 1 Nisan 2021
- 5.296
- 11.462
- 178
- 40
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
-
- #4.341
Amin canım Allah razı olsun Rabbim hayırlısı ile ilerleyip kucağıma aldığım günleride nasip etsin Rabbim isteyen emek eden herkesin kucağını hayırlısı ile doldursun annelik gibi muhteşem bir duyguyu yaşayanların da evlatlarına sağlık versinAyyyy çok sevindim kuzum yaaa içime mi doğdu ayyysoracam soracam.birazda çekiniyorum zor bir bekleme süreci kuzummm yaaa Allah kucağına almayı nasip etsin inşaallah yaradanim çok sevindim Rabb'im kimsemiz kucağını boş birakmasin
Yaaa valla ağlıcam zaten bende duygusallık fena boyuttaNefes0858 canım ferdam kucagınıza sağlıkla alın ınsallah
Ssevincli burcusami kızlar hepinizin sevincini ortak yasadık o kadar mutlu oldum kı gercekten cok çabaladınız cok ınandınız hıc pes etmedınız Allahtan ümit kesmedınız hıc bır zaman.
Siz benım biricik dua arkadaslarımsınız sızın duanızın olusu en az benıde sızın kadar mutlu edip duygulandırıyor.
Gercekten her daim Allahtan umut kesılmeyeceğine birebir örnek oldunuz burada. Kaç aydır hep beraber dualar ediyoruz bırbırımızı toparlıyoruz sırası gelenın guzel haberlerini alıyoruz darısı bebek sahibi olmak ıcın cabalayanlara
Tebrik ederim Allahim sana bagislasin bebegini saglikla kucagina al insallahAmin canım Allah razı olsun Rabbim hayırlısı ile ilerleyip kucağıma aldığım günleride nasip etsin Rabbim isteyen emek eden herkesin kucağını hayırlısı ile doldursun annelik gibi muhteşem bir duyguyu yaşayanların da evlatlarına sağlık versin❣
Yaa ağlatma beni zaten duygusalim bendeNefes0858 canım ferdam kucagınıza sağlıkla alın ınsallah
Ssevincli burcusami kızlar hepinizin sevincini ortak yasadık o kadar mutlu oldum kı gercekten cok çabaladınız cok ınandınız hıc pes etmedınız Allahtan ümit kesmedınız hıc bır zaman.
Siz benım biricik dua arkadaslarımsınız sızın duanızın olusu en az benıde sızın kadar mutlu edip duygulandırıyor.
Gercekten her daim Allahtan umut kesılmeyeceğine birebir örnek oldunuz burada. Kaç aydır hep beraber dualar ediyoruz bırbırımızı toparlıyoruz sırası gelenın guzel haberlerini alıyoruz darısı bebek sahibi olmak ıcın cabalayanlara
Yaaa valla ağlıcam zaten bende duygusallık fena boyuttaRabbim hepinizden razı olsun evet çok inandık çok dua ettik Rabbim.vesile kıldı elhamdülillah pes pese güzel haberleri aldık hiçbirinizi gerçekte tanımıyorum ama gerçekten çok sevdim sizleri her daim duamdasınız hepiniz Rabbim sizinde ne muradınız varsa hayırlı zamanda nasip etsin iyiki varsınız can dua arkadaşlarım
Biraz da mutluluktan ağlayalım yaaYaa ağlatma beni zaten duygusalim bende
Rabbim hepinizden razı olsun iyiki varsınız hepinize kalben dua ediyorum her zaman
Ben iyiyim cok sukur sen nasılsın cevizli kekimKizlar nasılsınız
Rabbim ınsallah sanada hayırlı bır evlat nasip etsin. Gercekten burda mucadele eden arkadaşlarımıızn guzel haberlerini alıyoruz 1 er ay arayla. Zaman alıyor ama sonuc olarak rabbım nasıp edıyor ıcını ferah tut dua etmekten sakın vazgeçmeTebrik ederim Allahim sana bagislasin bebegini saglikla kucagina al insallahbende mayısta düşük yaptim hergun dua ediyorum bu haberi alabilmek icin bu hafta iki kere üst üste Ruyamda kalabalık bir pazarda alışveriş yaptığımı görüyorum insallah nasip olur dualarınızı eksik etmeyin
zamanı geldiğinde oluyor cok şükür cnm hic bisey boşuna değilNefes0858 canım ferdam kucagınıza sağlıkla alın ınsallah
Evett ya ağlayalım ama mutluluktanBiraz da mutluluktan ağlayalım yaa
Ben bugün hiç iyi değildim meneksem bütün günum ziyan olduBen iyiyim cok sukur sen nasılsın cevizli kekim
Rabbim ınsallah sanada hayırlı bır evlat nasip etsin. Gercekten burda mucadele eden arkadaşlarımıızn guzel haberlerini alıyoruz 1 er ay arayla. Zaman alıyor ama sonuc olarak rabbım nasıp edıyor ıcını ferah tut dua etmekten sakın vazgeçme
Noldu hayırdır ıns.Ben bugün hiç iyi değildim meneksem bütün günum ziyan oldu
A.selam canım.s.aleykum
kaza namazlarına niyet ederken son kaza namazı diye mi niyet ediyorsunuz
Bunu tam anlayamadım?BANA hoca
hergün kıldın kaza namazı son kaza namazı olarak kıl demişti eğer o gün vefat edersen bütün namazlarını kılmış olarak gidersin demişti bende sizin gibi niyet ederdim
Eki Görüntüle 2916643 Eki Görüntüle 2916644 Eki Görüntüle 2916646
DEMRE cim ben bunu uyguluyorum unutursan buradan bakarsın diye resimli attım
Sağlıcakla gelişsin, büyüsün doğsun dilerim canim, hayırlı olsunÇok şükür dün kan testi günümdü canım Rabbime binlerce kere şükürler olsun pozitif haberini aldım yarın tekrar gidicem
Net vaktini tayin etmek icin borc olan dedikten sonra "ilk" veya "son" ifadesini kullan kuzucumBen üzerime borc olan sabah namazimin kazasını kılmaya diye niyet ediyorum kuzu 15 seneyi hesapladım 500 rekât yapıyor
A.selam canım.
Üzerimde kalmış ilk ....... namazinin kazası
Veya
Üzerimde kalmış son ...... namazinin kazası
Diyerek 2 türlü de niyet edilebilirmiş, geçen gün araştırdım ben de :)
Eltim ve kızları çok canımı sıkıyorNoldu hayırdır ıns.
Evwet canım bugun cok yogundum yenı bakabıldım mesajlara ama senın yazında cok mantıklı geldı . Ilkden baslamak da olabıkır sondan baslamakda ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?