• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Namaz, dua ve manevi sohbet alanı

Nefes0858 Nefes0858 canım ferdam kucagınıza sağlıkla alın ınsallah
@Ssevincli @burcusami kızlar hepinizin sevincini ortak yasadık o kadar mutlu oldum kı gercekten cok çabaladınız cok ınandınız hıc pes etmedınız Allahtan ümit kesmedınız hıc bır zaman.
Siz benım biricik dua arkadaslarımsınız sızın duanızın olusu en az benıde sızın kadar mutlu edip duygulandırıyor.
Gercekten her daim Allahtan umut kesılmeyeceğine birebir örnek oldunuz burada. Kaç aydır hep beraber dualar ediyoruz bırbırımızı toparlıyoruz sırası gelenın guzel haberlerini alıyoruz darısı bebek sahibi olmak ıcın cabalayanlara 💜
Ayy Kizlar cok mutlu oldum ❤️ Insallah sag salim kucaginiza almayi nasip etsin rabbim 😍😍❤️

Tebrik ederim Allahim sana bagislasin bebegini saglikla kucagina al insallah😍 bende mayısta düşük yaptim hergun dua ediyorum bu haberi alabilmek icin bu hafta iki kere üst üste Ruyamda kalabalık bir pazarda alışveriş yaptığımı görüyorum insallah nasip olur dualarınızı eksik etmeyin 🤲
Allah razı olsun amin inşallah canım 🤲 Rabbim isteyen herkese hayırlısı ile tez vakitte nasip etsin 😍 rüyanda inşallah hayıra alamettir 😊💐 hepiniz duamdasınız ❣

Namaz Vakti Canlar 📢 🕋 🛐 📿
Screenshot_20210915-210335~2.jpeg
Screenshot_20210915-210217~2.jpeg

Minnosprenses Minnosprenses
Morrmeneksee Morrmeneksee
cevizli tarcinli kek cevizli tarcinli kek
Wilma11 Wilma11
i p e k i p e k
clara clara
DEMRE DEMRE
Magnifiaque Magnifiaque
Cemoos Cemoos
M MaviMabellee
F frenzy80
@Zeynebim2020
Meybuz Meybuz
Masallardiyarii Masallardiyarii
C Capanin Gururu Teyom
Kelebegimmmxxxx Kelebegimmmxxxx
@Kkimodelii
S sebnembeen
Madammor Madammor
Hannaz Hannaz
Cilekkokusuu Cilekkokusuu
Galaxyeliz61 Galaxyeliz61 .!.:
Kurabiyex Kurabiyex bu mi
Nefes0858 Nefes0858
Karpuzlu araba Karpuzlu araba
D u t D u t
Asliq Asliq
L Lavinya1177
@Bidar Sultan
yorgun anneanne yorgun anneanne

Canım benim eşim abileriyle hala ortak bu hayattaki en büyük dileğim mal varlıklarını bolusmesi bu konu beni çok üzüyor onlarda sürekli bana sürat aşıyor
Biliyorum bu durumu ben.
Babamda amcalarımla ortaktı. Gercekten akraba ıle yapılan hıc bırsey olmuyor Tahmın edıyorum suan nasıl sıkıntılar yasadıgını

Back