- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
-
- #3.381
Cuzu herkes kendine okuyordu ya zaten sen kaldığın yerden devam et.8 den başlamıştım
Ahhh kahvecim şimdi etiket yapınca ramazan aklıma geldi
Eskilere gittim bende ordan aklıma geldin canım ne güzel günlerdiAhhh kahvecim şimdi etiket yapınca ramazan aklıma geldi
Bundan sonra yapicam inşaallah namaz vakitleri musadenleAhhh kahvecim şimdi etiket yapınca ramazan aklıma geldi
Estağfurullah ne güzel bilgiler Allah razı olsunBenim gibi cahilden size hatırlatma ; Yatsı namazindan sonra amenerresulu ve mülk süresini okumak çok iyidir.kizlar aklınızda bulunsun
Yap tabii canım ama benim namazlarım hep kaldı Ramazan'dan sonra yaBundan sonra yapicam inşaallah namaz vakitleri musadenle
Biliyorum canım sorunlarını uzaktan takip ediyorum seni eş ev sorunlarıniYap tabii canım ama benim namazlarım hep kaldı Ramazan'dan sonra ya
Ayrıca biraz problemlerle de uğraştım ama aranızda olmak isterim
Allah kabul etsin inşallah
Çok güzel bilgi çok teşekkür ederim okumaya çalışacagımBenim gibi cahilden size hatırlatma ; Yatsı namazindan sonra amenerresulu ve mülk süresini okumak çok iyidir.kizlar aklınızda bulunsun
Muhteşemooo
Benim en cok hatirlayip korktugum şey azap...
Çok güzel bir tavsiye tşk ederim. Dışarı çıkarken işyerlerimizde evımızde her daim abdestli olmaya gayret edelim inşallah herşey daha bir güzel olur yemek yaparken çay demlerken temizlik yaparken çalışırken abdestli olursak her anmamız zıkır her ısımız ıbadet yerıne gecer bııznıllah ... Lavabomuza gıttık soyle azıcık bır bekleyelım evın ıcınde adımlayalım 40 adım kadar yaklasık abdestımızı alalım onun verıgı huzur ferahlık serınlık hıcbırseyde yok .....Bir tavsiye:
İs yerindeyseniz veya disarda isiniz varsa abdestli durmaya çalışın, ezan vakti olunca hemen namaza hazir olur kilabilirsiniz. Disarda gezmede bir mescit cami bulabilirsiniz. İs yerlerinde yer müsaitse bir tenhada tuvalet izni gibi düşünerek kilabilirsinizAllah daim etsin, kolaylastirsin.
Rabb'im amellerimiz ile değilde ,sonsuz merhametiyle muamele etsin inşaallah. yoksa işimiz çok ZorBenim en cok hatirlayip korktugum şey azap...
Kazaya bırakmamaya gayret edelim cankuşlar
Harikasın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?