Namaz, dua ve manevi sohbet alanı

Yap tabii canım ama benim namazlarım hep kaldı Ramazan'dan sonra ya
Ayrıca biraz problemlerle de uğraştım ama aranızda olmak isterim
Biliyorum canım sorunlarını uzaktan takip ediyorum seni eş ev sorunlarıni Rabb'im feraha çıkarsın inşaallah tekrar başlamana fesile olur belki paylaşımlar olman bile sadece güzel hoşgeldin

Sabah namazını kılan kimse -Allah’a itaat eden bir mümin olarak- Allah’ın himâyesindedir. Sakın, Allah’ın himayesine ve emanına aldığı bir kimseye eziyet etmeye ve haksızlık / kötülük yapmaya kalkmayın ki, Allah, bizzat kendi himâyesinde olan bir konuda sizi sorguya çekmesin. -İyi bilesiniz ki- Allah, kendi himâyesinde olan bir konudan sorguya çektiği kimseyi cezalandırır, sonra da onu yüzüstü cehenneme atar.”

Namaz Vakti Canlar

Minnosprenses
ASSOSyalASSOSyal hesabı doğrulanmış üye.
Catlak-kurabiye
coconatt
D u t
Morrmeneksee
cevizli tarcinli kek
Wilma11 bb
i p e k ve
clara
DEMRE
Magnifiaque
Cemoos
M MaviMabellee

Bir tavsiye:
İs yerindeyseniz veya disarda isiniz varsa abdestli durmaya çalışın, ezan vakti olunca hemen namaza hazir olur kilabilirsiniz. Disarda gezmede bir mescit cami bulabilirsiniz. İs yerlerinde yer müsaitse bir tenhada tuvalet izni gibi düşünerek kilabilirsiniz Allah daim etsin, kolaylastirsin.

Çok güzel bir tavsiye tşk ederim. Dışarı çıkarken işyerlerimizde evımızde her daim abdestli olmaya gayret edelim inşallah herşey daha bir güzel olur yemek yaparken çay demlerken temizlik yaparken çalışırken abdestli olursak her anmamız zıkır her ısımız ıbadet yerıne gecer bııznıllah ... Lavabomuza gıttık soyle azıcık bır bekleyelım evın ıcınde adımlayalım 40 adım kadar yaklasık abdestımızı alalım onun verıgı huzur ferahlık serınlık hıcbırseyde yok .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…