- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.998
- 548
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
-
- #3.261
Merhaba canımMerhaba ne güzel bir topicmiş... beş yıldır düzenli kılıyorum çok şükür. Düzenli dediysem arada kaçırıyorum veya hastaysam özellikle başım ağrıyor veya dönüyorsa o gün kılmıyorum. Ama sonra sanki hiç bırakmamış gibi tekrar başlıyorum. Maalesef sabah namazlarını son bir yıldır kılamıyorum. 15 aylık bebeğim var sabah namazına kalkınca uyanıyorsonra uyutmaya çalışınca stres oluyorum, gerisi tembellik, biraz büyüsün kılarım demeler ve kalkmıyorum.
Bu sabah inşallah kalkmaya niyetleniyorum.
Allah kabul etsin sen devam ettikçe Rabb'im 5 Vakit kılmayı nasip edicek inşaallahSabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Amin canım benim günaydınGünaydın, hayırlı sabahlar canlarallah namazlarımızı kabul etsin inş
Bende diyorum bu kız niye uyanmadiAmin canım benim günaydınben renkli dönemine girdim
Geç yatıyorum canım bu dönemde.. tecvid çalışıyorum kız rahat vermiyor gündüzleriBende diyorum bu kız niye uyanmadi
Oyy maşallah canım benim, harikasınGeç yatıyorum canım bu dönemde.. tecvid çalışıyorum kız rahat vermiyor gündüzleri
Çok zor amaOyy maşallah canım benim, harikasın
Yok kuzum yaa ben arapçada bilmiyorum kiÇok zor amakafam çok karisiyor sen biliyormusun tecvid canım
ben seni biliyor diye kalmış aklımda canım Allah'ım nasip etsin inşaallah en kısa zamanda öğrenmeyi..İnternetin olsa kuzum bir hoca var o kadar güzel anlatıyor ki evde kendin öğrenirsin çok kolay aslındaYok kuzum yaa ben arapçada bilmiyorum kitecvid şöyle dursun
Aynen ön yargı deniyor ya bakalım ne hikayesi var kimse bilmeznkimsenin iç dünyasını maalsef hepimiz yapıyoruz ne yazık ki bende yapıyorum rabbim af etsinEki Görüntüle 2903882 Eki Görüntüle 2903883 Eki Görüntüle 2903885
Minnosprenses
Cookiie
ASSOSyal
Catlak-kurabiye
coconatt
D u t
Jou mi
MssPARE
Morrmeneksee
@Kabarmamis kek
Wilma11
i p e k
clara
CUMANIZ MÜBAREK OLSUN ARKADAŞLAR.
Amin canım hepimiz zaman zaman yapıyoruuz ununut oysa hep aklımızda olması lazım Rabb'im bu gibi durumlardan sakınsin bizleriAynen ön yargı deniyor ya bakalım ne hikayesi var kimse bilmeznkimsenin iç dünyasını maalsef hepimiz yapıyoruz ne yazık ki bende yapıyorum rabbim af etsin
Amin kahvem aminAmin canım hepimiz zaman zaman yapıyoruuz ununut oysa hep aklımızda olması lazım Rabb'im bu gibi durumlardan sakınsin bizleri
Hayırlı cumalar canımmEki Görüntüle 2903882 Eki Görüntüle 2903883 Eki Görüntüle 2903885
Minnosprenses
Cookiie
ASSOSyal
Catlak-kurabiye
coconatt
D u t
Jou mi
MssPARE
Morrmeneksee
@Kabarmamis kek
Wilma11
i p e k
clara
Inş kuzum ya rabbim nasip etsin inşben seni biliyor diye kalmış aklımda canım Allah'ım nasip etsin inşaallah en kısa zamanda öğrenmeyi..İnternetin olsa kuzum bir hoca var o kadar güzel anlatıyor ki evde kendin öğrenirsin çok kolay aslında
Allahım bizi korusunEki Görüntüle 2903882 Eki Görüntüle 2903883 Eki Görüntüle 2903885
Minnosprenses
Cookiie
ASSOSyal
Catlak-kurabiye
coconatt
D u t
Jou mi
MssPARE
Morrmeneksee
@Kabarmamis kek
Wilma11
i p e k
clara
Alzaimer hastalığının en iyi ilacının kuran okumak olduğunu biliyormuydunuz ?ben seni biliyor diye kalmış aklımda canım Allah'ım nasip etsin inşaallah en kısa zamanda öğrenmeyi..İnternetin olsa kuzum bir hoca var o kadar güzel anlatıyor ki evde kendin öğrenirsin çok kolay aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?