- 20 Eylül 2013
- 7.493
- 16.347
- 448
- 41
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
- #3.221
Bana da dua eder misiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana da dua eder misiniz
Âmîn, ne güzel paylasim yapmissin
Demeeeee çok özledim seni benHer yerde seni arıyor gözlerim
Mülk suruseni okudum sabah ,Âmîn, ne güzel paylasim yapmissin
Ya işte öyle canim...Mülk suruseni okudum sabah ,
Rabb'im ne kar az sukrediyorsunuz diyor ayette.. sizi gökyüzüne salan biziz yine bize döndürüleceksiniz
Önde gidiyorsunuz bizden burada 15 gece okunuyorYa işte öyle canim...
Ezan okunuyor burda
Adrese teslim olmuş desene çok sevindim Rabb'im vatanımızı bayraksiz camilerimizi ezansiz bırakmasın. komşu olsaydık keşke ne güzel sohbetlerimiz olurdu nur deyince de hep İnşirah suresi geliyor aklıma hep onunla dua ediyorum ona i p e kTeşekkür ederim canim,
İlk firsatta dinleyeyim.
Ben Adiyat Suresi'ni cok severim gerek kiraatteki akışını gerek mealini, Adiyat Suresi krizim tutar bazen, açıp dinlemem gerekir veya da kendim okumam gerekir, rahatlarim
Bi de Rahman Suresi var, ondaki tekrar eden ayetten ve mealinden cok etkileniyorum.
Allah dinimizden kitabimizdan ayirmasin bizi,
Kendisinin dosdoğru yolunda sabit eylesin kalplerimizi ve ayaklarimizi amin.
Bi etiket de i p e k kuzuya yapalim.
Bu duaları okur musunuzEn güzel sabahlar sabah namazıyla başlar sloganıyla başlatıyorum günü.
Keyifli gorunsemde biraz üzgünüm çocuğumun ateşini soğuk su kompresi şurup ve banyo da dusuremeyince eşim aldı hastaneye götürdü.
Ben de onlar gelene kadar uyku mu tutar gözümü.
Bir taraftan sirkeli sularla cocugumun odasını sildim bu saatte . Maksat kafa dağılsın
Namazımı kıldım .
Şimdi buraya da yazıp ağzı dualı arkadaşlarımdan çocuğum için sağlık duası istemeye geldim.
Nazar ayeti de okuyan olursa çok ama çok mutlu olurum.
Okuduk inşallah güzelcene gelır evınıze hayırlısıyla endıse etme ıyı dusunelım ıyı olsun
Dunum raporu
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
CanımsınOkuduk inşallah güzelcene gelır evınıze hayırlısıyla endıse etme ıyı dusunelım ıyı olsun