• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Namaz, dua ve manevi sohbet alanı

Screenshot_20210814-130838~2.jpeg

5 Vakit huzuruna
gelmeyi nasip et Yarabbi.. Bizlere🕋🛐📿.

Minnosprenses Minnosprenses
Cookiie Cookiie
ASSOSyal ASSOSyalASSOSyal hesabı doğrulanmış üye.
Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye
coconatt coconatt
D u t D u t
Jou Jou mi
MssPARE MssPARE bu
Morrmeneksee Morrmeneksee
cevizli tarcinli kek cevizli tarcinli kek
Wilma11 Wilma11
i p e k i p e k
clara clara

Sadece seni etiket yapmak geldi içimden. ikimizin çok ihtiyacı var sinirim bu sureye clara clara ♥️

Teşekkür ederim canim, 💚

İlk firsatta dinleyeyim.
Ben Adiyat Suresi'ni cok severim gerek kiraatteki akışını gerek mealini, Adiyat Suresi krizim tutar bazen, açıp dinlemem gerekir veya da kendim okumam gerekir, rahatlarim 😁
Bi de Rahman Suresi var, ondaki tekrar eden ayetten ve mealinden cok etkileniyorum.
Allah dinimizden kitabimizdan ayirmasin bizi,
Kendisinin dosdoğru yolunda sabit eylesin kalplerimizi ve ayaklarimizi 🤲🏻 amin.
Bi etiket de i p e k i p e k kuzuya yapalim.

Teşekkür ederim canim, 💚

İlk firsatta dinleyeyim.
Ben Adiyat Suresi'ni cok severim gerek kiraatteki akışını gerek mealini, Adiyat Suresi krizim tutar bazen, açıp dinlemem gerekir veya da kendim okumam gerekir, rahatlarim 😁
Bi de Rahman Suresi var, ondaki tekrar eden ayetten ve mealinden cok etkileniyorum.
Allah dinimizden kitabimizdan ayirmasin bizi,
Kendisinin dosdoğru yolunda sabit eylesin kalplerimizi ve ayaklarimizi 🤲🏻 amin.
Bi etiket de i p e k i p e k kuzuya yapalim.
Adrese teslim olmuş desene çok sevindim 😊 Rabb'im vatanımızı bayraksiz camilerimizi ezansiz bırakmasın. komşu olsaydık keşke ne güzel sohbetlerimiz olurdu ♥️ nur deyince de hep İnşirah suresi geliyor aklıma hep onunla dua ediyorum ona i p e k i p e k ♥️

En güzel sabahlar sabah namazıyla başlar sloganıyla başlatıyorum günü.
Keyifli gorunsemde biraz üzgünüm çocuğumun ateşini soğuk su kompresi şurup ve banyo da dusuremeyince eşim aldı hastaneye götürdü.
Ben de onlar gelene kadar uyku mu tutar gözümü.
Bir taraftan sirkeli sularla cocugumun odasını sildim bu saatte . Maksat kafa dağılsın 😔
Namazımı kıldım .

Şimdi buraya da yazıp ağzı dualı arkadaşlarımdan çocuğum için sağlık duası istemeye geldim.

Nazar ayeti de okuyan olursa çok ama çok mutlu olurum.

En güzel sabahlar sabah namazıyla başlar sloganıyla başlatıyorum günü.
Keyifli gorunsemde biraz üzgünüm çocuğumun ateşini soğuk su kompresi şurup ve banyo da dusuremeyince eşim aldı hastaneye götürdü.
Ben de onlar gelene kadar uyku mu tutar gözümü.
Bir taraftan sirkeli sularla cocugumun odasını sildim bu saatte . Maksat kafa dağılsın 😔
Namazımı kıldım .

Şimdi buraya da yazıp ağzı dualı arkadaşlarımdan çocuğum için sağlık duası istemeye geldim.

Nazar ayeti de okuyan olursa çok ama çok mutlu olurum.
Bu duaları okur musunuz

5cd5d8601a6a4e889ec3aadd818b48ea.jpg

nazar-ayeti-duasi-dualari-ahiska-dua-dualar-kart-kartlari-ezber-havas-vefk-siparis-ismailaga-c...jpg

Dunum raporu
Sabah ✅
Öğle ✅
İkindi✅
Akşam ✅
Yatsı ❌😞

Bir zaman bende bazen yatsıyı kılamıyordum ağır gelıyordu. Sonra bır gun ruya gordum işaret mahiyetinde çok feciydi... sonra bir yazı okudum kıtapta diyorkı ' sabah namazı ve yatsı namazı munafıklara zor gelırmış. Munafıklarda cehennemın en alt kademesınde olacak gruptur '

Canımsın kılalım .

Evlerimize huzur yayalım

Mevlamın rahmetınden evımıze rızkımıza cocuklarımıza yuvamıza pay kapalım

Back