Namaz, dua ve manevi sohbet alanı

Sadece seni etiket yapmak geldi içimden. ikimizin çok ihtiyacı var sinirim bu sureye clara
Teşekkür ederim canim,

İlk firsatta dinleyeyim.
Ben Adiyat Suresi'ni cok severim gerek kiraatteki akışını gerek mealini, Adiyat Suresi krizim tutar bazen, açıp dinlemem gerekir veya da kendim okumam gerekir, rahatlarim
Bi de Rahman Suresi var, ondaki tekrar eden ayetten ve mealinden cok etkileniyorum.
Allah dinimizden kitabimizdan ayirmasin bizi,
Kendisinin dosdoğru yolunda sabit eylesin kalplerimizi ve ayaklarimizi amin.
Bi etiket de i p e k kuzuya yapalim.

Adrese teslim olmuş desene çok sevindim Rabb'im vatanımızı bayraksiz camilerimizi ezansiz bırakmasın. komşu olsaydık keşke ne güzel sohbetlerimiz olurdu nur deyince de hep İnşirah suresi geliyor aklıma hep onunla dua ediyorum ona i p e k

En güzel sabahlar sabah namazıyla başlar sloganıyla başlatıyorum günü.
Keyifli gorunsemde biraz üzgünüm çocuğumun ateşini soğuk su kompresi şurup ve banyo da dusuremeyince eşim aldı hastaneye götürdü.
Ben de onlar gelene kadar uyku mu tutar gözümü.
Bir taraftan sirkeli sularla cocugumun odasını sildim bu saatte . Maksat kafa dağılsın
Namazımı kıldım .

Şimdi buraya da yazıp ağzı dualı arkadaşlarımdan çocuğum için sağlık duası istemeye geldim.

Nazar ayeti de okuyan olursa çok ama çok mutlu olurum.

Bu duaları okur musunuz

Dunum raporu
Sabah
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Bir zaman bende bazen yatsıyı kılamıyordum ağır gelıyordu. Sonra bır gun ruya gordum işaret mahiyetinde çok feciydi... sonra bir yazı okudum kıtapta diyorkı ' sabah namazı ve yatsı namazı munafıklara zor gelırmış. Munafıklarda cehennemın en alt kademesınde olacak gruptur '

Canımsın kılalım .

Evlerimize huzur yayalım

Mevlamın rahmetınden evımıze rızkımıza cocuklarımıza yuvamıza pay kapalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…