- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.998
- 548
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
-
- #3.121
Amin canım hepimizin inşaallah ne güzel olur aslında şöyle cuma günleri araylaya bilsek birbirimize okusak hediye etsekAllah razi olsun canım cancağızım.
Ben de okumaliyim bugün yarın. Dilerim iyi gelir.
Allah hatirini yapsin, isini rast getirsin.
Belki günah yazmayacak ama gün geçtikçe borclaniyoruz alış veriş gibi düşün sürekli marketten birşey alıyorsun ama para vermiyorsunKızım iki gündür hiç durmuyor ben hala baslayamadim namazabir ara ne güzel hiç kacirmazdim. Bırakınca tekrar başlaması çok zor oldu bana Allah'ım günah yazmasin
Doğru soyluyorsun canım kendimde biliyorum aslında her şekilde kılmaya vakit vardır kızım iki aylık iki gündür mahfetti bizi o uyuyunca da ne yalan soyleyim uyku çok tatlı geldi bende uyudum ama baslicam kesin kararliyim bu seferBelki günah yazmayacak ama gün geçtikçe borclaniyoruz alış veriş gibi düşün sürekli marketten birşey alıyorsun ama para vermiyorsunne kadar kötü dimi ne kadar utaniriz gidip tekrar istemeye ? gitsekte o kişi bize hep parasız verir mi.. Rabb'im bize veriyor o kadar gunagimiza tebbelligimize rağmen Rabb'imin nimetleri çok ne kadar az şükrediyoruz ... Benimde 2 yaşında kızim var bazen çok eziyet ediyor önüme yatıyor ağlıyor kacirdigim zamanlar oluyor ama asla bırakmamaya çalışıyorum, bütün gün namazlarim kaçsa bile yatsı da kızımı uyutup gece 1 de yine kılıyorum.. bir rekat tan kılmaya başla canım sana tavsiyem, bir rekat bile kılsan senin için büyük bir nimet, yeterki namazı terketme sen Allah'a yoneldikce o sana ferahlık kolaylık verecektir inşaallah
Allah bağışlasın canım miniğin küçükmüş dahaDoğru soyluyorsun canım kendimde biliyorum aslında her şekilde kılmaya vakit vardır kızım iki aylık iki gündür mahfetti bizi o uyuyunca da ne yalan soyleyim uyku çok tatlı geldi bende uyudum ama baslicam kesin kararliyim bu sefer
Sağol canım Allah razı olsun bu aralar tüm huyu değişti eskiden çok uyurdu büyüyor galiba miniğimAllah bağışlasın canım miniğin küçükmüş dahaRabb'im kolaylaştırsin büyüyünce daha zor biliyormusun benim kız küçükken çok uyurdu şimdi uyuyunca ne yapacağımı şaşırıyorum .
Kuşluk vaktinde ve/veyaAbdest alıp youtube de takildim biraz namaz kılıcam ama bakınıyorum öyle
Birbirine aşık olan kişilerin birbirine olan güzel bakışlarını ve romantik videolarıni izliyorum
Eşim geldi "neye bakıyorsun tebessüm ederek" diye sordu
:Aşk videolarına "
dedim.
"Onlar geçici biz de zamanında öyleydik seninle "
deyince ,
Yerimden kalktım
"Doğru ama geçip gitti .
Neyse ben en iyisi gecip gitmeyen ölümsüz aşkıma gideyim o zaman "
diyerek secdeye durdum...
En güzel aşk Allah a olan aşk...
Bazen bu secdeler olmasa ne yapardık diye düşünmeden edemiyorum iyi ki var
Amin inşallah canımKuşluk vaktinde ve/veya
Aksam namazinin peşinden
1-2 vakit kaza namazı,
Kazamız yoksa nafile namaz
Kılalım
Allah'in izniyle
Gayret edelim.
Ağlayarak dua edelim
Kahve __Kokusu
Abdest alıp youtube de takildim biraz namaz kılıcam ama bakınıyorum öyle
Birbirine aşık olan kişilerin birbirine olan güzel bakışlarını ve romantik videolarıni izliyorum
Eşim geldi "neye bakıyorsun tebessüm ederek" diye sordu
:Aşk videolarına "
dedim.
"Onlar geçici biz de zamanında öyleydik seninle "
deyince ,
Yerimden kalktım
"Doğru ama geçip gitti .
Neyse ben en iyisi gecip gitmeyen ölümsüz aşkıma gideyim o zaman "
diyerek secdeye durdum...
En güzel aşk Allah a olan aşk...
Bazen bu secdeler olmasa ne yapardık diye düşünmeden edemiyorum iyi ki var
Kahvem çok şükür kıldık namazımızı
Allah kabul etsin canım şimdide sıra yürüyüşte inşaallahKahvem çok şükür kıldık namazımızı
Başladın mı kuzu tekrar çok sevindimÇok şükür
Çok sıcak yawAllah kabul etsin canım şimdide sıra yürüyüşte inşaallah
Suları döke doke yürü suratına çarpa çarpa sosyalimÇok sıcak yaw
Galiba uykum varSuları döke doke yürü suratına çarpa çarpa sosyalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?