- 8 Kasım 2019
- 20.593
- 35.871
- 598
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
- #3.161
Çok iyi olur canım yazalım gerçektenAllah kabul etsin canım ben buraya bundan sonra kildigim namazları yazmayı düşünüyorum motive olmak için sende yaz istersen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok iyi olur canım yazalım gerçektenAllah kabul etsin canım ben buraya bundan sonra kildigim namazları yazmayı düşünüyorum motive olmak için sende yaz istersen
Süpersin canım Allah kabul etsin daim etsin inşaallahDün
5 vakit namaz kılındı.
4 sayfa kadar kuran okundu.
günlük esmalarım okundu.
Günaydın kızlar
Amin kahvem inşallahh hepimizin kiniSüpersin canım Allah kabul etsin daim etsin inşaallah
Kızdan dolayı gündüzleri okuyamıyorum canım gece anca ..bir yasin okurum inşallah ..hacurat suresi alır mısın kahvem yasin yada
tamam canımKızdan dolayı gündüzleri okuyamıyorum canım gece anca ..bir yasin okurum inşallah ..
Kimin için okunacaktamam canım
canım hasta biri için toplanıyor canımKimin için okunacak
Tamam cnm yakınında isminle okuyayım diyecektimcanım hasta biri için toplanıyor canım
buradan arkadaşın biri topluyor canımTamam cnm yakınında isminle okuyayım diyecektim
İstiyorsan yaparım canım grup dağıldığı için isteyen olur olmaz diye sadece kunustugum günlük arkadaşları yapıyorumdumKızlar beni niye etiket yapmıyorsunuz artik
Tamam canimburadan arkadaşın biri topluyor canım
Yap lütfen namazları fln hatırlatıyordu çok güzel oluyorİstiyorsan yaparım canım grup dağıldığı için isteyen olur olmaz diye sadece kunustugum günlük arkadaşları yapıyorumdum
Tamam canım yapıyorum bundan sonraYap lütfen namazları fln hatırlatıyordu çok güzel oluyor