• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Namaz, dua ve manevi sohbet alanı

Türkçe okusak olmaz mı
Türkçe okunur canım neden olmasın arapça bilmeyen için dua edecekse tabiki okur rabbim olmazları oldurur
Bizler arapça bildiğimiz için biz arapça duasını yapalım bilmeyenler tesbih ceksinler tesbihle birlikte başka dualarımızda olucak.insallah onları okusunlar dedik

Özel mesajlarımız yoğun kahve ben cemosla 🤣🤣 inşallah sizlerinde dualara katkilari olucak duada bulusucaz canım

Türkçe okunur canım neden olmasın arapça bilmeyen için dua edecekse tabiki okur rabbim olmazları oldurur
Bizler arapça bildiğimiz için biz arapça duasını yapalım bilmeyenler tesbih ceksinler tesbihle birlikte başka dualarımızda olucak.insallah onları okusunlar dedik

Özel mesajlarımız yoğun kahve ben cemosla 🤣🤣 inşallah sizlerinde dualara katkilari olucak duada bulusucaz canım
Tamamdır güzelim öyle yaparız o zaman ❤️

kızlar acil bir durum oldu.
kızlar tanıdık bildik aklınıza kim gelirse etiketleyin bol bol okuyup paylaşalım inşallah.
ameliyata girecek küçücük bebegimiz için Ya Şafi esmasını okuyalım.
@CiNNET NUR arkadaşımızın kızı Eylül için Ya Şafi okuyalım arkadaşlar.Allah'ın izni ile sağ sağlim ameliyattan çıksın,hastahaneden taburcu olup evine,annesine,babasına kavussun.elimizden geldiğince okuyalım kızlar.

Cookiie Cookiie Cemoos Cemoos Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim MssPARE MssPARE Minnosprenses Minnosprenses T There is Hope Ayca_06 Ayca_06 H Hmea Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye M Morlale8 D u t D u t Asyacoban Asyacoban ASSOSyal ASSOSyalASSOSyal hesabı doğrulanmış üye. evremmrv evremmrv coconatt coconatt Magnifiaque Magnifiaque sev9 sev9 Nefes0858 Nefes0858 O Okyanus esintisi H halleycik @_HALLEY_ @Merve @Rojda56 @Tavuk_suyu_ @sweetgirlcandy @Otrera A akimel defne-28 defne-28 @Chocolita @H M

ben 1000 tane Ya Şafi alıyorum kızlar.
sayıdan düşerek gidelim bol bol okuyalım inşallah.
kalan 69.000
Bu yavrucak için çekiyoruz rabbim şifa versin inşallah 🤲 evremmrv evremmrv

Back