- 2 Haziran 2018
- 1.310
- 1.336
- 133
- 44
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
- #2.541
Arapça bilmiyorum tesbih duasına katarsanız sevinirim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canım aldım listeyeC Capanin Gururu Teyom Catlak-kurabiye kızlar Cemoos Kahve __Kokusu arkadaşlar ismi azam duasına katılıcak liste ekliyelim kuzular
Allah razı.orazı olsun
Eğer 10 kişi olursak evet canım 10 tanae sayı artarsa daha az
Türkçe okusak olmaz mıIsmi azam duası için canim hem duamız var hem tesbihlerimiz katılmak istersen
Türkçe okunur canım neden olmasın arapça bilmeyen için dua edecekse tabiki okur rabbim olmazları oldururTürkçe okusak olmaz mı
1000 daha alayım 28.500 kaldıKızlar bitirelim şu yavrucuğin duası bir el atın hadi kalan 32.000
2500 aldım Kalan 29.500
Cookiie Cemoos
Tiniminimavihanim
MssPARE Minnosprenses
T There is Hope
Ayca_06
H Hmea
Catlak-kurabiye
M Morlale8
D u t
Asyacoban
ASSOSyal
evremmrv
coconatt
Magnifiaque
sev9
Nefes0858
O okyanus esintisi
H halleycik
A akimel
defne-28
Bizim de grubumuz var bugün basladik canım Rabbim kabul etsin inşallahİsmi Azam duası okuyacağız inşaallah canım katılmak istermisin
1000 aldım kuzucumKızlar bitirelim şu yavrucuğin duası bir el atın hadi kalan 32.000
2500 aldım Kalan 29.500
Cookiie Cemoos
Tiniminimavihanim
MssPARE Minnosprenses
T There is Hope
Ayca_06
H Hmea
Catlak-kurabiye
M Morlale8
D u t
Asyacoban
ASSOSyal
evremmrv
coconatt
Magnifiaque
sev9
Nefes0858
O okyanus esintisi
H halleycik
A akimel
defne-28
Tamamdır güzelim öyle yaparız o zamanTürkçe okunur canım neden olmasın arapça bilmeyen için dua edecekse tabiki okur rabbim olmazları oldurur
Bizler arapça bildiğimiz için biz arapça duasını yapalım bilmeyenler tesbih ceksinler tesbihle birlikte başka dualarımızda olucak.insallah onları okusunlar dedik
Özel mesajlarımız yoğun kahve ben cemosla inşallah sizlerinde dualara katkilari olucak duada bulusucaz canım
500 daha alayımKızlar bitirelim şu yavrucuğin duası bir el atın hadi kalan 32.000
2500 aldım Kalan 29.500
Cookiie Cemoos
Tiniminimavihanim
MssPARE Minnosprenses
T There is Hope
Ayca_06
H Hmea
Catlak-kurabiye
M Morlale8
D u t
Asyacoban
ASSOSyal
evremmrv
coconatt
Magnifiaque
sev9
Nefes0858
O okyanus esintisi
H halleycik
A akimel
defne-28
1000 tane daha alayım sanırım kalan 27. 000500 daha alayım
Cümlemizden inşallaaaahhhAllah razi olsun kuzum
Ben de biliyorum canımBen biliyorum canım
Ya Şafi ise ben de alabilirim 1000 tane neye niyet ederek çekiyoruz konuları kaçırdım kusura bakmayın1000 tane daha alayım sanırım kalan 27. 000
Bu yavrucak için çekiyoruz rabbim şifa versin inşallah evremmrvkızlar acil bir durum oldu.
kızlar tanıdık bildik aklınıza kim gelirse etiketleyin bol bol okuyup paylaşalım inşallah.
ameliyata girecek küçücük bebegimiz için Ya Şafi esmasını okuyalım.
@CiNNET NUR arkadaşımızın kızı Eylül için Ya Şafi okuyalım arkadaşlar.Allah'ın izni ile sağ sağlim ameliyattan çıksın,hastahaneden taburcu olup evine,annesine,babasına kavussun.elimizden geldiğince okuyalım kızlar.
Cookiie Cemoos Tiniminimavihanim MssPARE Minnosprenses T There is Hope Ayca_06 H Hmea Catlak-kurabiye M Morlale8 D u t Asyacoban ASSOSyal evremmrv coconatt Magnifiaque sev9 Nefes0858 O Okyanus esintisi H halleycik @_HALLEY_ @Merve @Rojda56 @Tavuk_suyu_ @sweetgirlcandy @Otrera A akimel defne-28 @Chocolita @H M
ben 1000 tane Ya Şafi alıyorum kızlar.
sayıdan düşerek gidelim bol bol okuyalım inşallah.
kalan 69.000