• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Namaz, dua ve manevi sohbet alanı

Kuzum bana duayı atar mısın uzun mu kısa mı cüz felan da okuyorum bide şu sıralar baya işler var uzunsa yetiştirryebilrim mahçup olmayım🤗
Bu dua canım sende katılırsan 8 kişi olucaz toplam 111 okunucak ...

Bismillâhirrahmânirrahîm
Allâhumme innî es'eluke bienne lekel hamdu lâ ilâhe illâ entel mennânu yâ hannân yâ mennân
yâ bedîus semâvâti vel ardi yâ zel celâli vel ikrâm
yâ hayyu yâ kayyûmu, lâ ilâhe illâ ente subhâneke innî kuntu minez zâlimin allâhumme innî es'eluke biennî eşhedu enneke entallâhu lâ ilâhe illâ entel ehadus samedullezî lem yelid ve lem yûled ve lem yekun lehû kufuven ehad
elif lâm mîm
allâhu lâ ilâhe illâ huvel hayyul kayyûm
ve ilâhukum ilâhun vâhidun lâ ilâhe illâ huver rahmânur rahîm
yâ zel celâli vel ikrâm
yâ erhamer râhimîne, allâhumme innî es'eluke bienneke entallâhu lâ ilâhe illâ entel vahidul ehadul ferdus samedullezi lem yelid ve lem yuled ve lem yekun lehû kufuven ehad, lâ ilâhe illâhu
vahdehû lâ şerîke lehû
lehul mulku ve lehul hamdu ve huve alâ kulli şey'in kadîr
lâ ilâhe illallâhu ve lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm
es'eluke bismikel eazzul ecellul ekrem
rabbî rabbî rabbî yâ rabbî yâ rabbi yâ rabbî lâ ilâhe illallâhu vahdehû lâ şerîke leh lehul mulku ve lehul hamdu ve huve alâ kulli şey'in kadîr
el hamdu lillâhi ve subhânallâhi vel hamdu lillâhi ve lâ ilâhe illallâhu vallâhu ekber ve lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm.

Kizlar ismi azam icin arapca gerekmiyorki
Ben okudum arkadaslarima insallah tez zaman da rabbim nasip eder 😍❤️
Tabiki arapça bilmeyenler okumuyacak mi tabiki okuyacak rabbim kabul etsin

Cemoos eniştesi hocaymış arapça.okunursa daha etkili daha feyizli olur demiş bizlerde bildiğimiz için bilenler arapça okusun diğer arkadaşlar teşbih çeksin dedik

Yoksa dua bu allaha yakarış türkçe arapça her şekilde olur yeterki gönülden ve huşuyla dua edelim

Kizlar ismi azam icin arapca gerekmiyorki
Ben okudum arkadaslarima insallah tez zaman da rabbim nasip eder 😍❤️
Canım dün enişteme sordum ben.
Çok dikkat edin önce bı kaç kez dinleyin uzatmalarda,kalın ve ince seslere dedi.not alın gerekirse en düzgün şekilde okuyun dedi
Baya baya bı uyardı beni de korkuttu beni

Bu dua canım sende katılırsan 8 kişi olucaz toplam 111 okunucak ...

Bismillâhirrahmânirrahîm
Allâhumme innî es'eluke bienne lekel hamdu lâ ilâhe illâ entel mennânu yâ hannân yâ mennân
yâ bedîus semâvâti vel ardi yâ zel celâli vel ikrâm
yâ hayyu yâ kayyûmu, lâ ilâhe illâ ente subhâneke innî kuntu minez zâlimin allâhumme innî es'eluke biennî eşhedu enneke entallâhu lâ ilâhe illâ entel ehadus samedullezî lem yelid ve lem yûled ve lem yekun lehû kufuven ehad
elif lâm mîm
allâhu lâ ilâhe illâ huvel hayyul kayyûm
ve ilâhukum ilâhun vâhidun lâ ilâhe illâ huver rahmânur rahîm
yâ zel celâli vel ikrâm
yâ erhamer râhimîne, allâhumme innî es'eluke bienneke entallâhu lâ ilâhe illâ entel vahidul ehadul ferdus samedullezi lem yelid ve lem yuled ve lem yekun lehû kufuven ehad, lâ ilâhe illâhu
vahdehû lâ şerîke lehû
lehul mulku ve lehul hamdu ve huve alâ kulli şey'in kadîr
lâ ilâhe illallâhu ve lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm
es'eluke bismikel eazzul ecellul ekrem
rabbî rabbî rabbî yâ rabbî yâ rabbi yâ rabbî lâ ilâhe illallâhu vahdehû lâ şerîke leh lehul mulku ve lehul hamdu ve huve alâ kulli şey'in kadîr
el hamdu lillâhi ve subhânallâhi vel hamdu lillâhi ve lâ ilâhe illallâhu vallâhu ekber ve lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm.
Hee tamam canım kısaymış dediğiniz gibi 10 kişi olabilirse çok iyi olur durumda yazın bakalım katılmak isteyen olursa😍

Hanımlar sıradaki arkadaşlarımız için bugün 21:00 de okumaya basliyoruz.
lütfen okuduğumuzu bildirmeye gayret edelim.

Allahümme Ya Evvelü (20 tane)

Ya Varis(20 tane)

Enbiya suresi 87. ayet(20 tane)

Ve zennûni iz zehebe mugâdıben fe zanne en len nakdire aleyhi fe nâdâ fiz zulumâti en lâ ilâhe illâ ente subhâneke innî kuntu minez zâlimîn(zâlimîne).

Enbiya suresi 89.ayet (20 tane)

Rabbi lâ tezernî ferden ve ente hayrul vârisîn(vârisîne)

Saffat suresi 100. ayet (20 tane)

Rabbi heb lî mine-ssâlihîn(e)

Bugün ASSOSyal ASSOSyalASSOSyal hesabı doğrulanmış üye. (Elif) ve Ayca_06 Ayca_06 (Ayşe) için okuyoruz arkadaşlar.her dua ve esmayi bir kişiye 20 kez okuyoruz.yarin akşam 21:00 e kadar okuyun haber verin lütfen.

1- Magnifiaque Magnifiaque (Merve)
2- @Mimariye (Özge)
3- O Okyanus esintisi (Şeyma)
4- Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye (Merve)
5- M Morlale8
6- @Nefes0858 (ferda)
7- Cemoos Cemoos (Cemile)
8- @coconatt (Aysel)
9- ASSOSyal ASSOSyalASSOSyal hesabı doğrulanmış üye. (Elif)
10- Ayca_06 Ayca_06 (Ayşe)
11- @sev9 (Şevval)
12- @defne-28
13- @evremmrv (Merve)
14- @halleycik
15- @akimel

ayrıca hamilelik için duamıza destek olacak arkadaşlarımız Kahve __Kokusu Kahve __Kokusu @Minnosmeliss MssPARE MssPARE @dut agaci çok teşekkür ederiz ❤️
ASSOSyal ASSOSyalASSOSyal hesabı doğrulanmış üye. ve Ayca_06 Ayca_06 için okudum Allah kabul etsin rabbim tez vakitte sağlıklı sıhhatli salih saliha evlat versin inşallah 🥰

Back