- 13 Şubat 2021
- 3.937
- 8.953
- 108
- Konu Sahibi Kahve __Kokusu
-
- #2.041
Tamam canım Allah razı olsunaynen canım neyi okuyacagımızı daha kolay sekilde yazacagım.şimdi bilgi olsun dıye bu sekilde paylastım
Canım beni en sona ekleyebilirsinAllahümme Ya Evvelü
Ya Varis
Enbiya Suresi 87. Ayet
Enbiya Suresi 89. Ayet
Saffat Suresi 100. Ayet
hanımlar ben bu dualarımızı hazırladım.
5 duamız(esmamız) var.
sağlıklı,hayırlı evlat sahibi olabilmemiz için isteyenler listesine her duayı (esmayı) 20 ser adet okuyoruz.
bir kişiye toplam 100 adet ediyor.
listeye bugün başlıyorum.2 gün içinde yeni kişiler ekleyebiliriz.sonrasında ekleyemeyiz.
tedavisi olan kişiler tarih belirlerse listeye ayarlama yapacagım.
okudugumuzu lütfen belirtelim.
hergün 21:00 de listeyi ve okunacak kişiyi paylasacagım.
başlama tarihi 13 Mayıs 2021
Perşembe 21:00
1-Magnifiaque
2-Cookiie
3-Ayca_06
4-Catlak-kurabiye
5- M Morlale8
6-ASSOSyal
7-Cemoos
8-coconatt
9- H halleycik
10- A akimel
ayrıca hamilelik için duamıza destek olacak arkadaşlarımızKahve __Kokusu Minnosprenses MssPARE
listemiz 2 gun acık lütfen paylasalım daha cok dualarla bulusalım...
Tamam canım ayarlarimCanım beni en sona ekleyebilirsin
Kızların durumları daha acil olabilir öncelik onların olsun ❤Tamam canım ayarlarim
Canım okumalardan başladık herkezin okuyabileceği sayımız az olduğu için yorumları takip et hepsi herkezin okuyabileceği dualarBende bilmiyorum söylemiştim
Olsun canım. Öyle daha sevap ilerde okuyacağız inşaallahBende biliyorum yavaştan olsa
Bana da yaprak gonder gııBurdayım geldim yemek ayarladım yaprak sardım
Belim yanım elim kolum koptu
Sen ne yapiyorsun topik değişmiş
İnşallah canım hızlı okuyunca da duraklar falan kaçıyor zaten. Ne kadar yavaş okursak o kadar özümsüyoruz sankiOlsun canım. Öyle daha sevap ilerde okuyacağız inşaallah
Hani bana hani bana demişEvet canım böyle daha faydalı olucak inşaallah yaprak deme bana üç gündur yaprak yiyorum
Tamam canımCanım okumalardan başladık herkezin okuyabileceği sayımız az olduğu için yorumları takip et hepsi herkezin okuyabileceği dualar
Ahhh kuzum keşke gıda alsalar gönderirim ama almıyorlar arkadaşıma göndercektim Bodrum'a şurası unu bile almıyorlarHani bana hani bana demiş
Uğğ teşekkür ederim canım, düşünmen bile yeter.Ahhh kuzum keşke gıda alsalar gönderirim ama almıyorlar arkadaşıma göndercektim Bodrum'a şurası unu bile almıyorlar
Bayramda evde olucaksin ya sar artık yavaş yavaş canımUğğ teşekkür ederim canım, düşünmen bile yeter.
Üşenmesem ben de yaparım aslındasizi yapmış görünce takilayim dedim Haftaya bi yapam hatta veya bayrama, yirik
Ahh düşünceli kuzum benim keşke daha fazlazi gelebilse elimizden ..Bizim icin hic bir sey dusunmeden Cani gonulden okuyan arkadaslar ve bunu dusuncen canimKahve __Kokusu cok tesekkur ederim
Kızlar tanıdığınız bildiginiz hamilelik için çabalayan arkadaşları davet edelim.listeye ekleyelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?