Naiş'in Günlüğü

Cnm hayırlı olsun Günlüğün bol bol eksi getirsin Sana inşallah
Kahvaltım; 3 çeri domates, 1 haşlanmış yumurta, 2 yk lor, 2 dlm kızarmış tb ekmeği ve 1 bardak yeşil çay.

bu nasıl güzel kahvaltı böyle tabaklar çok hoş afiyet olsun cnm

12:00 ilk ara; 2 ceviz, 1 portakal, 1 sade kahve.

14;00
2 tavuk şiş;

Ara;4 yk yoğurt, 1 dlm tb ekmeği ve yeşil çay.

Akşam; 1 kepçe mercimek çorbası, 6 yk kıymalı sebze yemeği, 1 dlm tb ekmeği, salata.

Ara; 1 bardak süt.

Nanam günlüğüm hayırlı olsun kuzum .

Ve bugunluğun sonunda "işte mezun olmuş hedefime ulaşmış ben " diye mesajını görücez inşallah

nanacım menün çok güzel, sen diyetisyene gidiyorsun değil mi?

Menüm;
Sabah; 2 dlm tb ekmeği arasına 2 dlm peynir ile yapılmış tost, 4 zeytin, 1 közlenmiş biber, domates ve yeşil çay.

Ara; 1 sade türk kahvesi, ½ armut.

Öğlen; 1 kase mercimek çorbası (dünden kalmıştı.), 1 dlm tb ekmeği, salata.

Ara; 3 yk yoğurt, ½ armut.

Akşam; 6 yk menemen(yumurtasız), 4 yk yoğurt, 1 dlm tb ekmeği.

Ara; 1 bardak süt.

Su; 2,5 lt.
Spor; leslie 15 dakikalık (2 kere)

Kiyamam sana kopugun nerde kiz senin ya :) ciddimi diyodun sen :) bitanem sanirim kahveyi az atiyorsun

Kiyamam sana kopugun nerde kiz senin ya :) ciddimi diyodun sen :) bitanem sanirim kahveyi az atiyorsun
Tabi ki ciddiydim, yapamiyorum. 1 fincana 1 tatlı kaşığı atiyorum. Kısık ateşte pisiriyorum ama yinede kopurmuyor. Ama netten baktım şimdi yapacagim bakalım inşallah olacak

nananais .!.:
Tabi ki ciddiydim, yapamiyorum. 1 fincana 1 tatlı kaşığı atiyorum. Kısık ateşte pisiriyorum ama yinede kopurmuyor. Ama netten baktım şimdi yapacagim bakalım inşallah olacak
Olur olur bu sefer dua ettim sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…