- 28 Ocak 2013
- 8.599
- 18.710
- 448
- 33
bu nasıl güzel kahvaltı böyle tabaklar çok hoş afiyet olsun cnmKahvaltım; 3 çeri domates, 1 haşlanmış yumurta, 2 yk lor, 2 dlm kızarmış tb ekmeği ve 1 bardak yeşil çay.
İnşallah ablam, tek temennim bu. O zaman sayfalarca methiye dizecegim sizlereNanam günlüğüm hayırlı olsun kuzum .
Ve bugunluğun sonunda "işte mezun olmuş hedefime ulaşmış ben " diye mesajını görücez inşallah
12:00 ilk ara; 2 ceviz, 1 portakal, 1 sade kahve.
14;00
2 tavuk şiş;
Ara;4 yk yoğurt, 1 dlm tb ekmeği ve yeşil çay.
Akşam; 1 kepçe mercimek çorbası, 6 yk kıymalı sebze yemeği, 1 dlm tb ekmeği, salata.
Ara; 1 bardak süt.
Ewt, hatta bugün kontrolüm vardınanacım menün çok güzel, sen diyetisyene gidiyorsun değil mi?
gittin ve güzel sonuçla döndün sanırımEwt, hatta bugün kontrolüm vardı
Evetttgittin ve güzel sonuçla döndün sanırım
oo çok güzel canım, tebriklerEvetttsırf yağdan gitmiş
Teşekkür ederimoo çok güzel canım, tebrikler
Tabi ki ciddiydim, yapamiyorum. 1 fincana 1 tatlı kaşığı atiyorum. Kısık ateşte pisiriyorum ama yinede kopurmuyor. Ama netten baktım şimdi yapacagim bakalım inşallah olacakKiyamam sana kopugun nerde kiz senin ya :) ciddimi diyodun sen :) bitanem sanirim kahveyi az atiyorsun
Olur olur bu sefer dua ettim sananananais .!.:Tabi ki ciddiydim, yapamiyorum. 1 fincana 1 tatlı kaşığı atiyorum. Kısık ateşte pisiriyorum ama yinede kopurmuyor. Ama netten baktım şimdi yapacagim bakalım inşallah olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?