Naiş'in Günlüğü

Nana

🕊🕊🕊🕊
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2015
28.222
82.839
598
Merhabalar, yaklaşık 3 aydır buradayım, benimde bir günlüğüm olsun istedim. Kilo verme çabamı unutmamak adına. İleride arkama dönüp baktığımda elimde somut kanıtlar olsun istedim. Nereden bu günlere geldiğimi unutup da kendimi kaybetmemek için.

Biraz kendimden bahsedeyim. 25 yaşında, 168 boyundayım. Ve maalesef 98 kiloydum. Burayla tanışmadan önce obezite ile yaşayan biriydim. Hiç zayıf olduğum yılları hatırlamıyorum. 10 yılı aşkın bir zamandır kiloluydum, belki de daha da fazla. Bu yüzden hatırlayamamam. Ama asla zayıf ya da ideal kiloda olduğum bir zaman dilimi olmadı hiç.

Aynanın karşısına geçtiğimde kendime bakamıyordum. Bu okadar kötü bir şey ki. Bunu ben kendime yapmıştım. Tabak tabak makarnalar, baklavalar, tulumbalar.. Şerbetli tatlılaraydı özellikle zaafım.

Diyet yapmaya üşenip kilolanan ben, gece kalkıp karnımı doyurmak için yemek yapmaya üşenmiyordum. Şimdiyse geri dönüp baktığımda gerçekten kendime acıyorum, acınacak haldeymişim meğer..

Ama artık buna son vermeliydim. Ve bunun için Karatay’ın “Karata Diyeti’yle Yaşam Boyu Sağlık” kitabını alarak bir yola başladım. 1 hafta boyunca diyete başlamadan sadece kitabı anlamaya çalıştık. Okuduğum yerleri tekrar tekrar okudum ve sonunda 10 Ekimde diyete başladım.

Ama bu yolda yalnız olmak istemiyordum. İnternetten kendim gibi insanlarla tanışmak isterken kendimi KK’de buldum. Diyet gruplarına girip bir çok başarı öyküsü okudum ve bende onların arasına girmek istedim. Ve kesinlikle hayatımda çok şey değişti.

Burada çok fazla destek gördüm ve motive edildim. Ve takımım da kendime çokta güzel arkadaşlıklar edindim. Tabi beni düzenli beslenme konusunda uyarıp gerçekleri görmemi sağlayan bitanecik ablam da oldu. Ve ben hiç vazgeçmeyip 14 kilo verdim. İdeal kiloma inene kadar da asla vazgeçmeyeceğim.

Burada yediklerimi, içtiklerimi, gün boyu ne yaptığımı paylaşacağım. Ve her 5-10 kiloda o anki halimi paylaşacağım.

Şimdiye kadar verdiğim kilolar..

10 Ekim Başlangıç; 98

16 Ekim 2015; 95,2

23 Ekim 2015; 93.6

30 Ekim 2015; 92,2

06 Kasım 2015; 90.8

13 Kasım 2015; 90.1

20 Kasım 2015; 89.1

27 Kasım 2015; 88.2

4 Aralık 2015; 86.9

11 Aralık 2015; 86.2

18 Aralık 2015; 85.4

25 Aralık 2015; 84.2

29 Aralık 2015; 84

8 Ocak 2016; 82.1

15 Ocak 2016; 81.4

Not; Eski ve yeni halim albümlerimde var, isteyen göz atabilir.

Son düzenleme:
Ooo y oy nanam benim hayirli olsun canim sen okadar guzel gidiyorsunki seni taktir ediyorum ve beraber mezun olacagiz galiba elimi cabuk tutmazsam sen yeterki istedigin kiloya gel ben mezun olmadamda olur .
Basarilar diliyorum bitanem

Amannn benim meleğimin günlüğü hayırlı olsun 2016 yazı bizi beklesin, bomba gibi geliyoruz

canım hayırlı olsun günlüğün istikrarın pozitif enerjin azminle takımızın örnek lerindensin eminim burdada çok arkadaşımız senden örnek alacaklar
tekrar hayırlı olsun canım

Ooo y oy nanam benim hayirli olsun canim sen okadar guzel gidiyorsunki seni taktir ediyorum ve beraber mezun olacagiz galiba elimi cabuk tutmazsam sen yeterki istedigin kiloya gel ben mezun olmadamda olur .
Basarilar diliyorum bitanem
Canım ablam benim ablam sen mezun olamazsın ben olmadan , çünkü yukarda Allah var hep diyorum 'ne olur Yasemin abla mezun olup gitmesin' diye Çok teşekkür ederim ablam

canım hayırlı olsun günlüğün istikrarın pozitif enerjin azminle takımızın örnek lerindensin eminim burdada çok arkadaşımız senden örnek alacaklar
tekrar hayırlı olsun canım
Abla, azimde eline su dokemem. Bana gore o kadar insanın içinde en zor olan senin işindi ama sen zoru çok kolay başardın

ablam yaa meleğin içeriği tartışılır hiç o konuya girmeyelim yoksa elinde ki o mızrak ile günlükler arası koşturabiliriz
Kıskanç, gül gibi beni kıskanıyorsum. Ne kötülüğümü gördün! Ama suç bende hep sessiz kaldım, ondan oldu böyle. Ağzım var dilim yok yahuuu
yasom7272 ablam ben bunun ciğerini bilirim, tatlı sözleriyle kandıramaz zaten beni

Evet evet ağzı var dili yok haliyle böyle ahh birde olsa kız ben ne dedim sana şimdi, melek dedim, git yasom7272 ablama çemkir aaa Senin azmini kıskandığım doğrudur, saklamıyorum ki

Evet evet ağzı var dili yok haliyle böyle ahh birde olsa kız ben ne dedim sana şimdi, melek dedim, git yasom7272 ablama çemkir aaa Senin azmini kıskandığım doğrudur, saklamıyorum ki
Bak bak hâlâ laf sokuyor Yasemin ablamin suçu ne, senin demek istediğini açıkladı

hayırlı olsun günlüğün nanacım,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…