Teşekkür ederimBaşarılar diliyorum canım . Güzel kilo vermişsin devamı gelir inş. Azimlisin başarırsın sen
Zabanide bir melek demi selinAmannn benim meleğimin günlüğü hayırlı olsun2016 yazı bizi beklesin, bomba gibi geliyoruz
Canım ablam benimOoo y oy nanam benim hayirli olsun canimsen okadar guzel gidiyorsunki seni taktir ediyorum ve beraber mezun olacagiz galiba elimi cabuk tutmazsam sen yeterki istedigin kiloya gel ben mezun olmadamda olur .
Basarilar diliyorum bitanem
Tesekkur ederim tatlımmmmAmannn benim meleğimin günlüğü hayırlı olsun2016 yazı bizi beklesin, bomba gibi geliyoruz
Zabanide bir melek demi selin
Aaaa sakal da olması lazımTesekkur ederim tatlımmmmonce vucut sonra ohh sonra gelsin baklavalilar
Abla, azimde eline su dokemem. Bana gore o kadar insanın içinde en zor olan senin işindi ama sen zoru çok kolay başardıncanım hayırlı olsun günlüğün istikrarın pozitif enerjin azminle takımızın örnek lerindensin eminim burdada çok arkadaşımız senden örnek alacaklar
tekrar hayırlı olsun canım
Kıskanç, gül gibi beni kıskanıyorsum. Ne kötülüğümü gördün! Ama suç bende hep sessiz kaldım, ondan oldu böyle. Ağzım var dilim yok yahuuuablam yaa meleğin içeriği tartışılır hiç o konuya girmeyelim yoksa elinde ki o mızrak ile günlükler arası koşturabiliriz
Abla, azimde eline su dokemem. Bana gore o kadar insanın içinde en zor olan senin işindi ama sen zoru çok kolay başardın
Evet evet ağzı var dili yok haliyle böyle ahh birde olsaKıskanç, gül gibi beni kıskanıyorsum. Ne kötülüğümü gördün! Ama suç bende hep sessiz kaldım, ondan oldu böyle. Ağzım var dilim yok yahuuu
yasom7272 ablam ben bunun ciğerini bilirim, tatlı sözleriyle kandıramaz zaten beni
Bak bak hâlâ laf sokuyorEvet evet ağzı var dili yok haliyle böyle ahh birde olsakız ben ne dedim sana şimdi, melek dedim, git yasom7272 ablama çemkir aaa Senin azmini kıskandığım doğrudur, saklamıyorum ki
hayırlı olsun günlüğün nanacım,Merhabalar, yaklaşık 3 aydır buradayım, benimde bir günlüğüm olsun istedim. Kilo verme çabamı unutmamak adına. İleride arkama dönüp baktığımda elimde somut kanıtlar olsun istedim. Nereden bu günlere geldiğimi unutup da kendimi kaybetmemek için.
Biraz kendimden bahsedeyim. 25 yaşında, 168 boyundayım. Ve maalesef 98 kiloydum. Burayla tanışmadan önce obezite ile yaşayan biriydim. Hiç zayıf olduğum yılları hatırlamıyorum. 10 yılı aşkın bir zamandır kiloluydum, belki de daha da fazla. Bu yüzden hatırlayamamam. Ama asla zayıf ya da ideal kiloda olduğum bir zaman dilimi olmadı hiç.
Aynanın karşısına geçtiğimde kendime bakamıyordum. Bu okadar kötü bir şey ki. Bunu ben kendime yapmıştım. Tabak tabak makarnalar, baklavalar, tulumbalar.. Şerbetli tatlılaraydı özellikle zaafım.
Diyet yapmaya üşenip kilolanan ben, gece kalkıp karnımı doyurmak için yemek yapmaya üşenmiyordum. Şimdiyse geri dönüp baktığımda gerçekten kendime acıyorum, acınacak haldeymişim meğer..
Ama artık buna son vermeliydim. Ve bunun için Karatay’ın “Karata Diyeti’yle Yaşam Boyu Sağlık” kitabını alarak bir yola başladım. 1 hafta boyunca diyete başlamadan sadece kitabı anlamaya çalıştık. Okuduğum yerleri tekrar tekrar okudum ve sonunda 10 Ekimde diyete başladım.
Ama bu yolda yalnız olmak istemiyordum. İnternetten kendim gibi insanlarla tanışmak isterken kendimi KK’de buldum. Diyet gruplarına girip bir çok başarı öyküsü okudum ve bende onların arasına girmek istedim. Ve kesinlikle hayatımda çok şey değişti.
Burada çok fazla destek gördüm ve motive edildim. Ve takımım da kendime çokta güzel arkadaşlıklar edindim. Tabi beni düzenli beslenme konusunda uyarıp gerçekleri görmemi sağlayan bitanecik ablam da oldu. Ve ben hiç vazgeçmeyip 14 kilo verdim. İdeal kiloma inene kadar da asla vazgeçmeyeceğim.
Burada yediklerimi, içtiklerimi, gün boyu ne yaptığımı paylaşacağım. Ve her 5-10 kiloda o anki halimi paylaşacağım.
Şimdiye kadar verdiğim kilolar..
10 Ekim Başlangıç; 98
16 Ekim 2015; 95,2
23 Ekim 2015; 93.6
30 Ekim 2015; 92,2
06 Kasım 2015; 90.8
13 Kasım 2015; 90.1
20 Kasım 2015; 89.1
27 Kasım 2015; 88.2
4 Aralık 2015; 86.9
11 Aralık 2015; 86.2
18 Aralık 2015; 85.4
25 Aralık 2015; 84.2
29 Aralık 2015; 84
Not; Eski ve yeni halim albümlerimde var, isteyen göz atabilir.
Teşekkür ederim canım benimhayırlı olsun günlüğün nanacım,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?