• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Naiş'in Günlüğü

Cnm hayırlı olsun Günlüğün bol bol eksi getirsin Sana inşallah
Kahvaltım; 3 çeri domates, 1 haşlanmış yumurta, 2 yk lor, 2 dlm kızarmış tb ekmeği ve 1 bardak yeşil çay.

A56R5p.jpg
bu nasıl güzel kahvaltı böyle tabaklar çok hoş afiyet olsun cnm

12:00 ilk ara; 2 ceviz, 1 portakal, 1 sade kahve.
7MMAEv.jpg

14;00
2 tavuk şiş;
E553bZ.jpg

Ara;4 yk yoğurt, 1 dlm tb ekmeği ve yeşil çay.
jVVBjL.jpg

Akşam; 1 kepçe mercimek çorbası, 6 yk kıymalı sebze yemeği, 1 dlm tb ekmeği, salata.
E5538B.jpg

Ara; 1 bardak süt.
VvvEEy.jpg

Nanam günlüğüm hayırlı olsun kuzum .

Ve bugunluğun sonunda "işte mezun olmuş hedefime ulaşmış ben " diye mesajını görücez inşallah :KK68:

12:00 ilk ara; 2 ceviz, 1 portakal, 1 sade kahve.
7MMAEv.jpg

14;00
2 tavuk şiş;
E553bZ.jpg

Ara;4 yk yoğurt, 1 dlm tb ekmeği ve yeşil çay.
jVVBjL.jpg

Akşam; 1 kepçe mercimek çorbası, 6 yk kıymalı sebze yemeği, 1 dlm tb ekmeği, salata.
E5538B.jpg

Ara; 1 bardak süt.
VvvEEy.jpg

nanacım menün çok güzel, sen diyetisyene gidiyorsun değil mi?

Menüm;
Sabah; 2 dlm tb ekmeği arasına 2 dlm peynir ile yapılmış tost, 4 zeytin, 1 közlenmiş biber, domates ve yeşil çay.
bJDAOj.jpg

Ara; 1 sade türk kahvesi, ½ armut.
lvjYYB.jpg

Öğlen; 1 kase mercimek çorbası (dünden kalmıştı.), 1 dlm tb ekmeği, salata.
NrAVbY.jpg

Ara; 3 yk yoğurt, ½ armut.
GoRnEv.jpg

Akşam; 6 yk menemen(yumurtasız), 4 yk yoğurt, 1 dlm tb ekmeği.
3YL8DO.jpg

Ara; 1 bardak süt.
gZ8ly2.jpg

Su; 2,5 lt.
Spor; leslie 15 dakikalık (2 kere)

Kiyamam sana kopugun nerde kiz senin ya :) ciddimi diyodun sen :) bitanem sanirim kahveyi az atiyorsun :KK15:

Kiyamam sana kopugun nerde kiz senin ya :) ciddimi diyodun sen :) bitanem sanirim kahveyi az atiyorsun :KK15:
Tabi ki ciddiydim, yapamiyorum. 1 fincana 1 tatlı kaşığı atiyorum. Kısık ateşte pisiriyorum ama yinede kopurmuyor. Ama netten baktım şimdi yapacagim bakalım inşallah olacak

nananais .!.:
Tabi ki ciddiydim, yapamiyorum. 1 fincana 1 tatlı kaşığı atiyorum. Kısık ateşte pisiriyorum ama yinede kopurmuyor. Ama netten baktım şimdi yapacagim bakalım inşallah olacak
Olur olur bu sefer dua ettim sana :D

Back