Nagehan Alçı 23 Nisan şarkısını Milli Eğitim'e şikayet etti

osmanlıyı taçlandırmasıı mı lazımdı ben anlamadım. zaten meclisin kuruluşu osmanlıya karşı girişilen direniş hareketinin bir sonucu değil miydi? tbmm kurulunca osmanlıya karşı yapılan isyan başarıya ulaşmış oldu. anlamıyorlar? isyanı direnişi bilmiyorlar. şöyle mi söylenseydi "sonraaaa padişahımız vadettin ki o hala bizim gönlümüzde padişahımızdır. rahat etmesi için maltaya gönderildiiiiiiii" bence 23 nisan ruhuna çok uygun bir ifade seçilmiş. nagihan alçı şarkıyı cımbızlarken bile önermesi paradoks yaratıyor. ne diyim bilmem akıl tutulması.

3 uyelik mi ? Abowwww hangisiymis onlar

Konuya yorumum kadin dibine kadar haksiz. Cunku derdi üzüm yemek degil bagci dövmek.

3 uyelik mi :) Cidden mi ? Ahahah.Bende ciddi ciddi cevap verdim yahu.Desenize sunu bana.Yahu bu trolleme neden hep bu tayfadan cikiyor

padişah soyuna maaş bağlanma teklifine sıcak bakıyor mu acaba ?
en çok savunan en çok ödesin.Padişah ko vul du ...
çünkü cumhuriyet geldi , kadın olarak TVlere çıkmasına imkan sağlayan ,kadın olarak birey olmasını sağlayan cumhuriyet.

Ki Birinci Dünya Savaşı'ndan elimizde bir İç Anadolu kalmış vaziyette çıkmıştık. Padişah ülkenin başındayken vuku bulmuş bir hadisedir bu.

Milletine baba şefkatiyle yaklaşmış bir adamın milletine ve çocuklarına bıraktığı hediyedir 23 Nisan..Ama gel gör ki osmanlı hanedanına(!) sahip çıkan guruh kendi değerlerine sahip çıkmaktan aciz...Ah bu Atam ne çok canınızı yaktı sizin...

Ne güzel ya Norveç gibi ülkeyiz.. Tek sorunumuz marşlar, şiirler.. Hani vatanını çok sevdiğini iddia eden arkadaşlar online mı? ne diyorsunuz Kilis'e atılan (düşen değil atılan) bombalar hakkında? Twitter dan kurtarılıyor gerçi ülke ama başka bir planları var mı yoksa yok saymaya devam mı? Değiştirin gündemi annem değiştirin, millet de farklı bir olay olsa da kafamız dağılsa diyor zaten değiştirin..

Pöf, bir bu kalmıştı değil mi sorun olmayan ?
Evet kovuldu padişahlık ,ne olmuş,ne zorunuza gidiyor anlamadım ki

Kilise atilan bombalara değil ; Kilislilerin bombalara isyan etmesine takmış durumdalar. Kilis halki oyuna gelmemeliymis diye buyuruyorlar.

Kilise atilan bombalara değil ; Kilislilerin bombalara isyan etmesine takmış durumdalar. Kilis halki oyuna gelmemeliymis diye buyuruyorlar.

tabi oyuna gelmesinler, mümkünse sessiz sessiz ölsünler.. ülkemizin bir tarafı savaş harabesi haline geliyor ama bu durumda bile ölenler suçlu :) aman ağzımızın tadı bozulmasın Ali Rıza bey..

Kovulmadım , istifa ettim

Nagehanın azıcık gideri vardır , eşinden hallicedir en azından .

Bu söz pekte sevmediğim bir ağızdan çıksa da , doğru mudur doğrudur .

He evet zamanlaması manidardır . Mevcut yönetim şak şakçılığı da olabilir , hatta dır.

Ama orası beni bağlamaz . 23 Nisan kutlaması için çocukların hep bir ağızdan söylediği bu şarkının sözlerinde "padişah kovuldu" yer almamalıdır.

Cumhuriyet kuruldu eyvallahta , öncesini karalamak yersiz .

Ha Yunanı denize döktük ...
Ha padişahı kovduk...

Düşmanından mı bahsediyorsun ??

Hani o minicik beyinlere şunu işlemeyelim bunu işlemeyelim diye konuşulur ya hep , Osmanlı padişahını da bi çırpıda vatan haini ilan edip , kovduk diye işlemeyelim ...

Yani dileyen işlesin tabii bu da beni bağlamaz . Ama hani yine hep denir ya ; seçmeli olsun

Yıllardır söylenen bir şarkı yenimi gözünüze battı.

Burda yorum yapanların çoğuda söylemiştir eminim.

Hala şarkının Osmanlıyı kötülediğini düşünüyorlarsa demek ki pek bir zararı olmamış.

Zira ilkokul çocukları kelimelere takılmaz şarkının coşkusu önemlidir.

Nagihan hanım düşünmüş nasıl gündeme gelirim diye bakmış 23 Nisan burdan yürüyüm demiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…