Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eşinizin maaşı ne kadar, keşke detayları yazsanız ona göre daha sağlıklı bilgi alirsiniz
Devlet işçisi olup nasıl bu az nafaka verebiliyor. İlk boşanmada mı tutar belirlendi. Çok azEşim devlet işçisi 40 bin kadar bir maaşı var
Devlet işçisi olup nasıl bu az nafaka verebiliyor. İlk boşanmada mı tutar belirlendi. Çok az
Peki nafaka talebinde siz mi buna karar verdiniz.Evet yeni boşanma gerçekleşti o yüzden
2021 dava açıldı dava üç yıl sürdü çekişmeli yeni boşanma gerçekleşti hakim karr verdi o zamanPeki nafaka talebinde siz mi buna karar verdiniz.
Gelir düzeyine göre nafaka bağlanır. Eşinizin gelir durumunu gizleme gibi bir lüksüde olamaz zaten belli. Hakime slm olsun. 600 tl ile çocuğa keşke o baksaymış. Çocuk için eşin ekstra yardımda bulunmuyor anladığım kadarıyla. Ama çok sürmez karar tekrar .2021 dava açıldı dava üç yıl sürdü çekişmeli yeni boşanma gerçekleşti hakim karr verdi o zaman
Malesef hakime hanım öle karar verdi üç senedir de dava açamadım boşanma devam ettiği için hiç bir yrdimi da yok 600 liradan başka kızımın hangi okula gittiğini dahi bilmez o derece bı ilgisizlik yaniGelir düzeyine göre nafaka bağlanır. Eşinizin gelir durumunu gizleme gibi bir lüksüde olamaz zaten belli. Hakime slm olsun. 600 tl ile çocuğa keşke o baksaymış. Çocuk için eşin ekstra yardımda bulunmuyor anladığım kadarıyla. Ama çok sürmez karar tekrar .
Valla sinirden ne diyeceğimi bilemedim. Hakimeymiş birde. Ama eşine Allah merhamet versin. Ondan gelen paranın ne hayrı olacak yarın ben baktım diyecekMalesef hakime hanım öle karar verdi üç senedir de dava açamadım boşanma devam ettiği için hiç bir yrdimi da yok 600 liradan başka kızımın hangi okula gittiğini dahi bilmez o derece bı ilgisizlik yani
Hayır 2021 de verilmiş bir karar bu çekişmeli dava yeni sona erince nafaka davası anca acabildim o yüzden mal davamız daha görülmediNeden bu kadar az,boşanırken gayrimenkul falan mı verdi,ona mı saydı acaba?
Bugün ilk celse görüldü hakim anlasabilirsenz bı miktarda anlasin dedi ama anlasacz gibi durmuyor yine komik bı rakam söyledi karşı taraf bn şahit gerek duymadım karşı tarafın var bir şahidi bakalım o ne zaman dinleneck2024 senesi için en düşük bağlanan tek çocuk 2.500 TL. Benimde nafaka artırım davam var saçma şekilde çok uzadı karşı taraf süre uzasın diye tanık sundu. Hukuk mahkemelerinde usül yönünden bu tanıkların dinlenmesi lazım. Tanıklar başka şehirde olduğundan o ile talimat yazıldı. Talimat için 6 ay sonraya gün verildi derken 1 tanık gelmedi onun içinde ihzar yani zorla getirme kararı çıkarıldı. Falan falan falan yani. Şuan mart ayına celse günü verdi inşallah karara bağlanacak. 1,5 sene kadar sürmüş oluyor bu durumda. Ama normalinde herşeyi sunduysanız dosyaya tek duruşmada karar verir.
o zaman diğer duruşmaya kaldınız maalesef. Bizde uzlaşın rakamda hiç demedi çünkü karşı taraf avukat tuttu ve avukatı çocuklar, masraflar hariç bana giydirdi. Hepside alakasız soyut iddialardı. Ben zaten mesleğim gereği kendi davamı kendim takip ediyorum seninkini bilemem ama benimkinin yapacak hiçbişeyi yok. Eninde sonunda güzel bir rakam bağlanacak ve oda ödeyecek dava açılma tarihi itibariylede oluşacak faizleriyle beraber ödeyecek.Bugün
Bugün ilk celse görüldü hakim anlasabilirsenz bı miktarda anlasin dedi ama anlasacz gibi durmuyor yine komik bı rakam söyledi karşı taraf bn şahit gerek duymadım karşı tarafın var bir şahidi bakalım o ne zaman dinleneck
Bnm avukatım da dava acilma tarihi İtibariyle ile alıcaz zaten dedi fakat durusma şubata ertelendi acaba şahit dinledim karara bağlanır mio zaman diğer duruşmaya kaldınız maalesef. Bizde uzlaşın rakamda hiç demedi çünkü karşı taraf avukat tuttu ve avukatı çocuklar, masraflar hariç bana giydirdi. Hepside alakasız soyut iddialardı. Ben zaten mesleğim gereği kendi davamı kendim takip ediyorum seninkini bilemem ama benimkinin yapacak hiçbişeyi yok. Eninde sonunda güzel bir rakam bağlanacak ve oda ödeyecek dava açılma tarihi itibariylede oluşacak faizleriyle beraber ödeyecek.