- 5 Nisan 2011
- 383
- 191
- 333
- Konu Sahibi nisandains
-
dual plane ne oluyor peki...
anladım cnm... giderek kafamda netleşiyo herşey... buarada fiyatlar geçen seneden beri çok artmış... geçen sene nisan ayında aldığım fiyatla şimdiki arasında 2500 lira fark var.. ufff
sanırım yanlıs yazdım kas üstü derken kas zarı altı demek istedim... kas zarı altı ve kas altı farklı şeyler sanıyorum... aslında ben de kas altı istiyorum ama iyileşme süresi yaklaşık 2 haftaymış. 1 hafta izinliyim ama öteki hafta işte idare edebilcekmiyim bilmiyorum...
bir de seneye hamile kalırsam bebekten dolayı bu kadar büyüdü deme şansım olcak :))
:))) ben destekli alsam bile dolgun gozukmedıgı ıcın benımkını dırek anlar herkes :) ama artık herşeyi aldım goze eşim de tam gaz destek veriyo... bugun nacı beyle gorusmemı yaptım. kesınlıkle damla protez olcak dedı. buyukluk olarak 280 olabılır dedı üç boyutlu çalışmayı yapınca kesinleştircez onu da... kas altı veya kas üstü olmasını bana bıraktı. benim 7 günlük bir iznim var. sonra işe geri dönmek zorundayım. işim gereği de ağır şeyler kaldırıyorum. o yüzden kas üstü olması daha mantıklı dedi. ama bana bıraktı ben de karar veremiyorum bi türlü kas altı daha doğal duruyo diye düşünüyorum
:))) ben destekli alsam bile dolgun gozukmedıgı ıcın benımkını dırek anlar herkes :) ama artık herşeyi aldım goze eşim de tam gaz destek veriyo... bugun nacı beyle gorusmemı yaptım. kesınlıkle damla protez olcak dedı. buyukluk olarak 280 olabılır dedı üç boyutlu çalışmayı yapınca kesinleştircez onu da... kas altı veya kas üstü olmasını bana bıraktı. benim 7 günlük bir iznim var. sonra işe geri dönmek zorundayım. işim gereği de ağır şeyler kaldırıyorum. o yüzden kas üstü olması daha mantıklı dedi. ama bana bıraktı ben de karar veremiyorum bi türlü kas altı daha doğal duruyo diye düşünüyorum
damakcım....kas zarı altı yada kas altı farketmeden ameliyat sonrası 1 aya yakın ağır birşeyleri kaldırmak önerilmiyor...bende çalışan biriyim ve işime 4 gün sonra döndüm,kas zarı altı idi ama inan zorlanıyorsun gene de ...feci ağrılar olmuyor ama gene de ameliyat sonrası halsizlik oluyor...işin gereği ağır şeyleri kaldırıyorsan bence daha fazla izin almaya çalış ki, bunca emek sonrasında hayal kırıklığına uğrama ....
arzum detaylı cevabın için teşekkür ederimmm... cok aklayıcı oldu benım ıcın. nısan ayında amelıyat olmam lazım baslıklı konuyu 1.5 sene once acmıstım...sımdı yenı amelıyat surecım ıcın bunu actım o yuzden oyle karısıklık oldu gıbı gozukuyo :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?