• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Naci CELIKe 24 eylulde amelıyat inşallah

nisandains

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2011
383
191
333
merhaba herkese... 1.5 yılın ardından tekrar ameliyat heyecanı... gecen sene nısan ayında amelıyata 1 hafta varken bazı sebeplerden dolayı ıptal etmıstım. sımdı aylar sonra tekrar aynı heyecanı yasıyorum. ayın 5ıne dr naci beyden randevu aldım. gecen sene kfam cok karısmıstı bır suru doktor arasında kalmıstım. bu sefer sadece tek ısım var kafamda. baska dr.lara ameliyat olanların konularını okumamaya karar verdım cunku o zaman kafam karısıyo... umarım bu sefer bı aksılık cıkmaz. cunku amelıyat olup dıledıklerı gıbı bıkını secenlerın yazılarını okudukca daha da heyecanlanıyorum. bu yaz hıc denemedımse 30 bıkını denemısımdır. hıc bırı olmuyo olmuyo olmuyoo işte...artık bende ıstedıgım bıkınıyı kıyafetı gıymek ıstıyorum... yanlız tek cekıncem cevre... ailem arkadaslarıma soylemıcem amelıyat olacagımı fakat yazın benı gorduklerınde aaaa estetık yaptırmıs demelerını hıc ıstemıyorum. bu konudakı tecrubelerınızı aktarırmısınız kizlar....cevremden cok cekınıyorum

Kilo aldım dersin soranlara ;)
Ben zaten şimdiye kadar bikiniyi de dolgulu tercih ettiğim için veya büyük gösteren bikiniler giydiğim için bikiniyle görenler bile anlamaz diye düşünüyorum :)
Ya da "saf"a yat,bilmem ki büyümüş mü falan de,amaaan o da olmadı salla gitsinn :)

:))) ben destekli alsam bile dolgun gozukmedıgı ıcın benımkını dırek anlar herkes :) ama artık herşeyi aldım goze eşim de tam gaz destek veriyo... bugun nacı beyle gorusmemı yaptım. kesınlıkle damla protez olcak dedı. buyukluk olarak 280 olabılır dedı üç boyutlu çalışmayı yapınca kesinleştircez onu da... kas altı veya kas üstü olmasını bana bıraktı. benim 7 günlük bir iznim var. sonra işe geri dönmek zorundayım. işim gereği de ağır şeyler kaldırıyorum. o yüzden kas üstü olması daha mantıklı dedi. ama bana bıraktı ben de karar veremiyorum bi türlü kas altı daha doğal duruyo diye düşünüyorum

hem damla hem kas üstü olduğunu düşünürsek, damlanın dönme riski var Allah korusun döndüğünü düşün bi de kas üstü olursa direk belli olur gibi geldi ama yine de karar senin tabi..

Çevre sıkıntısını bende yaşıyorum burnumdan yeni ameliyat oldum sözde kimse bilmeyecekdi yedi cihan öğrendi o da burnumda kırık vardı falan ama her adama ayrı ayrı hesap ver :( ama gögüs konusunda eşim de bende kesinlikle bilinmesini istemiyoruz söylemicem ama çocuklarım var kayınvalimden falan gelirse diye gögüsüm de kist ki gerçekten de var onu aldılar falan demeyi düşünüyorum ama belki de acayibinize gidecek ben eltimden çekiniyorum şöyle bebeklerimiz aynı dönem doğdu dolayısıyla emzirirken birbirimizi gördük şimdi yarın öbürgün deniz de falan beni anlar mı anlarsa ben hiç yalan söylemeyi beceremem nası kıvırcam tek derdim o kaldı hehehe :D :D öbür türlü günlük hayatta destekli kullandığım için çok anlamaz gibi geliyo...

sanırım yanlıs yazdım kas üstü derken kas zarı altı demek istedim... kas zarı altı ve kas altı farklı şeyler sanıyorum... aslında ben de kas altı istiyorum ama iyileşme süresi yaklaşık 2 haftaymış. 1 hafta izinliyim ama öteki hafta işte idare edebilcekmiyim bilmiyorum...

bir de seneye hamile kalırsam bebekten dolayı bu kadar büyüdü deme şansım olcak :))

kas zarı altı kas altı göre bence de daha güzel bi yöntem hem kas altı gibi doğal görünüm sağlıyo hem kas üstü daha çabuk iyileşip ağrıların daha az oluyo.. ben bi de dual plane yöntemini beğeniyorum o da doğal görünüyo...

canım yaprağınki dual plan ;) benim kas zarı altı ve protezleri kesinlikle hissetmiyorum, fotoğraflarımı da sen gördün gerçek memeden bir farkı yok :) Endişe etme o yüzden canım, doktorun kas zarı altına uygunsun dediyse çok güzel olacaktır inşallah.

dual plane ne oluyor peki...

anladım cnm... giderek kafamda netleşiyo herşey... buarada fiyatlar geçen seneden beri çok artmış... geçen sene nisan ayında aldığım fiyatla şimdiki arasında 2500 lira fark var.. ufff

evet canım haklısın artış çok fazla oluyor ben de 2010 itibari ile araştırmaya başlamıştım kendi çapımda bir iki dr a mail göndermiştim o zamanlar televizyondan vs den gördüğüm. o zamanlar 4500 lira civarıydı sonra ben ameliyat olacağım zaman bir baktım 6 bin civarı olmuş. 6500 lira da ben ödedim keşke o zamanlar olsaymışım dedim. Altından değerli mübarek artış felaket gerçekten canım.

anladım cnm... giderek kafamda netleşiyo herşey... buarada fiyatlar geçen seneden beri çok artmış... geçen sene nisan ayında aldığım fiyatla şimdiki arasında 2500 lira fark var.. ufff

sanırım yanlıs yazdım kas üstü derken kas zarı altı demek istedim... kas zarı altı ve kas altı farklı şeyler sanıyorum... aslında ben de kas altı istiyorum ama iyileşme süresi yaklaşık 2 haftaymış. 1 hafta izinliyim ama öteki hafta işte idare edebilcekmiyim bilmiyorum...

bir de seneye hamile kalırsam bebekten dolayı bu kadar büyüdü deme şansım olcak :))

selam damakcım....benim de kas zarı altı...asla silikonu hissetmiyorum....

:))) ben destekli alsam bile dolgun gozukmedıgı ıcın benımkını dırek anlar herkes :) ama artık herşeyi aldım goze eşim de tam gaz destek veriyo... bugun nacı beyle gorusmemı yaptım. kesınlıkle damla protez olcak dedı. buyukluk olarak 280 olabılır dedı üç boyutlu çalışmayı yapınca kesinleştircez onu da... kas altı veya kas üstü olmasını bana bıraktı. benim 7 günlük bir iznim var. sonra işe geri dönmek zorundayım. işim gereği de ağır şeyler kaldırıyorum. o yüzden kas üstü olması daha mantıklı dedi. ama bana bıraktı ben de karar veremiyorum bi türlü kas altı daha doğal duruyo diye düşünüyorum

damakcım....kas zarı altı yada kas altı farketmeden ameliyat sonrası 1 aya yakın ağır birşeyleri kaldırmak önerilmiyor...bende çalışan biriyim ve işime 4 gün sonra döndüm,kas zarı altı idi ama inan zorlanıyorsun gene de ...feci ağrılar olmuyor ama gene de ameliyat sonrası halsizlik oluyor...işin gereği ağır şeyleri kaldırıyorsan bence daha fazla izin almaya çalış ki, bunca emek sonrasında hayal kırıklığına uğrama ....

damakcım....kas zarı altı yada kas altı farketmeden ameliyat sonrası 1 aya yakın ağır birşeyleri kaldırmak önerilmiyor...bende çalışan biriyim ve işime 4 gün sonra döndüm,kas zarı altı idi ama inan zorlanıyorsun gene de ...feci ağrılar olmuyor ama gene de ameliyat sonrası halsizlik oluyor...işin gereği ağır şeyleri kaldırıyorsan bence daha fazla izin almaya çalış ki, bunca emek sonrasında hayal kırıklığına uğrama ....

Diger konuyada yazdım ama burayada düşüncelerimi kopyala yapıştır yapiyim :34:

Canım banada kas zarı altı yöntemi uygun görüldü.Benim ameliyattan önce meme dokum vardı,B cup tım.Üst lobumda dokum yoktu emzirmelerden sonra meme dokum aşşagıya dogru inmişti.Bu yüzden Damla protez benim üst lobumu kaldırmazdı bana Yuvarlak protez tercih edildi ve dolu dolu dekoltem oldu ..Kas zarı altı yöntemi bana görede kas üstü yöntemiyle aynı.Arada sadece bir zar var.Aslına bakarsan bu yöntemin gerçekligine ben pek inanmıyorum.Tugrul bey bir yazısında bunu çok iyi bir şekilde açıklamış.Lütfen sende bir göz at olurmu http://www.kadinlarkulubu.com/meme-e...26010554....Bu (Göğüs Büyütme Estetiği Ameliyat Yöntemleri Hakkında Bilgi Paylaşım) sayfada paylaştım bu yazıyı..Gerçi Tugrul bey kas altı yönteminede pek sıcak bakmayan bir doktor ama bazen gerçekten uygun olan hastalara kas altına protezin kullanılabilecegini söylüyor..
Ben kendime bakaraktan sana şunu söyleyebilirimki ben protezlerimi hissetmiyorum,gayet dogal kıvamda ve görünümde gögüslerim oldu.Ama bunu daha önceden olan meme dokuma baglıyorum.Yeterli meme dokum olmasaydı Bence protezi hissedebilirdim.Kas altı yöntemi protezi tabiki en iyi saklayan bir yöntem.Kas altı ve dual plan aslında aynı olan bir yöntem canım.Ayrıca kas altı yöneminde ameliyat sonrası yaşanan kapsül riski olasılıgıda sıfırdır..BUrada Papatya arkadaşımıza kas altı yöntemle protez takılmıştı.İnan bana ameliyat sonrası çok rahattı,bir haftada normal hayatına döndü.O yaşadıgı bir haftada bile sürekli bir yatak istirahati bile yapmadı..Ameliyattan sonraki agrı durumu kişiden kişiye görede degişebilen bir durumdur.Bu yüzden bu yöntemle ameliyat olursam çok agrılı geçer,yatarım,şu yöntemle olursam daha rahat geçer diye bir durum yok yani ;) Ne işle meşgulsün bilmiyorum ama kollarını çok kullanmadıgın bir işin varsa,agır kaldırmak,egilmek gibi..Bir hafta sonra diger yöntemle ameliyat olsanda aynı benzer sıkıntıları yaşayabilirsin..
Bence doktorunla net konuş,agrıya göre degil protezi kesin hissetmeyecegin daha dogal bir sonuç alabilecegin,sonuç yaşamayacagın yöntemi seçin canım..Sonradan pişman olma..

Kararlarını etkilemek istemem,hakkında hayırlısı olsun diyorum.Umarım çok mutlu olursun :)

arzum detaylı cevabın için teşekkür ederimmm... cok aklayıcı oldu benım ıcın. nısan ayında amelıyat olmam lazım baslıklı konuyu 1.5 sene once acmıstım...sımdı yenı amelıyat surecım ıcın bunu actım o yuzden oyle karısıklık oldu gıbı gozukuyo :)))

shanscım cevabın ıcın tesekkur ederım. benım 7 gun ıznımvar ıste 2 gun daha alsam 9 gun olcak... bakalım bıraz agrı cekıcez sanırım artık ama deger :)))) dısımı sıkacağım bı kac hafta sonra rahat olcak zaten. uc boyutlu cekımlere gıttıgım zaman bıra daha netleştırıcem doktorumla sanırım

arzum detaylı cevabın için teşekkür ederimmm... cok aklayıcı oldu benım ıcın. nısan ayında amelıyat olmam lazım baslıklı konuyu 1.5 sene once acmıstım...sımdı yenı amelıyat surecım ıcın bunu actım o yuzden oyle karısıklık oldu gıbı gozukuyo :)))

Öylemii... Tariha bakmamıştım,kusura bakma :29: Tamam,o zaman bir konudan devam edersen kafa karışıklıgı yapmaz bence :34: Tekrar çok güzel sonuçlar ve en dogru kararlar vermeni canı gönülden diliyorum :13:

Arzum o gunler bir an once gelsin istiyorum zaman gecmiyo sankiiii

Back