Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar sonunda karar verdim cesaretimi toplayıp göğüs büyütmeye ama iki doktor arasında kaldım. Nolur yardım edin şuna da karar versem de artık büyük göğüslere kavuşsambilmiyorumkismile
Arkadaşlar sonunda karar verdim cesaretimi toplayıp göğüs büyütmeye ama iki doktor arasında kaldım. Nolur yardım edin şuna da karar versem de artık büyük göğüslere kavuşsambilmiyorumkismile
benCe ikisiDe diiLL:):) kızMAyın bu beNim fikRİm
Bende 1 ay önce Aylin Hn.a ameliyat oldum. ılk görüştüğüm doktordu kendisi ve çok güven verdi bana hemen orda kararımı verdim. Çok memnun kaldım. Kendisine resim göndermiştim, daha 1 ay olmasına rağmen göğüslerim o resimdekilerle aynı nerdeyse... Hiç ağrım acım olmadı sadece ilk gün ayağa kalkmak biraz zor oluyor narkozdan dolayı o kadar... Naci Çelikle hiç görüşmedim ama O nun da çok iyi bir doktor olduğunu biliyorum... Maddi olarak ta Aylin hn. bana uygun gelmişti... Naci beyin biraz pahalı olduğunu duymuştum... Tabi en doğru kararı yine sen verirsin canım bence ikisiyle de görüş önce istersen...
necii bey ye yada aylin hanima nasiL ulasa bilirim? bana yardimci olurmusun bügün kayit oldum buraya ve simdiden acayip cesaret ve morel aldim resmen kendimi topaladim ve bunu kendiim icin mutlaka yaptirmak istiyorum. bana da lütfenn yardimcii olunn