Naci Çelik mi Aylin Karanlık mı?

Bencede Naci Bey Burada Kızların arkadaşların burun ve göğüs albümlerini gördüm gerçekten gayet hoş gayet iyi :KK42:

kesinlikle naci çelik derim,2 seneye yakın bir süre önce oldum ameliyatımı ve son derece memnunum

naci çeliğin hastaları fiyatla ilgili bilgi verebilir mi?...
meme büyütme ameliyatı olmak istiyorum ama doktora karar veremedim..

Canım telefonla bilgi alabilirsin,ayrıca görüşmeyede gidebilirsin.Naci beyin sana uygulayacagı ameliyat yöntemine göre fiyatı degişiyor.Aklında olan doktorlara gidip görüşme yapmadan,buradan söylenenlerle doktorunu seçemezsinki.Benim begendigim doktoru sen begenmezsin,senin begendigin ,başarılı buldugun doktoruda ben begenmem.Muayeneler ücretsiz,telefon aç,randevu al,git görüş derim.Ben öyle yaptım,çokta faydasını gördüm.İlerde ah keşke o doktorada gitseydim demezsin..

Arkadaşlar sonunda karar verdim cesaretimi toplayıp göğüs büyütmeye ama iki doktor arasında kaldım. Nolur yardım edin şuna da karar versem de artık büyük göğüslere kavuşsambilmiyorumkismile

Canım telefonla bilgi alabilirsin,ayrıca görüşmeyede gidebilirsin.Naci beyin sana uygulayacagı ameliyat yöntemine göre fiyatı degişiyor.Aklında olan doktorlara gidip görüşme yapmadan,buradan söylenenlerle doktorunu seçemezsinki.Benim begendigim doktoru sen begenmezsin,senin begendigin ,başarılı buldugun doktoruda ben begenmem.Muayeneler ücretsiz,telefon aç,randevu al,git görüş derim.Ben öyle yaptım,çokta faydasını gördüm.İlerde ah keşke o doktorada gitseydim demezsin..

geçen sene naci beye ameliyat oldum, hiçbir problem yaşamadım:KK74:

X