n11 den parfüm alışverişi

Çok önemli bir noktaya degindinz:) lidyana da takilmistk bizde hem kargo yok hem fiyat uygun orijinalliği konusunda kesi mi dersiniz?
Lidyana'dan eminim, sikinti olmaz. Ama ama en en en cok Hepsiburada'dan eminim, ben olsam onu tercih ederdim. Hem cep telefonu uygulamasindan satin alirsaniz 25tl de hediye ceki kazanacaksiniz, parfumun kendisi de 79.90 tl Mesela surekli kullandigi bir parfumse ikinciyi de ordan alirsiniz, 25 tlyi de oyle kullanabilirsiniz.

Lidyana'dan eminim, sikinti olmaz. Ama ama en en en cok Hepsiburada'dan eminim, ben olsam onu tercih ederdim. Hem cep telefonu uygulamasindan satin alirsaniz 25tl de hediye ceki kazanacaksiniz, parfumun kendisi de 79.90 tl
Onu da araştırınca gördüm aslında yalniz şöyle bir durum var o 25 TL hediye çekimi bir dahaki ay bir zaman dilimizde 100 TL üzeri alışverişte veriyormus zaten anca bu kadar olur dedim :)

Ben hic guvenemiyorum su internet alisveris sitelerine tavsiyem gidip yerinden almak 75liraya bulursun hayli hayli en azindan kokusuna kadarda bakmis olursun

Ben hic guvenemiyorum su internet alisveris sitelerine tavsiyem gidip yerinden almak 75liraya bulursun hayli hayli en azindan kokusuna kadarda bakmis olursun

Yerinden almayi ben de cok isterim mesela ama butceyi 9 siddetinde depremle sarsiyor malesef o da Tabii yerinden diyince Tekin Acar, Sevil, Sephora, Douglas, Pino falan bunlari dusunerek dedim, yoksa zincir olmayan kozmetikcilerde premium parfumleri cok goremiyorum, belki vardir satan yerler de. Wish'i Sevil'den alacak olsa tam 233 tl odemesi gerekiyor mesela arkadasin, sisirirsin tamam da bu kadar da sisirilmez ki yani

Aslına bakarsanız mağazalarda bu fiyatta çok zor bulmak oradaki insanların havasında bi ayrı blmyrm o yüzden internet daha iyi :)

Demiii sephoraua baktimda dudak ucuklatir o fiyat yahuu simdi ikisinde parfüm sonuçta ne Gereek var. Acaba neden o kadar fiyat biciyorlar sitede düşünmüyor değilim içinde artsi mi var

Bilemedim internetteki de kalitesiz cikarsa bosa para gitcek

Bellamola aktif olsaydi aslinda baska yere ihtiyac bile kalmazdi, oradan hem ben hem sozlum kac tane parfum aldik, Wish'in minigini de almistim hatta sisesine asik oldugum icin, hepsi de tamamen orijinaldi. Cheapsmells'in Turkiye ayagi oldugu icin zaten ilk alisverisimde bile guven problemi olmamisti. Neyse artik

Bugün baya baya uğraştım o siteylede allahm diyorum ben mi cahilim yok oraya buraya tıklayın diyor açılmıyor bayaa öven olmuştu neden kapandı ki bu arada sizce wish nasıl kuzenimin övdüğü kadar var mi kalicigili

Ben Wish'i ara ara degisiklik olsun diye kullandim, kaliciligi guzeldi. Tabii oyle 24 saat sonra bile kokuyor gibi bir durum yok, ama gun icinde tek tazeleme yeterli olacaktir sanirim. Zaten ben siktiktan 3 saat sonra kokusunu almazdim mesela, ama arkadaslarim alirdi. Saclarda, gogus arasinda(evet tam da orda, isi ve nem yuksek oldugundan koku yayiliyor daha cok ) ve kiyafetlerde olursa parfum daha bir yayiliyor.

Bellamola yenileniyoruz, tadilat madilat vs haberleri ile icerik bosaltti ama aylar oldu, ben umudu kestim acikcasi

Ben wishi hepsiburadadn almıştım.Ve en sevdiğim parfümlerim arasında şu an.Klaıcılığı da bende daha fazla para verip aldığım parfümlere göre çok iyi.

Yalniz bu taktik iyi olduuu niye kapattılar acabaa

Ben wishi hepsiburadadn almıştım.Ve en sevdiğim parfümlerim arasında şu an.Klaıcılığı da bende daha fazla para verip aldığım parfümlere göre çok iyi.
Aslında bana gore kuzenine alma diyorum nasıl kiyiyosun diyorum ama dinlemiyo gerçekten hakediyo mu o fiyatı sizce?

Aslında bana gore kuzenine alma diyorum nasıl kiyiyosun diyorum ama dinlemiyo gerçekten hakediyo mu o fiyatı sizce?
Bana göre hakediyor.Ama herkesşn zevki farklı tabi.Mesela ben bir parfüme 280 tl vermiştim ama o haketmiyor.Şimdi almasaydım diyorum.Bir de orjinal parfümle diğer parfümler arasında gerçekten kalite farkı oluyor.Ben ilk orjinal parüfm deneyimime wishle başladım :)

peki arkadaşınız daha önce kullanşmıydı o parfümü yani ikinci alışı falan mıydı ?
Kullanmamıştı ama bir arkadaşında çok beğendiği için almıştı yani kokusunu önceden biliyordu. Kokusunu bilmeden parfüm almak çok riskli ancak dediğiniz parfümü ben de çok beğendim arkadaşımda hatta kullanmaya bile kıyamıyor hemen bitmesin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…