Bende öyle düşünüyorum ama ilk defa alışveriş yapcaz tereddüt ettim çünkü parfüm fiyatları çok iyiN11 guvenli bir site, benim komsum internet uzerinden alisverisini oradan yapar ve o sitenin de guvenliginden emin olmadigi saticilarla is birligi icinde olacagini sanmam
İnternetten alisveris ben de yaparim mesela en son gunes kremimi yari fiyayina aldim ben kapida odeme secenegiyle aliyorum biraz fiyat artisi oluyor ama o kadarina da razi olmak gerek sen de bu sekilde alabilirsin iciniz ferah olsun zaten faturasiyla beraber gondereceklerdirBende öyle düşünüyorum ama ilk defa alışveriş yapcaz tereddüt ettim çünkü parfüm fiyatları çok iyi
peki arkadaşınız daha önce kullanşmıydı o parfümü yani ikinci alışı falan mıydı ?Ben n11 den çok sık alışveriş yapıyorum şu ana kadar bir problem yaşamadım. Arkadaşım almıştı o parfümü adı wish chopard değil mi hani şu elmas gibi bir şişesi var. Diğer sitelere göre fiyatı daha uygun diye almıştı ve bir sorunla da karşılaşmadı. Fiyatı daha ucuz diye kalitesiz mal satmıyorlar. Yerinizde olsam endişelenmezdim
yorumlara bakıyorumda o satıcı hakkında kesinlkle orjinal değil diyen bir kaç kişi var o yzden emin olamadımİnternetten alisveris ben de yaparim mesela en son gunes kremimi yari fiyayina aldim ben kapida odeme secenegiyle aliyorum biraz fiyat artisi oluyor ama o kadarina da razi olmak gerek sen de bu sekilde alabilirsin iciniz ferah olsun zaten faturasiyla beraber gondereceklerdir
Kokumix'ten alabilirsin. Güveinlir bir n11 magazası oldugunu düşünüyorum.Ben aldım gecen ay cok güzel orjinal ürün, fiyatlar da uygun.. Sorun yaşamadım. Sık sık alışveriş yaparım n11 den öneririm.Öncelikle kusura bakmayın acil cevap almam gerektiği için buaya yazdımKızlar n11 den kuzenime bi parfüm alıcaz kaç gündür düşünüyoruz emin olamadk 75 tl chopard sanırım parfümün adı ama güvenemiyoruz bir sürü satıcı var bu sitede güvenilir bildiğiniz satıcı var mı yarımcı olun?
N11 de farkli saticilar var sen de digerlerine yonelsen ?yorumlara bakıyorumda o satıcı hakkında kesinlkle orjinal değil diyen bir kaç kişi var o yzden emin olamadım
İcimizi mi okuyosunz :) tamda o satıcıdan takikmistik o yüzden başlığı açtım biz orijinal olup olmadığını da anlamiyorz siz memnun musnuzKokumix'ten alabilirsin. Güveinlir bir n11 magazası oldugunu düşünüyorum.Ben aldım gecen ay cok güzel orjinal ürün, fiyatlar da uygun.. Sorun yaşamadım. Sık sık alışveriş yaparım n11 den öneririm.
Çok önemli bir noktaya degindinz:) lidyana da takilmistk bizde hem kargo yok hem fiyat uygun orijinalliği konusunda kesi mi dersiniz?Sanirim Wish'ten bahsediyorsun. Wish zaten cok pahali bir parfum degil, o yuzden 75tl cok da asiri indirimli bir fiyat degil, bence alabilirsin rahatlikla. Kliksa'da 75ml olani 80tl mesela. Lidyana'da da 75tl, guvenilir bir sitedir. Buralardan almayi dusunebilirsin N11 yerine. Hepsini gectim, Hepsiburada'da da 80tl ve mobil uygulama ile alirsan 25tl hediye ceki varmis, sonuna kadar guvenebilecegin bir sitedir. Her ne kadar guvenilir olsa da N11 dukkan mantigi ile calistigi icin sahte urunler cikabiliyor, ama 75tl gayet normal bir fiyat.
N11 farklı farklı saticilarla çalışıyor. Evet n11guvenilir olabilr ama satıcılari arastirmadan kesinlikle alışveriş yapmayin. Puanlarina, yorumlara, siger ürünlerine mutlaka bakin. Hatta bi mesaj atabilirsiniz. Sizr dönüs yaptığında ki üslubu bile size yönlendirici olabilir.
Ben memnunum canım calvin klein beauty aldım biraz tereddüt etmistim ama ürün geldi ambalajlı ve seri no'lu, üstelik seri no'sunu tarattıgımda da orjinal oldugu ibaresine ulaştım.Jelatinli,faturalı,barkodlu seri no'lu yani öneririmİcimizi mi okuyosunz :) tamda o satıcıdan takikmistik o yüzden başlığı açtım biz orijinal olup olmadığını da anlamiyorz siz memnun musnuz
İste o kadar para verip hayal kırıklığına uğramakta kotu benimde korkum bu kuzenim haftalardır bu parayı biriktiriyo alcak diye bana da güveniy bende boyle korku içerisine dusuyorum:)Arkadaşım o siteden 2 parfüm almıştı 2si de orjinal değildi. Kendisi öyle söyledi gerçi ben anlamam.
Çok tesekkur ederim çok sagollBen memnunum canım calvin klein beauty aldım biraz tereddüt etmistim ama ürün geldi ambalajlı ve seri no'lu, üstelik seri no'sunu tarattıgımda da orjinal oldugu ibaresine ulaştım.Jelatinli,faturalı,barkodlu seri no'lu yani öneririmyani benim alışverişim sorunsuzdu. Umarım sizin de oyle olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?