N. Marketinge girmeyince gorusmeyi kesen akrabalar

Ben söylemek istemedim ama tolin söyledi. Aynen tüm araçlar hacizli. Bu sebeple kuseceklerse zaten kussunler. Bence sevinmelisin, menfaatci akrabalarından kurtulduğun için. Para hırsı güzeldir ama güzel bir alanda kullanılırsa eğer.

Hep bir baskalarini unutun cok para kazanin hirsi. Kac yuva yikildi. Bir de amwayde en azindan urun var. Bunlar maliyeti 50 tl olan internet sitesi satiyorlar. Omrunde bilgisayar basina oturmamis insanlar internet sitesi sahibi olmanin ne kadar gerekli bir sey oldugunu anlatiyor.

Soz konusu hayallerdrki arabalar ya maseratidir ya ferrari falandir. Yavassss diyorum...

İkibin yetala mı yuhhh dicem ayıp olucak. Yok anam millet kimi enayi yerine koysam diye pusuya yatmış. Böylesine akraba değil,akbaba derler.
Görüşmesinler ne olucak yani. Orta da kalınca yine ilk size koşarlar.

ahaha kusura bakma cok komiigime gitti :) ne insanlar var allah askina ya. tam bilmiyorum ama galiba oraya yatirdgin para buyuk ihtimalle ucuyo gidiyomus canm yatirmadgn iyi olmus . birak oyle akrabanin varlgi zarar zaten. esinle annenle babanla aran iyiyse gerisi faso fiso .

Bunlar surekli egitime seminere falan gidiyor. Takim liderleri surekli "sizinle yola cikmayani yolda birakin", "siz yukselirken asagida kalanlara bakmayin", "en zayif halkayi hayatinizdan cikarin" tarzi telkinlerde bulunuyormus. Zaten facebooklarinda surekli boyle atarli yazilar paylasiyorlar. Yani ihtiyac duyduklari her anlarinda yanlarinda olan bizler, en zayif halka olmusuz.

Çok güldüm ya liderleri resmen akrabalık ilişkilerini bitirmiş

Kendi yandığı ateşten kurtulmak için sizi atmak istiyorlar. Ekşiden baya okudum. Sırf 2000 tlyi çıkarmak için 10 kişiyi kazıklamak lazım. Bu mantalitedeki insanlarla uzak olmak emin olun çok daha iyi. Yarın öğrencilerime de anlatacağım ki üniversiteye gidince onları da kazıklamasınlar. Bedavadan kimse sakız bile vermiyor.

Bu ulkede tasdikli dolandirici jet fadila yine kanip parasini kaptiran var.Akrabalariniz da nasibini alsin.Hic acimam hic te uzulmem.Akil kullanmak icindir.Millet essek gibi calissin 3 5 kurus icin sen havadan milyarlar kazanacagina inan.Yok yiea.

titan zinciri gibi birşey değil mi bu? düpedüz hırsızlık resmen seni bu sebepten silecek olan da silsin. senden ondan 2000 toplayıp kendileri yiyorlar.

Para kazanma hırsı, akrabalıktan daha önemliymiş anlaşılan. Onlarda zamanında en az 2000 lira yatırdılar, üye yapacaklar ki para kazansınlar. Bakalım yatırdıklarını amorti ettiler mi? Çevremizde bizde gördük, sözde çok çok kazanıyorlar, hesap ortada kitap ortada yatırdığı parayı amorti etmemiş, üye bulcam diye sağa sola saldırıyorlar. 1 kişinin para kazanması onun yaptığı üyenin para kazanması sayının üssü olarak artıyor ve bu daha da ilerlerse ileride para kazanacak son üyenin ihtiyacı olan kişi sayısı Türkiye nüfusunda kalmayacak. Bırak bu hesabı anlayamayan insanların triplerini. Gülüp geçmiştim be

İşte bu yüzden dolandırılan insanlara acımıyorum insan azıcık aklını kullanır

birkaç yıl önce bir amway cıyla tanıştım.ikna etmek için,saatlerce uğraştı.e dedim bu ürünleri kime satacağım ben,herkes amway cı zaten.annenize, kardeşinize satın dediler.yani annemi,kardeşimi kazıklayayım.sosyete pazarlarında bile ürünleri satılan bir oluşumun,para kazanması için annemi,kardeşimi kazıklayacağım....allah vicdan versin.

benim nişanlımda bu işe girdi.birde akıllım parası var gibi 6 milyar kredi çekti verdi oraya.kazandımı yatırdığını hayır bir kısmını kazandı.toplantı ayağına lüks mekanlara para harcaması da cabası.uyarmalarıma rağmen devam etti hiç acınacak durumda değiller.akılsızlıklarını çekiyorlar nişanlımda çekecek

Bas harfi m olan network şirketi mi ? Bırakın kessinler zaten beyinleri yikandigi için hiçbi söylemi kabul etmiyolar çok komikler. En yakın arkadaslarimdan biri borç batağına saplandı 4 ayda tam 7 bin borç ödedi Bi yerlere hala ödüyor. Çünkü sadece satışla bitmiyor is yok gezileri yok etkinlikleri yok zengin gorunmelisiniz baskıları. Hepsi borç içinde yüzüyor gerçekten kazanan sadece başındakiler arkadaş ayrılınca herseylerini anlattı bize

O nedir öyle yaaaa bende n. Marketing tarzı bir şey yapıyorum ama hiç üye olurken para ödemedim. İllai sipariş ver diyenim yok. İhtiyacım oldukça oluyor. Birde 2000 nedir yahu sanki 2 lira istemişlerde siz hayır giremeyiz bu işe demişsiniz gibi davranmışlar. Bence sizde en zayıf halkanızı eleyin bu durumda

Eskiden bu tip network yapılarını paket ederlerdi dolandırıcı diye ama memleket dolandırıcıların panayırına döndü.. Allah ilgili kişileri hakkına kavuştursun.

Network Marketing sisteminden para kazanabileni duymadım daha.
Üst tabaka belki bir miktar kazanıyordur ama altta kalanın canı çıksın hesabı bir sistem bu.
Benide yıllardır görmedigim arkadaşım aradı geçen gün, dedim bayram değil seyran değil ne alaka? açtım telefonu kısa bir hal hatır sormadan sonra asıl konu anlaşıldı, tepkim kapat telefonu oldu.
Utanmiyor birde evlenmişim hayırli olsun dememiş, çocuğum olmuş, sağlıkla büyüt dememiş, bu zırvalık için beni aramış.
Sizde boşverin o vadedilen paraları kazanamayınca , toto üstü oturunca akılları baslarına gelir.

Benı hıc aramayan bı arkadasım, gunde 10 posta arardı bu network tarzı yerlerın urunlerınden satıs yapmak ıcın.. Ne meneem bıseymıs bu ıste arkadas... Sizinkiler ayrı bı boyuttaymıs ama..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…