N. Marketinge girmeyince gorusmeyi kesen akrabalar

WOLFROG

Ekşiden aynı tadı alamıyorum
Pro Üye
24 Haziran 2011
23.301
48.380
Inanamiyorum. Bu kadar iyi oldugumuz, her kotu gunumuzde once birbirimize kostugumuz bazi akrabalarimiz ailemle ve bizle gorusmeyi kesti. Sebepse yaptiklari network marketinge girme davetlerini kabul etmememiz. Yani uc bes kurusla da girilmiyor kisi basi 2000 tl parani gomeceksin. Hatir icin olacak sey degil yani. Hani avoncular amwaycilerden iki ruj bir cam spreyi alinca gonulleri aliniyordu ama bu mebla bizim icin gercekten fazla ve ortada urun de yok!

Bunlar surekli egitime seminere falan gidiyor. Takim liderleri surekli "sizinle yola cikmayani yolda birakin", "siz yukselirken asagida kalanlara bakmayin", "en zayif halkayi hayatinizdan cikarin" tarzi telkinlerde bulunuyormus. Zaten facebooklarinda surekli boyle atarli yazilar paylasiyorlar. Yani ihtiyac duyduklari her anlarinda yanlarinda olan bizler, en zayif halka olmusuz.

Yahu miras bolusemesek, arkadan dedikodu yaptigimizi duysak, tavuguna kist dedik diye kavga etsek gam yemeyecegim ama bu sebepten akraba silinir mi ya. Insanlar gittikce manyaklasiyor mu yoksa hep mi boyleydiler karar veremiyorum. Para hirsi insanlari her sekile sokuyor ama daha olmayan para nasil degistirebildi bu insanlari? Parayi bir kazan sonra degis!

Biraz uzun oldu ama bu konuda cok doluyum. Hos, bizimle bu sebepten gorusmeyi kesecek kadar denyo insanlarla gorusmesek daha iyi. Ama sebebi deli ediyor beni...

Sonunda da dedigin gibi bu sebepten sizinle gorusmeyeceklerse birakin hic hayatinizda olmasinlar. 2000 lira az para degil. Yanlis okumadim iki bin degil mi o 200 degil yani.

Evet aynen yaziyla iki bin turk lirasi...

ya benim çok yakın bir tanıdığım da yapıyor bu network işini.
Yani nerede kandırılmaya müsait insanlar var hepsi orada ve göya çok iyi (!) para kazanıyorlar ki tamamen palavra!
En üsttekiler kaymağını yiyor diğer enayiler de onlara özenip hayal aleminde yaşıyorlar.

Ben burada coluk cocuklarinin nafakalarini kaptirdiklari icin uzuluyorum, onlar daha kazanmadiklari paranin havasini atiyorlar.

Ornegin bir tanesi bu ise girmeden once karisinin bilezikleri arti eski arabasini satip kredi cekip suv otomobillerden aldi. Daha yeni fotografini paylasti bakin yukselmeye basladim diye. Arabayi nasil aldigini bilmesek neyse...

Oha 2000 bin tl mi Hangi hatır gönül o para için 2,5 ay çalışan insanlar var!

Var evet, o kadar da rahat soyluyor ki. Bastan savmak icin elimizde o kadar nakit yok dedik. Bize hangi bankalarin hemen kredi verdigiyle ilgili bilgilendirme yapti hemen. Gerekirse telefonumuzu altinimizi satalimmis...

o ne be ilk defa duydum. altin alsinlar altin ne o oyle maketing falan.

Sisteme para yatiriyorsun ve baska para yatiracak adamlar buluyorsun. Baskalari para yatirdikca ufak ufak para kazaniyorsun. Her kisiden 150 tl kazansan verdigin 2000 tl yi kurtarmak icin kac kisi bulman gerekir sen hesapla. Ha zengin olmak icin kac kisi gerekir onu sorma bile.

Ben de bir ara uğraşmıştım o seminerlerde öyle bir gaz veriliyor ki bu işin taktiği sürekli ısrar etmek bırakmamak,katılmayanı da dışlamak. Para kazanamadıklarında anlarlar. Cünkü belli miktar aylık mutlaka satış yapmak gerekiyor kazansa bile oraya gider. çok boş işler bana göre.

Valla karakterleri ortada tatlım. Demek ki çıkarcı insanlar, sen de onların gerçek yüzünü görmüş oldun ve kurtuldun böylece.

Bende çevremizdeki bazi kisilerden biliyorum o sistemi, herkes birbirinin üzerinden para kazanıyor, ürünse ya yok ya da dandik, uyduruk bişiymiş yani bir nevi hayali ihracat tahminimce ve sizi de buna ortak etmek istiyorlar, sizin iyiliğiniz icin değil tabi onlarda sizden ve sizin getirdiğiniz üyelerden para kazanacak. Kendi çıkarına ters düşüyor diye akrabalığı, dostluğu bitirmek... her şey para mıdır ya hem o para bana hem acı hem tatlı günümde benimle olacak insanları kaybettiriyorsa napayım ben onu, kimle yiyeceğim mezara mı götüreceğim ALLAH aşkına..

Bir zamanların saadet çemberi gibi bir şey bu işler.
Burada kazananlar sadece en başta olanlar! Alttaki elemanlar bir süre kazanır kazandıklarından çok batarlar.
Boşverin sağlıklı işler değil. Bu tip şeylerden dolayı görüşmeyi kesmeleri sizin için hayırlı olmuş.

Bahsettiğiniz şirketten haberim var. Çevremde beni de içine sokmaya çalışan insanlar oldu bu olaya. Bu sistem şöyle çalışır: zengin olma hayalleriyle 2000 liranı yatırırsın baktın kazıklandığını anladın zararını karşılamak için yolunacak kaz ararsın etrafta. Aman uzak durun hanımlar.

Mega Holdings mi o network işi? Bildiğin saadet zinciri o oluşum. Böyle bir teklifle geldiklerinde siz bozuk atsanız yeridir.

kendi akrabam beni kazıklamaya çalışıyor ne kadar saçma insanlar para için insan harcıyor resmen , yazık görüşmesinler çok ta tın, para göz insanların gözünü toprak doyursun diyorum, alın terin olmadan kazandığın o paradan ne hayır gelir hadi zengin oldun diyelim yok ya kafayı yemiş millet.

Haha, bu işe bulaşan kimi tanıdıysam dımdızlak ortada kaldı zaten tilkinin dönüp dolaşacağı yer kürkçü dükkanı misali.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…