Myralon Kullanan Var mı?

Benımde polikistik overim var bana da doktorum refikimi düzenlemesi içini verdi daha bugün başladım yaz sonu tüp bebek yaptıracağım Ozamana kadar kullanacağım bakalım faydası olacak mı kıstleree

Benımde polikistik overim var bana da doktorum refikimi düzenlemesi içini verdi daha bugün başladım yaz sonu tüp bebek yaptıracağım Ozamana kadar kullanacağım bakalım faydası olacak mı kıstleree

canım merhaba. ben de polikistiğim ve doktorum bana da yüksek lh tan dolayı bu ilacı verdi. sen kullandın mı? hormonların düzeldi mi? ne durumdasın? inşallah faydasını görmüşsündür canım

Be
canım merhaba. ben de polikistiğim ve doktorum bana da yüksek lh tan dolayı bu ilacı verdi. sen kullandın mı? hormonların düzeldi mi? ne durumdasın? inşallah faydasını görmüşsündür canım

Ben sadece 3 gün kullanabildim uç gün sonra tahkim geldi bıraktım iki aydır progestan kullanıyorum. Bu ayda kullanıp sonra myralona başlayacağım.

Be

Ben sadece 3 gün kullanabildim uç gün sonra tahkim geldi bıraktım iki aydır progestan kullanıyorum. Bu ayda kullanıp sonra myralona başlayacağım.
inşallah işe yarar. ben de 3 ay progestan kullandım ve şimdi doktorum myralon verdi. kullanıp kullanmamakta kararsızım :S tahkim geldi ne demek anlayamadım :S

Ben
Çoktan bıraktım bırakmak zorunda kaldım ilacı içerken regl oldum bir hafta sonra oyuzden bıraktım

sen kullandın mı cnm

canım ben kullanmadım valla şu an 4 gün oldu cyclo progynova diye bi ilaca başladım. korunma etkisiz hormon düzenleyici bi ilaç

Çoktan bıraktım bırakmak zorunda kaldım ilacı içerken regl oldum bir hafta sonra oyuzden bıraktım[/QUOTE]

anladım canım,teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…