Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Benımde polikistik overim var bana da doktorum refikimi düzenlemesi içini verdi daha bugün başladım yaz sonu tüp bebek yaptıracağım Ozamana kadar kullanacağım bakalım faydası olacak mı kıstleree
Benımde polikistik overim var bana da doktorum refikimi düzenlemesi içini verdi daha bugün başladım yaz sonu tüp bebek yaptıracağım Ozamana kadar kullanacağım bakalım faydası olacak mı kıstleree
canım merhaba. ben de polikistiğim ve doktorum bana da yüksek lh tan dolayı bu ilacı verdi. sen kullandın mı? hormonların düzeldi mi? ne durumdasın? inşallah faydasını görmüşsündür canım
canım merhaba. ben de polikistiğim ve doktorum bana da yüksek lh tan dolayı bu ilacı verdi. sen kullandın mı? hormonların düzeldi mi? ne durumdasın? inşallah faydasını görmüşsündür canım
inşallah işe yarar. ben de 3 ay progestan kullandım ve şimdi doktorum myralon verdi. kullanıp kullanmamakta kararsızım :S tahkim geldi ne demek anlayamadım :S