• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Myralon Kullanan Var mı?

esmerela

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2008
31
0
86
Ankara
ARKADAŞLAR BU HAPI KULLANAN VAR MI ??? YAN ETKİLERİ NEDİR İLK DEFA KULLANCAM CONDOMLA ÇOK ZOLANIYORUZ AMA HAP DA KULLANMAK İSTEMİYORUM ÖNERLERİNİZ NEDİR??? BİR DE DR % 100 KORUR DEDİ EŞİM HİÇ İÇİME BOŞALMADI HAPI KULLANMAYA BAŞLADIKTAN SONRA İLİŞKİDE BOŞALSA HAMİLE KALMAM DEĞİL Mİ?? BUNU SORAMADIM DR UMA. :utangac:

ARKADAŞLAR BU HAPI KULLANAN VAR MI ??? YAN ETKİLERİ NEDİR İLK DEFA KULLANCAM CONDOMLA ÇOK ZOLANIYORUZ AMA HAP DA KULLANMAK İSTEMİYORUM ÖNERLERİNİZ NEDİR??? BİR DE DR % 100 KORUR DEDİ EŞİM HİÇ İÇİME BOŞALMADI HAPI KULLANMAYA BAŞLADIKTAN SONRA İLİŞKİDE BOŞALSA HAMİLE KALMAM DEĞİL Mİ?? BUNU SORAMADIM DR UMA. :utangac:[/QUO

MERHABA EVLİLİĞİMİN İLK YILINDA KULLANDIM BEN KORUNMAK AMAÇLI DOPKTOR VERMİŞTİ AMA İLİŞKİ SIRASINDA ÇOK ACI ÇEKİYORDUM HATTA AĞLIYORDUM BEN AŞICAMICAM BU İŞE GALİBA DİYE HAPI BIRAKINCA ACI BİTTİ SONRA HAMİLE KALDIM KIZIMI SÜTTEN KESTİKTEN SONRA YİNE BAŞLADIM 2 AY KULLANDIM VE YİNE AYNI SIKINTILARI YAŞADIM , DOKTORA TEKRAR DANIŞTIĞIMDA GENİTAL BÖLGEDE HASSASLAŞMA YAPTIĞINI , CİNSEL İSTEKSİZLİK UYANDIRDIĞINI SÖYLEDİ ŞİMDİ BIRAKTIM VE MUTLUYUM AMA SENDE AYNI REAKSİYONLAR OLUR MU BİLMİYORUM .. DİKKAT ET KENDİNE

Esmerela ben iğne kullanıyorum sanırım hapla aynı sekılde etkı edıyor. kullanmaya basladıgın ılk bır ay koruma sağlamıyor bır ay kullandıktan sonra korumaya baslıyor. doktorum ılk ay korumaz condomla korunun ıkıncı aydan sonra condom kullanmayı bırakabılırsınız demıstı. yanı ılk ay hapa guvenme dıkkat edın ıkıncı aydan sonra rahat olabılırsınız. umarım yardımcı olabılmısımdır.

bu hap işine hiç bulaşmasaydın keşke, bende kullandım 5 ay. aslında görünür bi yan etkisi yoktu. hatta tüy sorunum azalmıştı mesela. ama yinede sonuçta hormon içerdiği için kullanmak istemedim ve bıraktım.

Merhaba esmerela ben kullandim evliligimin ilk ayi...cok iyi koruyor emin ve yan etkisi yok hattaaa faydasi bile var:) kistimi yok etti veee tuylerim azaldi:) Ben suan kullanmiyorum kizkardesim cok memnun 2 yildir kullaniyor o .hala incecik yani kilo falan yaptigi yok(bunyeden bunyeye degisiyor ama unutma sakin)Demek istedigim rahatlikla koruyor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

bende 8 ay kullandım kuruluk ve isteksizlik yaptı bendede.çok sinir oluyodum bu duruma doktorada gitmek istemiyodum acaba hapın yan etkisimi diye düşündük ve hapı bıraktım kuruluk falan kalmadı.

teşekkür ederim arkadaşlar ben kullanmak istemiyorum sonuçta üreme hormonlarını etkileyen bir hap sonun da infertilite olma olasılığı var korkuyorum o yüzden kullanmıyorum şimdili prezervatifle idare ediyoruz ama eşimde bundan sıkıldı başka bir yolu yok mu?? hasta olduğumda bile ilaçlarımı kullanmazken hapı düzenli kullanamam adet düzenleyici hap kullandım 10 gün psikolojim alt üst oldu ben çok etkileniyorum o yüzden kullanmak istemiyorum

ARKADAŞLAR BU HAPI KULLANAN VAR MI ??? YAN ETKİLERİ NEDİR İLK DEFA KULLANCAM CONDOMLA ÇOK ZOLANIYORUZ AMA HAP DA KULLANMAK İSTEMİYORUM ÖNERLERİNİZ NEDİR??? BİR DE DR % 100 KORUR DEDİ EŞİM HİÇ İÇİME BOŞALMADI HAPI KULLANMAYA BAŞLADIKTAN SONRA İLİŞKİDE BOŞALSA HAMİLE KALMAM DEĞİL Mİ?? BUNU SORAMADIM DR UMA. :utangac:
canım bende evliliğimin ilk yılında kullanmıştım ve çok memnun kalmıştım yan etkisi hiç yoktu hatta normalde çok sancım olurdu o hapla sancım bile hiç olmuyordu eşim yurtdışına gidince bırakmıştım gelince yasmine başladım 1 sene kullandım ama yan etkiside çok oldu bana sancılarımda hiç azalmadı sanki hiç hap içmiyormuşum gibi sancı çekiyordum.bünyeye göre değişir faydaları zararları muhakkak ama dr. verdiyse kullan için rahat olsun:)

bende myralon kullanıyorum doktorum onu önermişti en az yan etkisi olan ve hormonları en az etkileyen diye biliyorum.. çok memnunum ben adet sancılarım azaldı daha az kanamalı oluyor artık günde bi ped kirleniyo kirlenmiyo yani yerimseniben korumasına zaten bişey denmez.. yan etkisi bende olmadı hafif bir ilaç diye biliyorum..

myralon kullanma bence kist yapıyo yasmin en iyisi hem yan etkileri az bende ilk basladıgımda ondan basladım 2 . kutuda eczacı kıst yapıyo kullanma dedı yasmın verdı bı yan etkısınıde grmedım ama basladıysan kutun bıtınce yenı alırken yasmın almanı onerırım ıstersen araastırabılırsın...hapı kullanmaya basladıktan sıonra duzenlı ve dogru kullanırsan kalmazzsın ama 1 yıl sonra 1-2 ay ara vermen gerek,korunmadan yuzune bıle bosalsa(vajına ustu)spermler cok hızlı ılerledıgınden ıcerı gıdebılır bazen bosalmadan once gelen sıvıda bıle sperm olabılıyo,hap kullanımında rahat ol ama boyle bı sorun yasamassın:lepi:

ben 3 senedir myralon kullanıyorum her sene bitiminde 1 yada 2 ay ara veriyorum.hiçbir yan etkisini görmedim bilakis sancımı kesti daha az oluyorum.3 sene önce dr umun tavsiyesiyle yasmin kullanmaya başlamıştım acayip derecede baş dönmesi yaptı.d.kontrol haplarının yan etkileri kişiden kişiye değişirmiş.eczacı yasmini bırakıp myralonu denememi istemişti.şimdi çok memenunum

esmerela kısırlıktan bahsetmişsin.hap kısırlık yapmaz.ben de kullandım ve hiç bir yan etkisini görmedim..

myralon kullanma bence kist yapıyo yasmin en iyisi hem yan etkileri az bende ilk basladıgımda ondan basladım 2 . kutuda eczacı kıst yapıyo kullanma dedı yasmın verdı bı yan etkısınıde grmedım ama basladıysan kutun bıtınce yenı alırken yasmın almanı onerırım ıstersen araastırabılırsın...hapı kullanmaya basladıktan sıonra duzenlı ve dogru kullanırsan kalmazzsın ama 1 yıl sonra 1-2 ay ara vermen gerek,korunmadan yuzune bıle bosalsa(vajına ustu)spermler cok hızlı ılerledıgınden ıcerı gıdebılır bazen bosalmadan once gelen sıvıda bıle sperm olabılıyo,hap kullanımında rahat ol ama boyle bı sorun yasamassın:lepi:

doğum kontrol hapları kist yapmaz aksine yok eder.yalış biliyorsunuz.ben çok okudum doğum kontrol hapları ile ilgili yazıları.hiç öyle bişi yazmıyor.

ben de bir senedir myralon kullanıyorum ve çok memnunum.ilk kullanmaya başladığımda göğüslerimde agrı yaptı bir ay felan ondan sonrada hiç bi şikayetim olmadı.tavsiye edrim.

arkadaşlar ben 2 seneye yakın myralon kullandım şimdi çocuk düşündüğümüz için haziranda bıraktım hapı bıraktıgım günden beri düzensizlik var temmuz 10da oldum en son o günden bugüne yok çocukta düşünüyoruz çok canım sıkılıyor doktora gideceğim tekrar bakalım böyle bir düzensizlik yaşayan varmı aranızda...

sakın kullanma derim.ben kullandım ve çok acı çektim.kuruluk yaptı.bırakınca normale döndüm.berbat bir hap,

polikistik overlarımdan dolayı doktorum verdi sadece göğüslerde şişlik yaptı yan etki olarak, ayrıca tüylerimi sararttı sivilcelerimi giderdi saçlarım uzadı ve parladı tırnaklarım daha düzgün öpüp başıma koyuyorum bu ilacı allah bulandan razı olsun :nazar::nazar:

Back