Myom, kist ya da polip vs. ameliyatı sırasında regli olursak nolur?

Evet anlıyorum kesinlikle. Benim içinde iyileşme sürecinin pek önemi yok. Tekrarladığı zaman kapalı olabilirsiniz? Onu da açık olcaksınız diye bir kural yok diye biliyorum?
Umarım bu ilk ve son ameliyatlarımız olur.Birdaha kimse yaşamaz bu durumu.

Offf panikle yine aynısını yazmışım siz daha önce hastane ve doktoe ismini zaten yazmışsınız :) kusura bakmayın

Kist mi sizinkisi. Belirtileri nelerdi rahatsızlık verdiği durumlar
Hayır miyom benimki.rahim dışında 8 cm olmuş.hiçbir belirti vermemişti.son 3-4 ayda adet günü ve kanamam azalmaya başladı,onun için gittiğimde görüldü.Başkada bir sıkıntı yoktu,hala yok gerçi ama idrara sıkışma hissi var sürekli,sanırım ondan kaynaklanıyor

Offf panikle yine aynısını yazmışım siz daha önce hastane ve doktoe ismini zaten yazmışsınız :) kusura bakmayın

Ben sizin bu mesajınızı görmemişim olsun önemli değil. İsterseniz kapalı diyene olun bilemedim ben de ama sizinki de demiş uzun süreceğini ve kan kaybedeceğinizi. Benimki de kan kaybetmemem için açık diyor. Kan değerlerini toplamak sonra zor oluyor ama bilemiyorum inanın ben 29 yaşındayım. Umarım çocuğum olacaksa olmadan önce bir kere daha ameliyat olmak istemem. Benim tek isteğim tekrarlamaması

Ben dün

Ben dün polip ameliyatı oldun ve reglimin bitmesine 1 gün vardı. Doktorum regli olman önemli değil dedi

Ben dün polip ameliyatı oldun ve reglimin bitmesine 1 gün vardı. Doktorum regli olman önemli değil dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…