My home

Teşekkür ederim melek:)nekadar doğru gözlemler yapmışsın...herşey için çok şükür diyorum ama benimde içime sinmeyen yapmak istediğim ve senin gibi gözüme batan çok şey var.zaten paylaşırkende belirttim..bikere bana göre de koltuk kesınlıkle açık renk kırlent istıyor,bağırıyor hatta:)ben normalde renk çok severim ama dediğin gibi bu eve taşındık içime hiç sinmedi salon ufak ya böle hep kendi evime geçince şunu yapıcam bunu yapıcam deyıp duruyorum hatta..bebeğimle ilgilendiğimden kafamı evime de yoramaz oldum...koltuklarım taşınırken çok deforme oldu görunmeyen yerlerınde çokça ezikler var..oğluşumda sürekli kemiriyor kusuyor vs...örtüden nefret ederım asla sermemde zaten...az büyüsün kesinlikle koltuk rengini değiştiricemm..yenısını almıycam ama daha farklı renk döşeme düşünuyorum çunku çok rahatlar ...belkı ozaman objelerle renklendırıcem....oturma odama gelince kırlentlerı bende sevmıyorum açık pembe spor brsey dediğin gibi daha şık duracak bencede....halılarımı bende sevıyorum 4 yıl önce hepsini çok severek aldım...çookk tesekkur ederım düşüncelerıme tercuman oldun:)sevgiler

Evde gözümü tırmalayan tek şey salon masasının üstündeki örtü oldu..Daha ince ve krem rengi bir örtü olmalı bence çok kaba duruyo.onun dışında salon koltuklarının rengi yağ yeşili galiba hayalimdeki renkler ..doğanın renklerini çok güzel uydurmuşsunuz kahve ve yeşil salonunuza bayıldım.Ayrıca müze gibi durmayan içinde yaşanılan salonları seviyorum ben.Birgün salonun ısınan bir evim olursa kesinlikle otururum bende.(şu anki evimde buzhane gibi bir salonum varda)mutfak halınızın markası ne merak ettim çok cici mutfağınızda..Gle güle huzurla oturun evinizde bebişinizi de Allah bağışlasın

Teşekkur ederim geztapo:)teşekkur ederım yorumların için...biz salonda otryz zaten oturma odası gibi kullanıyorum..diğer odada bazen oğluşumla oyun oynuyrz ..baba evde maç izlerken ıkıye bölunuyoruz.bazen mısafir kalabalıksada orayı yıne kullanıyorum.aa genelde salondayım bende..koltuklar evet değişik bi kahve..doğtaştan almıştık o yıl tasarım ödülü almıştı...çok rahatlar:)mutfak halım Royalin...oğluşun odasındada aynısı var(3.sayfada)...güzel dileklerin için ayrıca tskr ederım sevgiler...

evini bende çok beğendim :) çok sade ve çok ferah... olumsuz hiç birşeyi kafana takma sakın, özellikle bebişinle en tatlı anılarını biriktirmeye çalış gününü gün ederek, evinin ve eşyalarının sefasını sür... :)

salonum bikaç eleştiri almıştı ..bende renksiz buluyordum ama fırsatım yoktu..öyle elimdekilerden bıkaç değişiklik yapayım dedim..oturma odasındakı morkırlentleri ekledim,birde kullanmadığım tek kanat mor fon perdem vardı onu taktım...yeşil örtülerimi kaldrdm masama evdeki dore bir örtuyu serdim.bakalım sizce bıraz renk gelmişmi??..belkı bırde 3 lünün arkasına bır tablo alırım kanvas....1 lıra dahı harcamadım şu an bebiş buyusun yapıcm bişiler...

Eklentiler

• $2013-01-05-1071[1].webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 90
  • $2013-01-05-1072[1].webp
    12 KB · Görüntüleme: 68
  • $2013-01-05-1073[1].webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 74
  • $2013-01-05-1076[1].webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 81
  • $2013-01-05-1078[1].webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 92
evin çok güzel canım mutluluk ve huzurla oturun

TEŞEKKÜRLERRRR:)burada süper dekore edilmiş evleri gördükçe bizimkı sönük kalıyor:))aama önemli olan sağlık mutluluk Allahım olmayanlarada wersin herşeyii..herkes sıcacık yuvasında mutlu olsun....

Bu evi tanıyorum,
Salonun gerçek görüntüsü resimlerden daha iç açıcı.
Resimlerin çekildiği açılar, biraz daha boğuk ve soluk görünmesine sebep olmuş.
Orta sehpayı kaldırman iyi olmuş, ben geldiğimde sehpa vardı ve çok büyük bir alan kaplıyordu.
Seninde dediğin gibi evin içindeki huzur her şeyden çok çok daha değerli.
Hayatında muhteşem insanlar var.
Eşin ve oğlun en büyük değerlerin, evi ev yapan eşyadan çok içindeki gülen yüzlerdir.
Allah yüzünüzü bir ömür güldürsün.

salondaki masalardan ister istemez sıkılıyor insan..ama çok da lazım oluyor =)) biz artık kendi evimize geçtik hala tadilat var ve bir yemek odası yapmayı planladık.......inşallah sizde en kısa zamanda kendi evinizi alırsınız...... eşyalarınız güzel mutlulukla oturun

ooh pek guzelmiş valla
helede o koşede duran vazo ıcındekı cıcekler on numara
bide tabi bebiş oyuncakları evın nesesii
gule gule huzrlu mutlu yasa ısallah begendım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…