TATLIM BİRİnde tokalarım birinde makyaj malzemelerım var banyodA elimin altında rahat oluyo ..yatak odasında saç makyaj falan yapmıorm çunku...:))
en önemlisi o evde huzurun olması güle güle oturun oturma odası koltugun rengı ve modelı cok hoş yanlız küçük bir fikir salonu biraz renklendırebılrsen daha mı guzel durur acaba
tşkr ederım radyalog haklısın huzur olsun en önemlisi...bende renk aıyorum çoğu zaman aslında renkli tarzı daha çok seviyorum ....oğluş süreklı kemiriyor koltuklarımı..aksesuar ortalıkta pek bırakmamaya çalışıyorum eli heryerde..hem kendıde zarra görmesin diye.belkı dıyorum ilerde fon perde ve kırlentle başka bir renk katabılırım[/QUOTE
o zaman sonra yap hiç bişiy bebegınden önemlı degıl
çok mantıklısın her zamanki gibi çok hoşuma gitti .ben inceledilçe sorarım :))salondaki örtülerde çok güzelmiş ya maşallah nazar değmesin
evinin diğer odalarını da şimdi gördüm ,maşşallah ne kadar temiz düzenli tertipli ,yatak odanda gayet hoş mobilyanın açık renk olmasının avantajı da büyük tabi ,daha ferah göstermiş ,bence gereksiz ayrıntıdan uzak ,her köşesi nefes alan mis gibi bir ev .ben çok çok beğendim tekrardan söyliyim ..güle güle mutlulukla otur ..
canım sana birşey söyliyimmi ,ilk gelin girdiğim evim o kadar küçüktü ki ,temizlik yapasım bile gelmiyordu ,özellikle yatak odam ,camı açmaya yatağın üzernden atlıyodum :)
ikinci evimde salonum büyüktü diğer odalar yine küçücük :)
hep hevesim yatak odamın büyük olmasıydı ,
üçüncü evimde yine küçüktü yatak odam :) dolap sürgülüydü ama yatak dayanmıştı resmen eziyetti yani :)
diğer odalar idare ederdi ,
ahdım olsun dedim ev alırsam en büyük odayı yatak odası yapıcam dördüncüde kendi evimi aldım allahın izniyle ,
ve yemin ederim evin en büyük olan salon olabilecek kıvamdaki odasını yatak odası yaptım ,içimde kalmasın diye :))
allah sanada kendi evini nasip etsin ,
kadın isteyince olmayacak şey yok biliyorsun ,o zaman büyükçe bir ev alırsın da en güzelinden döşersin herşeyini
mutluluk olunca o evde,ister saray olsun ister klube her şekilde yaşanır ..
:)canım ya güle güle otur evinde..burada resim var mı bilmıyorum?bakardım....inşallah ...güzel dileklerın için çok saol ....en kısa zamanda bizde almak istıyoruz bize ait olsun yeter:)
slm kızlar...bende bikaç resim atayım dedim..evimiz kıra ve küçük..malum istanbul evleri...eşyelarım biraz büyüük kaldı burda salon çok ufaktı..daralıyorum bazen..yatak odamı çekemedım belkı sonra ...bebişim uyuyordu...burada çok güzel evler var..önemli olan huzur tabıkı..maksat fikir olsun hepimize....yuvanızda mutluluklar dilerim:)Eki Görüntüle 583077 Eki Görüntüle 583081 Eki Görüntüle 583080 Eki Görüntüle 583079 Eki Görüntüle 583060 Eki Görüntüle 583082 Eki Görüntüle 583065 Eki Görüntüle 583064 Eki Görüntüle 583063 Eki Görüntüle 583062 Eki Görüntüle 583061 Eki Görüntüle 583059 Eki Görüntüle 583076 Eki Görüntüle 583075 Eki Görüntüle 583074 Eki Görüntüle 583073 Eki Görüntüle 583072 Eki Görüntüle 583071 Eki Görüntüle 583078
Sebatiye önce sana yorum yapmak istedimmmmmm:)) benzer cümleleri bende dün arkadaşımdan duydum.
20 günlük evliyim, Ve Cok esyam var, eşyalarımi mutfağa sığdıramıyorum diye dert yanarken,
Ee büfe almamışsin konsol almamissin, masa da almasaydin bari. Cok hantal eşyaların var deyip moralimi sıfırın altına indiren arkadaşımdan duydum(
Cok üzücü gerçekten :l
Konu sahibi arkadaş, evin Cok guzel, aslında salonun sıkışık degil Ama belki sen daha ferah olsun istiyor olabilirsin. Dediğin gibi ıstanbul evleri ne yazıkki:l
Koltuklarina Ayrica bayıldım. Cok kibarlar. Güle güle ağız tadıyla oturmak nasip olsun :*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?