My home

TATLIM BİRİnde tokalarım birinde makyaj malzemelerım var banyodA elimin altında rahat oluyo ..yatak odasında saç makyaj falan yapmıorm çunku...:))

çok mantıklısın her zamanki gibi çok hoşuma gitti .ben inceledilçe sorarım :))salondaki örtülerde çok güzelmiş ya maşallah nazar değmesin

güle güle otur canım evin dediğin kadarda sıkışık dar dğilmiş mutfak halını ve kahverengi koltuk takımını sevdim bayağı rahat duruyorlar ve bebeğinin odasına bayıldım mutlu sağlıklı büyüsün içinde bebeğin

en önemlisi o evde huzurun olması güle güle oturun oturma odası koltugun rengı ve modelı cok hoş yanlız küçük bir fikir salonu biraz renklendırebılrsen daha mı guzel durur acaba

en önemlisi o evde huzurun olması güle güle oturun oturma odası koltugun rengı ve modelı cok hoş yanlız küçük bir fikir salonu biraz renklendırebılrsen daha mı guzel durur acaba

tşkr ederım radyalog haklısın huzur olsun en önemlisi...bende renk aıyorum çoğu zaman aslında renkli tarzı daha çok seviyorum ....oğluş süreklı kemiriyor koltuklarımı..aksesuar ortalıkta pek bırakmamaya çalışıyorum eli heryerde..hem kendıde zarra görmesin diye.belkı dıyorum ilerde fon perde ve kırlentle başka bir renk katabılırım

evinin diğer odalarını da şimdi gördüm ,maşşallah ne kadar temiz düzenli tertipli ,yatak odanda gayet hoş mobilyanın açık renk olmasının avantajı da büyük tabi ,daha ferah göstermiş ,bence gereksiz ayrıntıdan uzak ,her köşesi nefes alan mis gibi bir ev .ben çok çok beğendim tekrardan söyliyim ..güle güle mutlulukla otur ..

bende beğendim evinizi güle güle oturun özellkle oturma odanızın dizaynını ve mutfaktaki halıyı çok beğendim ne güzel rengarenk..seviyorum renkli evleri..

çok mantıklısın her zamanki gibi çok hoşuma gitti .ben inceledilçe sorarım :))salondaki örtülerde çok güzelmiş ya maşallah nazar değmesin

saol cnm benım..inanırmısın o salondaki örtülerin kumaşını yıllar yıllar önce annemin dedesi Hac dan getirmiş annemde sandığından çıkarıp benim çeyizime yaptırdı:))sehpa örtüsüde var aslında ama sehpamı kaldırdım:)

Teşekkur ederim eylül..:)yatak odamda dolabın olduğu duvar resmen çap:))kıyafetleri iki büklüm alıyoruz:)Allah tan sürgülü dolap almışım..zamanında oturduğum evler(istanbulda değildim)çok büyüktü..eşyalarr kendını gösterıyodu az çok...

canım sana birşey söyliyimmi ,ilk gelin girdiğim evim o kadar küçüktü ki ,temizlik yapasım bile gelmiyordu ,özellikle yatak odam ,camı açmaya yatağın üzernden atlıyodum :)
ikinci evimde salonum büyüktü diğer odalar yine küçücük :)
hep hevesim yatak odamın büyük olmasıydı ,
üçüncü evimde yine küçüktü yatak odam :) dolap sürgülüydü ama yatak dayanmıştı resmen eziyetti yani :)
diğer odalar idare ederdi ,
ahdım olsun dedim ev alırsam en büyük odayı yatak odası yapıcam dördüncüde kendi evimi aldım allahın izniyle ,
ve yemin ederim evin en büyük olan salon olabilecek kıvamdaki odasını yatak odası yaptım ,içimde kalmasın diye :))
allah sanada kendi evini nasip etsin ,
kadın isteyince olmayacak şey yok biliyorsun ,o zaman büyükçe bir ev alırsın da en güzelinden döşersin herşeyini
mutluluk olunca o evde,ister saray olsun ister klube her şekilde yaşanır ..

:)canım ya güle güle otur evinde..burada resim var mı bilmıyorum?bakardım....inşallah ...güzel dileklerın için çok saol ....en kısa zamanda bizde almak istıyoruz bize ait olsun yeter:)

:)canım ya güle güle otur evinde..burada resim var mı bilmıyorum?bakardım....inşallah ...güzel dileklerın için çok saol ....en kısa zamanda bizde almak istıyoruz bize ait olsun yeter:)

henüz resim koymadım en kısa zamanda inşallah ,sadece oturma odamı koymuştum yakın zamanda ,ama şimdi daha farklı oldu çok değişiklik yaptım üzerinde :)biraz dekorasyon dokunuşları diyelim :)
allah en kısa sürede sanada nasip etsin inaşşallah canımm.

çok cici,cıvıl cıvıl bi eviniz varr..güle güle oturun..

hiç canını sıkma canım bence o arkadaşının yeterince canı sıkılmış senin her şeyinin olmasına

insanlar durduk yere sana muhalefet oluyorsa demek ki sen iktidarsın bunun tadını çıkar

ayrıca hayırlı uğurlu olsun Allah bir ömür mutluluğu huzuru eksik etmesin evinizden seninde evinin fotolarını bekliyoruz canım

yatak odanızı yeni gördüm gerçekten çok tertipli ve düzenli bir ev

Allah size yakın zamanda gönlünüze göre bi ev sahibi olmayı nasip eder inş

canım sen ya küçüke v görmedin yada bilmiyorsun
bven evini beğendim gayet şık
hem bebiş var demişsin ama gayet temiz ve tertipli duruyor
ve son cümlenede amin diyorum herkese rabbim huzur,mutluluk versin yuvasında
güle güle oturun inşaallah

Güle güle oturun.Genelinde çok tertipli ve özenli bir eviniz var.

Fakat salonu sevmediğin çok belli :)
Evin en çok ihmal edilmiş,en renklendirilmemiş odası salon.
O cici mutfağın ve şeker yatakodasının sahibesi,salona uğramamış gibi...
Hakikaten mutfaktaki renkler çok hoş,banyo paspasının renk seçimi çok uygun (mavilere bulanmamışsın) ve evin tamamındaki halılar çok güzel seçilmiş.

Salonda bir tatsızlık var açıkçası.
Babaanne evi gibi diyesim var kırılmazsan.
Kastettiğim,eşya fazlalığı değil.
Biraz renklendirmek ve ağırlıktan kurtarmak lazım.
Mesela yemek masasına krem rengi bir örtü veya runner,üzerine renkli çiçeklerden alçak bir aranjman...
Koltuklara açık renk kırlent (english home'daki goblen kırlentler olabilir)
Duvara renkli,güzel bir tablo...
Normalde vitrin (gümüşlük) üzerinde obje sevmem ama sizinki alçak olduğu için,üzerine mum veya çerçeve koyulabilir.

Bir de açık renk odadaki mor kırlentlerden emin değilmişsin.Bence de onlar odanın pastelliğini bozmuş.
Bence mor yerine mavi çiçekli kumaşın aynısının veya benzerinin,pastel çiçeklisi olabilir.
Hatta pastel pembe puantiye kumaş bile olabilir.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…