Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok beğendim..
Mutfağınız bebek odanız çok şirin.
Ağız taadıyla oturun
Evde gözümü tırmalayan tek şey salon masasının üstündeki örtü oldu..Daha ince ve krem rengi bir örtü olmalı bence çok kaba duruyo.onun dışında salon koltuklarının rengi yağ yeşili galiba hayalimdeki renkler ..doğanın renklerini çok güzel uydurmuşsunuz kahve ve yeşil salonunuza bayıldım.Ayrıca müze gibi durmayan içinde yaşanılan salonları seviyorum ben.Birgün salonun ısınan bir evim olursa kesinlikle otururum bende.(şu anki evimde buzhane gibi bir salonum varda)mutfak halınızın markası ne merak ettim çok cici mutfağınızda..Gle güle huzurla oturun evinizde bebişinizi de Allah bağışlasın
evini bende çok beğendim :) çok sade ve çok ferah... olumsuz hiç birşeyi kafana takma sakın, özellikle bebişinle en tatlı anılarını biriktirmeye çalış gününü gün ederek, evinin ve eşyalarının sefasını sür... :)
Güle güle oturun çocuklu eve göre çok düzenli geldi bana :)))
selam salonunuzu çok beğendim şık bir eviniz var :)[/QUOteşekkür ederim Zeynep![]()
oturma odana ve perdelerıne bayıldım canım gayet güzeell evin varr güle güle otur
evin çok güzel canım mutluluk ve huzurla oturun