• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi muzz

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Etlibutlu

Guru
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2011
875
151
323
Ankara
kızlar meraba.benimde 6 aya yeni girmiş bi kızım var.muz yedirdim çok az.acaba zararı olurmuki diyede içim içimi yedi.bişey olmaz dimi:((((

Son düzenleme:
merhabalar muzun zararı olmaz ama ek besine başlarken meyve sularuyla şimdi mevsimi olduğu için elma suyuyla başlarsanız daha iyi olu muzu 7 ayda başlasanız daha iyi olur muzun hazmı zordur yardımcı olabildim sanırım ama korkmayın birkereden birşey olmaz

niye zararı olsun canım. benim oğlum 5 aylıktan beri yiyo hem de bayılıyo. yalnız bebeğin kabızlığa meyilliyse muz kabızlık yapar diye bilinir ona dikkat et.

teşekkür ederim cvplarınız için.benimkide bayıla bayıla yedi şapırdatıyodu ağzını:))) kabızlığı olmadı ama bakalım inşallah olmazda.elma suyuda veriyorum.yerim onları ben:)

Muzun ortasındaki koyu renkli kısmı bebeginize yedirmezseniz kabızlık da yapmaz. ben 4 aylıktan beri bu sekilde yediriyorum hic kabız oolmadı bıdıgım :)

bunu ben de duydum ama ben ayırmadna veriyorum. benimki de kabız olmadı canım. o bebeğe bağlı galiba biraz da.

kızlar meraba.benimde 6 aya yeni girmiş bi kızım var.muz yedirdim çok az.acaba zararı olurmuki diyede içim içimi yedi.bişey olmaz dimi:((((

ben ek gıdalara 5.ayda basladım...
bende verdim muz ama dün 6. ay kontrolune gittik dokttor muz ve kivi dısında hersey verebilirsin dedi
bende bıratım simdilik...
simdi hersey yemeye basladı ya fazla yüklenmek istemiyorum ama arada veririm dayanamam cünkü bayılıyorrr

Back