мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

5/11/2014

Vay be iddiamizin uzerinden tam 6 ay gecmis. Herkes hala muzmin galiba. Kimbilir 6 gununuz var.

Noluyoki burda ben anlayamadim :)
Muzmin ne demek yahu ?
Biri bana aciklama yaparmi acep?
cokmu sordum tamam sustum

6 gunde birsey degisir mi

Bir 6 ay daha yapsak degisir mi.

Noluyoki burda ben anlayamadim :)
Muzmin ne demek yahu ?
Biri bana aciklama yaparmi acep?
cokmu sordum tamam sustum

Muzmin bekar demek:

1 . Evlilik çağını geçmiş olup da henüz evlenmemiş olan kimse.(Evlilik cagi kime gore, o tartisilir)
2 . Evlenmeyi düşünmeyen kimse.(Bu daha dogru bir secenek bence. )

Her neyse anladin sen.

Himmm anladimmm
Hic duymamistim

Duymadigina gore ihtiyacin yokmus demek.

Eee nerdensin kimlerdensin. Bekar misin evli misin, muzmin misin :)
Ben yurtdisinda yasiyorum oyuzden bu kelimeyi hic duymamistim :) Evlendim 1yil evli kaldim bosandim 4bucuk yildiz muzminim. Hayatimda biri var gibi gibi ama turk degil buda evlilige gitmemi engelliyor

Ben yurtdisinda yasiyorum oyuzden bu kelimeyi hic duymamistim :) Evlendim 1yil evli kaldim bosandim 4bucuk yildiz muzminim. Hayatimda biri var gibi gibi ama turk degil buda evlilige gitmemi engelliyor

Ben de yurt disindayim ama muzmin kelimesini cok duydum.

Turk olmamasi evlenmemek icin bir kistas degil de; ilk evliligini yapmissin, ikinci evliliginde cok iyi dusunmen gerek.

Ben de yurt disindayim ama muzmin kelimesini cok duydum.

Turk olmamasi evlenmemek icin bir kistas degil de; ilk evliligini yapmissin, ikinci evliliginde cok iyi dusunmen gerek.
Aa sende gurbetcisin desene, nereden ? evet aynen ikinci evliligimi cooookk iyi dusunmem gerek dusune dusunede kimseyle evlenemicem gibi geliyo :) Hayirlisi canim bu arada yasin kacti ?

Aa sende gurbetcisin desene, nereden ? evet aynen ikinci evliligimi cooookk iyi dusunmem gerek dusune dusunede kimseyle evlenemicem gibi geliyo :) Hayirlisi canim bu arada yasin kacti ?

Gunaydin

Bir ara Belcikaya gezmeye gelicem ben Belcikali. Ingilterede'nim ben.

30 ustu diyelim kapatalim konuyu.

Gunaydin

Bir ara Belcikaya gezmeye gelicem ben Belcikali. Ingilterede'nim ben.

30 ustu diyelim kapatalim konuyu.

:) Bende Londraya gelmeyi dusunuyorum.. Londradan cok siparis veriyorum ama gelip kendim alis veris yapip gezmek istiyorum
Buyur gel misafirim ol :)

Luck benimlede ingilizce pratik yap ama yeni basladm ona gore..Bu arada kk arkadasim olarak seni cok seviyorm bana iyi geliyr yazdiklarin.. enerjin yazdikarina yansiyor..Bir 6 ay daha olsun listede kalalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…