мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

sevgilim fln yok olsa burda ne işim var diyomuşum ne demişer hacı hacıyı mekkede, hoca hocayı tekkede müzmin bekarlarda birbirini forumda bulurmuş 24 yaşında kpss mağduruyum öle işte kızlar

sevgilim fln yok olsa burda ne işim var diyomuşum ne demişer hacı hacıyı mekkede, hoca hocayı tekkede müzmin bekarlarda birbirini forumda bulurmuş 24 yaşında kpss mağduruyum öle işte kızlar

30 yasindan once boyle karamsarliga kapilmak nedir yahu. Gelin sohbet edelim ama evde kaldim diye uzulmeyin , kendinizi muzminlige aday da gormeyin.

Filozof yokken ben sizi arka kapidan iceri alirim.

Son düzenleme:
Bir erkekten soguma sebebim, gecerli bir nedeni olmadan mesajlarima zamaninda cevap vermemesi. Acaip soguyorum.

Son düzenleme:
Senin muzmin bekar olmana daha cok var yavrucum.
Bence de...

Ben iki yıllık adalet okuyorum son sınıfım şu an

şu yaşıma kadar daha kimseyle çıkmadığım için aday sayılır mıyım peki?
sayılırsın. ben de senin gibiydim bak şu anda da müzmin oldum.

hoş geldin!

aynen ...Lucky

benim oklarım kısmet açar çok dualıyımdır
Bana da dua et Mavilim, olur mu?

Benim çok fazla tecrübem yok.
Unuttun mu? Müzminim ben, hem de ileri derecede...

Ileri derece 5 numara muzminsin sen demek. Iste muzminligin derinine iniyoruz.

Belki bizim de yanlislarimiz vardir. Bunu anlamak gerek. :44:

......ama iste ben gec cevap erkekten soguyorum. Bu huyuma bir care bulamadim. Indim dereye dost bulamadim gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…