мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

bak şimdii ben kendimi bir kategoriye koyamadım bu durumda benim 4 yıldır hayatımda biri var onun yaşı 40 benim 32 hala evlenemedik çünkü ada çapkın durmuyor bir tarafının üzerinde..ve ben artık çok sıkıldım ne benden ayrılıyor ne de rahat duruyor.önüne gelen kadınla tanışıyor hele benimle arasıda bozuksa baya ileri gidiyor anlayın işte.bende her an ayrılıp tamamen bekarlığa merhaba diyebilirim.söylemesi utanç verici ama ben gerçekten çok güzel bir kadınım hala nasıl aldatılabildiğimi merak ediyorum.aslında amacım ayrılmak ama ben turistik ve küçük bir yerde yaşıyorum.ayrılmaya bu yüzden cesaret edemiyorum.çevremde mutlu birlikteliği olan insanlara çok imreniyorum.kızlar siz yine çok şanslısınız benim gibi birlikteliği olup mutsuz olacağınıza yalnız olup mutlusunuz....:21:

sizi anlayab:nazar:iliyorum benzer bende ed vardı ayrıldım

sizi anlayab:nazar:iliyorum benzer bende ed vardı ayrıldım

benimkinde en son ki ihanetinden sonra baya bir düzelme oldu eskisine nazaran.ama yaz geliyor yine benimkisi işi icabı yazın barlar sokağında çalışıyor sadece geceleri.zaten kışın hiç problem yok ne yapıyorsa yaz gelince yapıyor.bu yazda tekrar birileriyle tanışmaya beni aldatmaya falan kalkarsa kesinlikle bende ayrılıcam.bir ömür böyle geçmez gerçekten seni sevebilecek mutlu ve huzurlu edebilecek insanlar varken..o yüzden sen en iyisini ayrılmak ile yapmışsın daha fazla zaman kaybetmemek adına.

Hosgeldin. Simdi soyle; once sokaga cikiyoruz sonra elinde yuzuk olmayan bir erkegi kapiyoruz. :1:

hahahahhh süper taktikmiş bence :))))) ya kaptığınız erkek evli ama yüzük takmayan gruptansa :)) hayır sözlümden biliyorum yüzük takıldı 6 ay önce ama benimkisi yok parmağımı rahatsız ediyor diye takmak istemiyor.sanırım işine gelmiyor :))

hahahahhh süper taktikmiş bence :))))) ya kaptığınız erkek evli ama yüzük takmayan gruptansa :)) hayır sözlümden biliyorum yüzük takıldı 6 ay önce ama benimkisi yok parmağımı rahatsız ediyor diye takmak istemiyor.sanırım işine gelmiyor :))

O zaman erkeklere yuzuk taktirmak gerekiyor. Her an elden gidebilirler cunku. :1:

slmmmmmmmmmm bende müzmin bekarım. 27 yaşındayım.

bundan böyle daha rahat olucm, öyle yani. evlenirmiyiz evlenmezmiyiz diye bütün ilişkilerimi mahvettim. olmazsa olmasın mutlu olmak daha önemli..:ssz::ssz:

şu yüzüksüz adamı da arıyorum ama çevremde öyle adam yok yahu. nerede bunlar? :52:

güzel topikmiş :46: benide kaydediverin bari aranıza ikametgah falan gerekiyomu :27: YAHU BİR DEMİR ATTIM YALNIZLIĞA ATIŞ O ATIŞ :43:

Yoksam tahmin ettigim sey mi. :1:

Daha fazla cikmak lazim filo. hatta evde hic oturmamak. :)
Tahmin ettiğin ne ki acep? :27: :26:

Hosgeldin. Simdi soyle; once sokaga cikiyoruz sonra elinde yuzuk olmayan bir erkegi kapiyoruz. :1:
:60:

slmmmmmmmmmm bende müzmin bekarım. 27 yaşındayım.

bundan böyle daha rahat olucm, öyle yani. evlenirmiyiz evlenmezmiyiz diye bütün ilişkilerimi mahvettim. olmazsa olmasın mutlu olmak daha önemli..:ssz::ssz:

şu yüzüksüz adamı da arıyorum ama çevremde öyle adam yok yahu. nerede bunlar? :52:

güzel topikmiş :46: benide kaydediverin bari aranıza ikametgah falan gerekiyomu :27: YAHU BİR DEMİR ATTIM YALNIZLIĞA ATIŞ O ATIŞ :43:
Hoş geldiniz kızlar, tanıtın kendinizi. Bizi "müzmin bekar" olduğunuza inandırın. Nüfus kayıt örneğinde bekar yazmanız yetmez. Sevgiliniz var mı? OLMAMALI :1:

sevgilim yok.:ssz:

bugün "o" nu bulmak için ne yaptınız? ben hiç bişey yapmadım. çevremde bana göre kimse kalmamış sanki, herkes evli veya benden küçük..:1:
adamlar işte tabiki. bi akşam gezmesi yapmak lazım.

Back
X