- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
Allah ikinizin de gönlüne göre versin.
profil fotosu güzelmiş :)
Allahım Lucky heyecanlandıracak hop oturup hop kaldıracak. Karşılıklı aşk yaşayabileceği sadık bir eş nasip etsin.
Seninde aynen.Bu arada Istanbulda misiniz siz. Gelince muzmin bekarlar toplantisi yapalim. Bu konuyu masaya yatiralim.
Birde beni guldursun, kilolu olmasin, gobekli olmasin , benden uzun olsun.Seninde mavilim, istedigin kisi tez zamaninda karsina ciksin.
Gönül istediğine her zaman kavuşturmuyor.
İsterken birşeyleri eksik istiyoruz..
nasiplerimiz güzel olsun...
Allah mutlu birliktelikler nasip etsin...
ben bu konuyu çok farklı kişilerle yatırdım masaya, bir şey olacağı yok.Seninde aynen.Bu arada Istanbulda misiniz siz. Gelince muzmin bekarlar toplantisi yapalim. Bu konuyu masaya yatiralim.
Birde beni guldursun, kilolu olmasin, gobekli olmasin , benden uzun olsun, en onemlisi zeki olsun.Seninde mavilim, istedigin kisi tez zamaninda karsina ciksin.
ben bu konuyu çok farklı kişilerle yatırdım masaya, bir şey olacağı yok.
Allah istemezse olmuyor...
Adamı hayattan soğuturum böyle.Sizinle gorusulmez ha. Bu kadar negatiflik beni bozar.
True, hikayeni okumuştum. Allah da senin mutluluğunu arttırsın canım.Allah gönlünüze göre versin inşallah kızlar(amin).
Öyle bir an gelecek ki siz bile şaşıracaksınız ne zaman evlendim ben diye.
Allah gönlünüze göre versin inşallah kızlar(amin).
Adamı hayattan soğuturum böyle.
Ne yapayım canım, istediklerim olmaya olmaya susmayı öğrendim ben.
Peki madem, istersen gelmem bir daha bu konuya...Sagol true.Gelmisken bekar erkek arkadaslarin , akrabalarin varsa listesini bir cikar bize.
Demek topigi caktirmadan negatif enerjiyle dolduran sensin.Seninle gorusmeyi kestikten sonra hayatimin askini bulmam muhtemeldir.
ah be true inşallah.Aday var bu seferde imkan yok.İmkan olsa aday olmaz.Allah gönlünüze göre versin inşallah kızlar(amin).
Peki madem, istersen gelmem bir daha bu konuya...
Olsa dükkan sizin...Sagol true.Gelmisken bekar erkek arkadaslarin , akrabalarin varsa listesini bir cikar bize.
Demek topigi caktirmadan negatif enerjiyle dolduran sensin.Seninle gorusmeyi kestikten sonra hayatimin askini bulmam muhtemeldir.
Alınmadım herhalde. Öyle her şeye hemen alınma huyum yoktur tabii ki!Cikarken kapiyi kapat ceyran yapiyor.Kizim saka yapiyoruz alindim deme sakin.
30 dan sonra daha tatlı oluyor ama...ah be true inşallah.Aday var bu seferde imkan yok.İmkan olsa aday olmaz.Bekliyoruz o günü bakalım.Ben 30 u göreceğim bence evlenince.
Olsa dükkan sizin...
Alınmadım herhalde. Öyle her şeye hemen alınma huyum yoktur tabii ki!
Ohoooo senin önce bu karamsarlıktan kurtulman lazım.True, hikayeni okumuştum. Allah da senin mutluluğunu arttırsın canım.
Ben bu saatten sonra sever , aşık olur da evlenirsem cidden şaşırırım.
Önceden olsa şaşırmazdım. Anaçtım falan filan...
Artık zor geliyor, sevemiyorum da... O yüzden sever , aşık olur evlenirsem cidden şaşılacak bir şey olur.
Mutluyum kuzum.Ya birde geçen Urazda kalırken şunu fark ettim evlenince iş güç temizlik hepsine nasıl dayanacağım.Öğlene yemek yaptım tam yedik bu seferde akşama birşeyler yapmam lazım diyorsun.Bir yandan evi topla koştur koştur.Ardından karşındakine ilgi ver fingirde30 dan sonra daha tatlı oluyor ama...
Kendini tanıyorsun,ne istediğinin,beklentilerinin farkında oluyorsun.
Daha mantıklı yaklaşıyorsun olaylara.
Eğer mutluysan kıymetini bil canım.
Herşey iyi giderken soğuyorsam,psikolojik sorunlarım var demek.Dukkani istemiyoruz ki biz.
Haftanin sorusu sana gelsin.Iliskin iyi giderken , bir erkekten soguma sebebin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?