мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

Allah ikinizin de gönlüne göre versin. :16:

Seninde aynen. :16: Bu arada Istanbulda misiniz siz. Gelince muzmin bekarlar toplantisi yapalim. Bu konuyu masaya yatiralim. :60:

profil fotosu güzelmiş :)

Allahım Lucky heyecanlandıracak hop oturup hop kaldıracak. Karşılıklı aşk yaşayabileceği sadık bir eş nasip etsin. :23:

Birde beni guldursun, kilolu olmasin, gobekli olmasin , benden uzun olsun, en onemlisi zeki olsun.:23: Seninde mavilim, istedigin kisi tez zamaninda karsina ciksin. :34:

Son düzenleme:
Seninde aynen. :16: Bu arada Istanbulda misiniz siz. Gelince muzmin bekarlar toplantisi yapalim. Bu konuyu masaya yatiralim. :60:

Birde beni guldursun, kilolu olmasin, gobekli olmasin , benden uzun olsun.:23: Seninde mavilim, istedigin kisi tez zamaninda karsina ciksin. :34:

Gönül istediğine her zaman kavuşturmuyor.
İsterken birşeyleri eksik istiyoruz..

nasiplerimiz güzel olsun...

Allah mutlu birliktelikler nasip etsin...

Birde beni guldursun, kilolu olmasin, gobekli olmasin , benden uzun olsun, en onemlisi zeki olsun.:23: Seninde mavilim, istedigin kisi tez zamaninda karsina ciksin. :34:
ben bu konuyu çok farklı kişilerle yatırdım masaya, bir şey olacağı yok.
Allah istemezse olmuyor...:ssz:

Allah gönlünüze göre versin inşallah kızlar(amin).
Öyle bir an gelecek ki siz bile şaşıracaksınız ne zaman evlendim ben diye.:34:
True, hikayeni okumuştum. Allah da senin mutluluğunu arttırsın canım.

Ben bu saatten sonra sever , aşık olur da evlenirsem cidden şaşırırım.
Önceden olsa şaşırmazdım. Anaçtım falan filan...

Artık zor geliyor, sevemiyorum da... O yüzden sever , aşık olur evlenirsem cidden şaşılacak bir şey olur.

Sagol true. :34: Gelmisken bekar erkek arkadaslarin , akrabalarin varsa listesini bir cikar bize. :60:

Adamı hayattan soğuturum böyle. :27:

Ne yapayım canım, istediklerim olmaya olmaya susmayı öğrendim ben. :50:

Demek topigi caktirmadan negatif enerjiyle dolduran sensin. :37:Seninle gorusmeyi kestikten sonra hayatimin askini bulmam muhtemeldir. :1:

Sagol true. :34: Gelmisken bekar erkek arkadaslarin , akrabalarin varsa listesini bir cikar bize. :60:

Demek topigi caktirmadan negatif enerjiyle dolduran sensin. :37:Seninle gorusmeyi kestikten sonra hayatimin askini bulmam muhtemeldir. :1:
Peki madem, istersen gelmem bir daha bu konuya...

ah be true inşallah.Aday var bu seferde imkan yok.İmkan olsa aday olmaz.:39:Bekliyoruz o günü bakalım.Ben 30 u göreceğim bence evlenince.

ah be true inşallah.Aday var bu seferde imkan yok.İmkan olsa aday olmaz.:39:Bekliyoruz o günü bakalım.Ben 30 u göreceğim bence evlenince.
30 dan sonra daha tatlı oluyor ama...:34:
Kendini tanıyorsun,ne istediğinin,beklentilerinin farkında oluyorsun.
Daha mantıklı yaklaşıyorsun olaylara.
Eğer mutluysan kıymetini bil canım.

True, hikayeni okumuştum. Allah da senin mutluluğunu arttırsın canım.

Ben bu saatten sonra sever , aşık olur da evlenirsem cidden şaşırırım.
Önceden olsa şaşırmazdım. Anaçtım falan filan...

Artık zor geliyor, sevemiyorum da... O yüzden sever , aşık olur evlenirsem cidden şaşılacak bir şey olur.
Ohoooo senin önce bu karamsarlıktan kurtulman lazım.
Zamanında yaşamış olduğum kötü tecrübelerden sonra ASLA sevmicem,ASLA evlenmicem diyem ben..
Kiminle tanışsam sadece canlarını acıtmak için,dalga geçmek amacın da olan ben.
Hatta eşimle yazışırken bile dalga geçiyordum onunla,çünkü iyi insanların,sevebileceğim bir insan olabilme ihtimali yoktu bana göre.
Eşime bile yazmıştım "sadece vakit geçiriyorum,çok dikkate alma beni" diye.
Amaaaaaa ne oldu? Kısmetim oymuş.
Az önce yazdığımı tekrar yazayım üstüne basa basa..
Öyle bir an gelecekki pat diye SEVİYORUMMMM ve evet eşim olacak bu adam diyeceksin.

30 dan sonra daha tatlı oluyor ama...:34:
Kendini tanıyorsun,ne istediğinin,beklentilerinin farkında oluyorsun.
Daha mantıklı yaklaşıyorsun olaylara.
Eğer mutluysan kıymetini bil canım.
Mutluyum kuzum.Ya birde geçen Urazda kalırken şunu fark ettim evlenince iş güç temizlik hepsine nasıl dayanacağım.Öğlene yemek yaptım tam yedik bu seferde akşama birşeyler yapmam lazım diyorsun.Bir yandan evi topla koştur koştur.Ardından karşındakine ilgi ver fingirde:48::1:Amanın canım çıktı.Allahtan camları Uraz sildi perdeleri falan astı.Yardım ediyor bana.Yoksa psikopata bağlayacaktım durumu.yani aslında bekarlık tatlıymış be dedim:))

Son düzenleme:
Back
X