- 10 Temmuz 2009
- 823
- 72
- 323
- 38
- Konu Sahibi AklinYolu1
aynı lakapları banada kullanıyolar canım benım yaşım dah 21 :)))
muzmin misin burda ne isin var 21 yasinda lollll
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynı lakapları banada kullanıyolar canım benım yaşım dah 21 :)))
muzmin misin burda ne isin var 21 yasinda lollll
ben muzminin değil bekarı görünce geldim evde kaldım gibi hissediyorum şimdi liseden arkasdaşımın nişanından geldim düşün :))
anlasilan sen muzmin olmaya yurekten gonullusun. beklemeye dewam varsa kismetin gelir bulur zaten. bak biz ne rahatiz takiyomuyuz hicc :) ewde kalmadin daha var vaktin beklemeye devam :)
acelem yokta zaten amaa evlilerin mutlulugunu gördükçe kıskanmıyo değilim
valla ben simdiye kadar mutlu vede ewli olan hic kimseye rastalamadim. benim cevremde yok o yuzden kiskanacak bi durum da yok. olsa belki bende isterdim ewlenmeyi..bu senede bekar gezelim lollll
Neyse el netice müzmin bekar olduğumuz gerçeğini değiştirmiyor.
Bizim gibi olanları bekleriz.![]()
:2:
haydii gezelimm canım![]()
heh soyle biraz canlanalim optimist olalim loll
Melo geziyordum ben , yeni geldim. Telefonu , saatimi evde unutmusum nasil kendimi kaptirdiysam.Yine lip gloss , eye shadow aldim.
![]()
bende almak istiyorum glitter olanlardan :)) 2014 acilim paketi olarak kendime bakma karari aldim :) muzminligimden kurtulmam sart :)![]()
Hediyesi de var , icinde ne renk oldugu yazmiyor ya. Hediyeyi acinca cok hosuma gidiyor. O markadan bir suru sey aldim. :)
Yas ortalamasi 50 olan barlarda dolasirsan zor biras.
Benim arkadas seni sordu dun aradi da , ise girmis yine Mel ne yapiyor dedi. Ben de iyi dedim.![]()
hediye varsa bende alirim :)) napim kiz ben quiet yerlerden hoslaniyorum. kiza selam soyle gorusucez :))) o da mi halen bekar loll :))
Icinde hangi renk oldugu belli olsa bu kadar sarmazdim, gercekten hediye gibi oluyor. Al tabi hem hayvanlar uzerinde deney de yapmiyor.
Son bir ayda bir degisiklik yok, hala muzmin o da:) Cagirayim buraya. Ispanyolca ogreniriz hem.![]()
ne renk cikti seninki hosuna gitti mi ?
glitter mi? parlak renkler tercihimdir :))))
gelsin bi kac kelime ogreniriz hem/
Bugun yesili aldim daha denemedim. Copper guzel , goldensand, royal guzel.Eye shimmer olanlarin hemen hepsi parlak.
Bi ben eksiğim galiba :)
Slm kızlarrr![]()
tamamdir bende alicam mavili pembeli yesilli :))))
Selam sana da yabanci.
Müzmin bekar diyince hemen kendimle özdeştirdim konuyu nedense![]()