мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

ben muzminin değil bekarı görünce geldim evde kaldım gibi hissediyorum şimdi liseden arkasdaşımın nişanından geldim düşün :))

anlasilan sen muzmin olmaya yurekten gonullusun:1:. beklemeye dewam varsa kismetin gelir bulur zaten. bak biz ne rahatiz takiyomuyuz hicc :) ewde kalmadin daha var vaktin beklemeye devam :)

anlasilan sen muzmin olmaya yurekten gonullusun:1:. beklemeye dewam varsa kismetin gelir bulur zaten. bak biz ne rahatiz takiyomuyuz hicc :) ewde kalmadin daha var vaktin beklemeye devam :)

acelem yokta zaten amaa evlilerin mutlulugunu gördükçe kıskanmıyo değilim

acelem yokta zaten amaa evlilerin mutlulugunu gördükçe kıskanmıyo değilim

valla ben simdiye kadar mutlu vede ewli olan hic kimseye rastalamadim. benim cevremde yok o yuzden kiskanacak bi durum da yok. olsa belki bende isterdim ewlenmeyi..bu senede bekar gezelim lollll

:60::60::60:

Neyse el netice müzmin bekar olduğumuz gerçeğini değiştirmiyor.

Bizim gibi olanları bekleriz. :1:

bak şimdii ben kendimi bir kategoriye koyamadım bu durumda benim 4 yıldır hayatımda biri var onun yaşı 40 benim 32 hala evlenemedik çünkü ada çapkın durmuyor bir tarafının üzerinde..ve ben artık çok sıkıldım ne benden ayrılıyor ne de rahat duruyor.önüne gelen kadınla tanışıyor hele benimle arasıda bozuksa baya ileri gidiyor anlayın işte.bende her an ayrılıp tamamen bekarlığa merhaba diyebilirim.söylemesi utanç verici ama ben gerçekten çok güzel bir kadınım hala nasıl aldatılabildiğimi merak ediyorum.aslında amacım ayrılmak ama ben turistik ve küçük bir yerde yaşıyorum.ayrılmaya bu yüzden cesaret edemiyorum.çevremde mutlu birlikteliği olan insanlara çok imreniyorum.kızlar siz yine çok şanslısınız benim gibi birlikteliği olup mutsuz olacağınıza yalnız olup mutlusunuz....:21:

Melo geziyordum ben , yeni geldim. Telefonu , saatimi evde unutmusum nasil kendimi kaptirdiysam. :1: Yine lip gloss , eye shadow aldim. :27:

Melo geziyordum ben , yeni geldim. Telefonu , saatimi evde unutmusum nasil kendimi kaptirdiysam. :1: Yine lip gloss , eye shadow aldim. :27:

bende almak istiyorum glitter olanlardan :)) 2014 acilim paketi olarak kendime bakma karari aldim :) muzminligimden kurtulmam sart :) :1:

bende almak istiyorum glitter olanlardan :)) 2014 acilim paketi olarak kendime bakma karari aldim :) muzminligimden kurtulmam sart :) :1:

Hediyesi de var , icinde ne renk oldugu yazmiyor ya. Hediyeyi acinca cok hosuma gidiyor. O markadan bir suru sey aldim. :)

Yas ortalamasi 50 olan barlarda dolasirsan zor biras. :1:

Benim arkadas seni sordu dun aradi da , ise girmis yine Mel ne yapiyor dedi. Ben de iyi dedim. :23:

Hediyesi de var , icinde ne renk oldugu yazmiyor ya. Hediyeyi acinca cok hosuma gidiyor. O markadan bir suru sey aldim. :)

Yas ortalamasi 50 olan barlarda dolasirsan zor biras. :1:

Benim arkadas seni sordu dun aradi da , ise girmis yine Mel ne yapiyor dedi. Ben de iyi dedim. :23:

hediye varsa bende alirim :)) napim kiz ben quiet yerlerden hoslaniyorum. kiza selam soyle gorusucez :))) o da mi halen bekar loll :))

hediye varsa bende alirim :)) napim kiz ben quiet yerlerden hoslaniyorum. kiza selam soyle gorusucez :))) o da mi halen bekar loll :))

Icinde hangi renk oldugu belli olsa bu kadar sarmazdim, gercekten hediye gibi oluyor. Al tabi hem hayvanlar uzerinde deney de yapmiyor. :37:

Son bir ayda bir degisiklik yok, hala muzmin o da:) Cagirayim buraya. Ispanyolca ogreniriz hem. :1:

Icinde hangi renk oldugu belli olsa bu kadar sarmazdim, gercekten hediye gibi oluyor. Al tabi hem hayvanlar uzerinde deney de yapmiyor. :37:

Son bir ayda bir degisiklik yok, hala muzmin o da:) Cagirayim buraya. Ispanyolca ogreniriz hem. :1:

ne renk cikti seninki hosuna gitti mi ?
glitter mi? parlak renkler tercihimdir :))))
gelsin bi kac kelime ogreniriz hem/

Back
X