- 10 Temmuz 2009
- 823
- 72
- 323
- 38
- Konu Sahibi AklinYolu1
Selam sana da yabanci.
Müzmin bekar diyince hemen kendimle özdeştirdim konuyu nedense![]()
hayirdir neden?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam sana da yabanci.
Müzmin bekar diyince hemen kendimle özdeştirdim konuyu nedense![]()
hayirdir neden?
hayirdir neden?
eee yaş 27 olunca öyle oluyo :)
eee yaş 27 olunca öyle oluyo :)
belki sen istemiyorsundur ewlilik bende 27 yasimdayim ama ewlenemem sahsen zor is bana urkutucu geliyor ozgulugumden taviz veremem :)))
belki sen istemiyorsundur ewlilik bende 27 yasimdayim ama ewlenemem sahsen zor is bana urkutucu geliyor ozgulugumden taviz veremem :)))
Tabiki cnm sadece evlilik olsun die düşünsek şimdiye kaçıncıyı eskitmiştik
Bazen aile kurmak çoluk çocuk sahibi olma fikri güzel gelsede hayatını paylaşacağın insanı bulmak birine güvenmek kolay olmuyo
Dediğin gibi özgürlük olayıda var işin içinde![]()
Tabiki cnm sadece evlilik olsun die düşünsek şimdiye kaçıncıyı eskitmiştik
Bazen aile kurmak çoluk çocuk sahibi olma fikri güzel gelsede hayatını paylaşacağın insanı bulmak birine güvenmek kolay olmuyo
Dediğin gibi özgürlük olayıda var işin içinde![]()
o yuzden vakti gelene kadar beklemeye devam :)
o yuzden vakti gelene kadar beklemeye devam :)
Aynen
Madem bekarlık sultanlık, sultanlıktan istifa etmeye gerek yok şimdilik![]()
Haklısın.bak şimdii ben kendimi bir kategoriye koyamadım bu durumda benim 4 yıldır hayatımda biri var onun yaşı 40 benim 32 hala evlenemedik çünkü ada çapkın durmuyor bir tarafının üzerinde..ve ben artık çok sıkıldım ne benden ayrılıyor ne de rahat duruyor.önüne gelen kadınla tanışıyor hele benimle arasıda bozuksa baya ileri gidiyor anlayın işte.bende her an ayrılıp tamamen bekarlığa merhaba diyebilirim.söylemesi utanç verici ama ben gerçekten çok güzel bir kadınım hala nasıl aldatılabildiğimi merak ediyorum.aslında amacım ayrılmak ama ben turistik ve küçük bir yerde yaşıyorum.ayrılmaya bu yüzden cesaret edemiyorum.çevremde mutlu birlikteliği olan insanlara çok imreniyorum.kızlar siz yine çok şanslısınız benim gibi birlikteliği olup mutsuz olacağınıza yalnız olup mutlusunuz....![]()
Allah zihin açıklığı versin canım. :18:Sınavım var mayıs 24 de. ona hazırlanıcam da istek kalmadı... bakalım yine çalışırım inşallah..
Hoş geldin!bi bekar daha geldi aranıza
6. sayfada yazmıştım gene yazıyorum.meltem lerin kaderi bekar olmak sanirim.hg ayrica muzmin ne demek onu ben bilmiyorum bekar oldugumdan eminim ama muzmin miyim ondan emin deilim loll :):)
hoş geldin.Bi ben eksiğim galiba :)
Slm kızlarrr![]()
Sağ ol.Iyi Salilar(bir dakika var miydi bu) evlenememis, bekar arkadaslarim. Toplanip taktik gelistirelim boyle olmuyor.
![]()
Sağ ol.
Sana da iyi günler.
Ne yapacağız?![]()
Çok oldu.Beyin firtinasi yapacagiz.
En son ne zaman disari ciktin kiz arkadaslarinla .
Çok oldu.
Pazar günü davet ettiler evde işim vardı. iptal edemeyeceğim bir iş.![]()
merhaba kızlar bekar değilim ama arada konuyu gördüm
dikkatimi çekti
ben de size evli olarak nasıl kocaya varılır diye taktik vereyim mi
şaka bi yana sohbet etmek isterim sizle müsaade var mı ?![]()
Ooo sende evdeki isi iptal edecektin. Temelle piyango meselesine benzemesin bu olay. :)
N'ayir gelemezsin.Gel canim, herkesle sohbet ediyoruz. Taktik gelistiriyoruz.
Yalniz simdi cikmam lazim.![]()
tamam Lucky gelince çaldır gelirim ben![]()
Tamam. Aloo Kadinlar kulubunden Lucky odemeli ariyor, kabul ediyor musunuz diye caldiririm ben. :)
İptal edemeyeceğim bir işti diyorum ya.Ooo sende evdeki isi iptal edecektin. Temelle piyango meselesine benzemesin bu olay. :)
N'ayir gelemezsin.Gel canim, herkesle sohbet ediyoruz. Taktik gelistiriyoruz.
Yalniz simdi cikmam lazim.![]()
Hoş geldiniz.merhaba kızlar bekar değilim ama arada konuyu gördüm
dikkatimi çekti
ben de size evli olarak nasıl kocaya varılır diye taktik vereyim mi
şaka bi yana sohbet etmek isterim sizle müsaade var mı ?![]()
iptal edemeyeceğim bir işti diyorum ya.
Hoş geldiniz.![]()