мüzмιη вєкαяℓαя тєяαρι мєякєzι:)

belki sen istemiyorsundur ewlilik bende 27 yasimdayim ama ewlenemem sahsen zor is bana urkutucu geliyor ozgulugumden taviz veremem :)))

Tabiki cnm sadece evlilik olsun die düşünsek şimdiye kaçıncıyı eskitmiştik :1:
Bazen aile kurmak çoluk çocuk sahibi olma fikri güzel gelsede hayatını paylaşacağın insanı bulmak birine güvenmek kolay olmuyo
Dediğin gibi özgürlük olayıda var işin içinde :14:

Tabiki cnm sadece evlilik olsun die düşünsek şimdiye kaçıncıyı eskitmiştik :1:
Bazen aile kurmak çoluk çocuk sahibi olma fikri güzel gelsede hayatını paylaşacağın insanı bulmak birine güvenmek kolay olmuyo
Dediğin gibi özgürlük olayıda var işin içinde :14:

o yuzden vakti gelene kadar beklemeye devam :)

İyi haftalar tüm müzmin bekar arkadaşlarima. :1:

bak şimdii ben kendimi bir kategoriye koyamadım bu durumda benim 4 yıldır hayatımda biri var onun yaşı 40 benim 32 hala evlenemedik çünkü ada çapkın durmuyor bir tarafının üzerinde..ve ben artık çok sıkıldım ne benden ayrılıyor ne de rahat duruyor.önüne gelen kadınla tanışıyor hele benimle arasıda bozuksa baya ileri gidiyor anlayın işte.bende her an ayrılıp tamamen bekarlığa merhaba diyebilirim.söylemesi utanç verici ama ben gerçekten çok güzel bir kadınım hala nasıl aldatılabildiğimi merak ediyorum.aslında amacım ayrılmak ama ben turistik ve küçük bir yerde yaşıyorum.ayrılmaya bu yüzden cesaret edemiyorum.çevremde mutlu birlikteliği olan insanlara çok imreniyorum.kızlar siz yine çok şanslısınız benim gibi birlikteliği olup mutsuz olacağınıza yalnız olup mutlusunuz....:21:
Haklısın. :43:

Sınavım var mayıs 24 de. ona hazırlanıcam da istek kalmadı... bakalım yine çalışırım inşallah..
Allah zihin açıklığı versin canım. :18:

bi bekar daha geldi aranıza
Hoş geldin! :34:

meltem lerin kaderi bekar olmak sanirim.hg ayrica muzmin ne demek onu ben bilmiyorum bekar oldugumdan eminim ama muzmin miyim ondan emin deilim loll :):)
6. sayfada yazmıştım gene yazıyorum. :1:

TDK 'dan
[TABLE="class: cms_table, width: 630"]
[TR]
[TH="align: center"]müzmin bekâr
isim[/TH]
[/TR]
[TR]
[TD]1. isim Evlilik çağını geçmiş olup da henüz evlenmemiş olan kimse[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2. Evlenmeyi düşünmeyen kimse[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bi ben eksiğim galiba :)
Slm kızlarrr :3:
hoş geldin. :34:

Iyi Salilar(bir dakika var miydi bu:1:) evlenememis, bekar arkadaslarim. Toplanip taktik gelistirelim boyle olmuyor. :27:

merhaba kızlar bekar değilim ama arada konuyu gördüm
dikkatimi çekti
ben de size evli olarak nasıl kocaya varılır diye taktik vereyim mi :1:
şaka bi yana sohbet etmek isterim sizle müsaade var mı ? :31:

Çok oldu. :ssz:

Pazar günü davet ettiler evde işim vardı. iptal edemeyeceğim bir iş. :6:

Ooo sende evdeki isi iptal edecektin. Temelle piyango meselesine benzemesin bu olay. :)

dikkatimi çekti

N'ayir gelemezsin. :27:Gel canim, herkesle sohbet ediyoruz. Taktik gelistiriyoruz.

Yalniz simdi cikmam lazim. :34:

Ooo sende evdeki isi iptal edecektin. Temelle piyango meselesine benzemesin bu olay. :)

N'ayir gelemezsin. :27:Gel canim, herkesle sohbet ediyoruz. Taktik gelistiriyoruz.

Yalniz simdi cikmam lazim. :34:
İptal edemeyeceğim bir işti diyorum ya. :1:

dikkatimi çekti
Hoş geldiniz. ;)

Back
X