- 7 Ekim 2008
- 5.534
- 117
- 38
Edmarcım ellerine sağlık. Bak bakalım tadına nasıl olmuş. Çok kolay dimi? Bencede :)))
Tmyy cim canım ellerine sağlık. Müthiş görünüyor. Eminim tadıda öyledir. Sen yaparsında güzel olmazmı kız :))
Tadına bakınca beklerim cevap. Ama kötüyse yazma olurmu :)))))))))))))))) Şaka şaka yaz gene :)))
Tabi tabi dinlensin azcık :))
Ben bayaa şey yapıyorum ama bu aralar hiç bişeye fırsatım olmuyor. İnternete zor giriyorum. Tabi bide yaparken resim çekmek lazım. Bundan sonrada koyacağım. Sen hazırda bekle :)))
tmmy çok güzel olmuş çikolata sosuyla yaa enfes görünüyo, sanki pastaneden alıp gelmişsin gibi, tadına bakınca yazmayı unutma he ben de deniyim güzel olursa, bu pastadan üçdört defa yaptım ama hiçbirisinde foto ekleme şansı bulamadım, zaten yapar yapmaz dinlendirmeden önce bir iki dilim yiyorum dayanamıyorum, sonra dinlenmeye alıyorum :))) bi de çocukla olmuyo yaaaa püffff
ay cukulata sosluda harika görünüyo ya valla bayildimmmmm
ellerine emegine saglik canima.s.
ya bu yaglı kaagıtlar nerde satılıo kızlar kusuruma bakmayın bu konularda cahilimde:))bu arada ellerine saglık canımmm
canım marketlerde pişirme kağıdı diye satılıyo bulursun heryerde var
tmmy anacım ben de bi deniyim şu senin tarifi, göz zevkine acayip hitap ediyo yaa, mademki tadı da güzel oldu diyon, ahan alacam yine kiloları yaaa :roflol:
dene valla. hafif oluyo yaa çok kilo aldırmaz herhalde cokacimcoook(diye avutuyom kendimi)
bugünde gittim arkadaşıma yaptım aynısını.
senin yaptığının fotosunuda bekleriz cnm.
Efenim rica ederim. Ben sadece paylaştım tarifi. Herkes mükemmel yapmış Elleirnize sağlık hanımlar.
Ben diyorum zaten tmyy cim bu pasta alışkanlık yapıyor :))
İbolyam olsun bebişinden fırsat bulup yapıyorsun söylüyorsunya yeter o. Ellerine sağlık eminim çk güzel olmuştur ..
uffff eline sağlık canım bi denesem mi ki şimdi ama fırınım daha kurulmadı kiii((