Kekler - Pastalar Muzlu Rulo Pasta ( Resimli Anlatımlı )

ibolyacım çok teşekkürler a.s.
bende öle yapacaktım fakat pastayı gören hane halkı 10 dk bile zor sabretti kaydirigubbakcemile3
babam 5 dk da bir hani nerde pastamız deyip durdu cokacimcoook
bi dahaki sefere onlara ses etmeden yapayım barii

sağolasın nehircim yakın olsak sana gönderirdim.. :1hug:
resim abimin makinesinde kaldı
bana gelince atarım inş.

tarıfınızı daha once okumustum.ve cok pratık gelmıstı
bugun de deneme fırsatım oldu.sımdılık cok guzel gorunuyor.dolapta beklemede.daha tadına bakmadık.yalnız ben kakaolu pudıng kullandım.içi için.nasıl olacak bılmıyorum.cok kolay geldı .bundan sonra favorı pastam bu olacak.cok tesekkur ederım .ellerınıze saglık.

eveeeeet nehircim bende yaptım. üstüne çikolata sosuda döktüm. şimdi yaptım daha servis tabağına almadan geldim buraya ekliyom fotosunu. tarif için çok sağol.:asigim:a.s.kaydirigubbakcemile5

Edmarcım ellerine sağlık. Bak bakalım tadına nasıl olmuş. Çok kolay dimi? Bencede :)))

Tmyy cim canım ellerine sağlık. Müthiş görünüyor. Eminim tadıda öyledir. Sen yaparsında güzel olmazmı kız :))
Tadına bakınca beklerim cevap. Ama kötüyse yazma olurmu :)))))))))))))))) Şaka şaka yaz gene :)))

bence kolay. daha doğrusu bende bi tarif vardı rulo pasta tarifi. o beni gıcık etmişti. bidaha yapmıycam demiştim. çok kötü olmuştu çünkü.
ama senin fotoları görünce güvendim bu olucak dedim. vede oldu çokda güzel oldu. dinlensin azıcık. yedikten sonrada yazarım.
çok teşekkür ederim valla. pasta defterim senin tariflerinle dolacak bu gidişleD

Tabi tabi dinlensin azcık :))
Ben bayaa şey yapıyorum ama bu aralar hiç bişeye fırsatım olmuyor. İnternete zor giriyorum. Tabi bide yaparken resim çekmek lazım. Bundan sonrada koyacağım. Sen hazırda bekle :)))

tmmy çok güzel olmuş çikolata sosuyla yaa enfes görünüyo, sanki pastaneden alıp gelmişsin gibi, tadına bakınca yazmayı unutma he ben de deniyim güzel olursa, bu pastadan üçdört defa yaptım ama hiçbirisinde foto ekleme şansı bulamadım, zaten yapar yapmaz dinlendirmeden önce bir iki dilim yiyorum dayanamıyorum, sonra dinlenmeye alıyorum :))) bi de çocukla olmuyo yaaaa püffff

ay cukulata sosluda harika görünüyo ya valla bayildimmmmm
ellerine emegine saglik canima.s.

Tabi tabi dinlensin azcık :))
Ben bayaa şey yapıyorum ama bu aralar hiç bişeye fırsatım olmuyor. İnternete zor giriyorum. Tabi bide yaparken resim çekmek lazım. Bundan sonrada koyacağım. Sen hazırda bekle :)))

ooo ozaman sen fırsat buldukça ekle. ben bayılırım yeni tarifler denemeye. seni alan yaşadı valla bol bol yapar yedirirsin artık:)

teşekkür ederim.
az önce yedim çok güzel olmuş. deneyebilirsin. bi yaz gelsin tüm meyvelerle deneyecem çilek, şeftali artık ne bulursam:)))

ay cukulata sosluda harika görünüyo ya valla bayildimmmmm
ellerine emegine saglik canima.s.

teşekkür ederima.s.

ya bu yaglı kaagıtlar nerde satılıo kızlar kusuruma bakmayın bu konularda cahilimde:))bu arada ellerine saglık canımmm

ya bu yaglı kaagıtlar nerde satılıo kızlar kusuruma bakmayın bu konularda cahilimde:))bu arada ellerine saglık canımmm

canım marketlerde pişirme kağıdı diye satılıyo bulursun heryerde var
tmmy anacım ben de bi deniyim şu senin tarifi, göz zevkine acayip hitap ediyo yaa, mademki tadı da güzel oldu diyon, ahan alacam yine kiloları yaaa :roflol:

dene valla. hafif oluyo yaa çok kilo aldırmaz herhalde cokacimcoook(diye avutuyom kendimi)
bugünde gittim arkadaşıma yaptım aynısını.

senin yaptığının fotosunuda bekleriz cnm.

dene valla. hafif oluyo yaa çok kilo aldırmaz herhalde cokacimcoook(diye avutuyom kendimi)
bugünde gittim arkadaşıma yaptım aynısını.

senin yaptığının fotosunuda bekleriz cnm.

valla 3 defa yaptım üçünde de eklemey fırsat bulamadan pastaları yidikkaydirigubbakcemile3 bi türlü foto çekemedim valla, zaten bu sıpacandan fırsat da bulamıyom ki, pastayı yaptığıma razı oluom valla

Efenim rica ederim. Ben sadece paylaştım tarifi. Herkes mükemmel yapmış Elleirnize sağlık hanımlar.
Ben diyorum zaten tmyy cim bu pasta alışkanlık yapıyor :))
İbolyam olsun bebişinden fırsat bulup yapıyorsun söylüyorsunya yeter o. Ellerine sağlık eminim çk güzel olmuştur ..

bi de ben bu pastanın hamur malzemelerini hazırlayıp yuvarlak tepside pişirdim, enlemesine kesip her kata şekerli su, üstüne de muzlu puding , en üste yine puding snracığıma efendim hindistan cevizi serptim, bi de pasta süsüyle süsledim, anammmm pek güzel oldu leynnnncokacimcoook

uffff eline sağlık canım bi denesem mi ki şimdi ama fırınım daha kurulmadı kiii ((

nehircim eline emeğine sağlık canım .çok güzel anlatmışsın ayrıntılarını ve en kısa zamanda deniyecem tadını merak ettim birde pastanedekinden farkı yok demişsin ya kesin denerim .bendeki rulo tarifinde 3 malzemeden başka bişey yok .eminim bu tarif görüntüsü gibi güzeldir

canım tarifi yapacam ama bişey danışayım kremşanti yerine kendim krema yapsam aynı tadı yakalarmıyım acaba yoksa tadında değişiklik olur mu :uhm:

paylaşımın için ayrıca teşekkürler a.s.

Kullandıgınız fırın tepsısı mını fırınları ıcın olanı mı?
tepsının olculerı nedır?

uffff eline sağlık canım bi denesem mi ki şimdi ama fırınım daha kurulmadı kiii ((

yafrim denemessen ayıp edersin, valla bunun hamuruyla herşey yapılır diyorum ben, nehircim bana çok güzel fikir verdi aklıma geldi öyle bişiy denedim, zaten deneye deneye 100 kilo olcem kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…