Kekler - Pastalar Muzlu Rulo Pasta ( Resimli Anlatımlı )

ellerine saglık nefis görünüyorcokacimcoook

Görünmekle kalmıyor tadı harika oluyor:roflol: Teşekkür ederim efem:eek:

ImageShack - Image Hosting :: fotoraf0342.jpg

bende yaptım arkadaşlar, yarısını yedikten sonra fotoğrafını çekmek geldi aklıma. paylaşımına sağlık arkadaşım, şahane bi tarif ve muhteşem bir tat olmuş kaydirigubbakcemile5

Yarısı marısı harika duruyor pasta doğrusu. Ellerine sağlık mmmcokacimcoook
Reca ederim efendim ni demek :)

tatlım şımar şımar öyle güzel açıklamışsın ki
anlamamak mümkün değildi
çok da güzel oldu gerçekten herkese tavsiye ederim kakaolusunu da yapın

:lepi: Ben öyle anlatım isterim çünkü. Belkide ben kendim geç anlıyorumdur. O yüzden böyle tarif veriyorumdur:roflol::roflol:
Kakaolusuda güzel oluyor gerçekten. Ama bir daha yaptığımda senin yaptığın gibi yapıp içine muz koyacağım İnşallah.

ellerine sağlık harika görünüyo

Rica ederim efem ne demek. Afiyet olsun şimdidenhihoyyyt

buda benim pastam,çok güzel oldu
tşk.ederim
ama banada küçük bi dilim kaldı:çok üzgünüm:misafirler yedi hepsini-tatlicadiarzu-

buda benim pastam,çok güzel oldu
tşk.ederim
ama banada küçük bi dilim kaldı:çok üzgünüm:misafirler yedi hepsini-tatlicadiarzu-

Ayyy ellerine sağlık. Harika görünüyor. Rica ederim ne demek.
Olsun olsun üzülme bak ne kadar beğenmişlerde yemişler hepsini ne güzel :))

elinize saglik benim tarif 5 yumurta 100 gr seker beraber cirpiyorum sonrada 100 un yarim pakette kapartma tozu yapiyorum.cokta güzel oluyor bir defa ayirdim denedim yapamadim öyle.o yüzden bende hep ayirmadan yaparim.

muhtesem gorunuyor canim eline saglik.rulo pastayi bende yapiyorum evde.cok lezzetli oluyor gercekten

çook güzel görünüo en kısa zamanda bende yapıp foto koyucam kızlar :)

öffffff yaaaaaa :çok üzgünüm: rulo pastayı benim kadar seven, benim kadar herkezden tarif alıp 6 ayda bir deneyen ( 6 ayda bir çünki yapıyorum olmuyor tövbe ediyorum aradan 6 ay geçince bi güvenmi geliyo neysekaydirigubbakcemile3 tekrar deniyorum ve bu böyle yıllardır devam ediyo) her defasında başarısız olan yoktur sanırım. senağlama

Aaa bak bu tarifle başarısız olan olmadı daha.
Bence denemelisin bu sefer tutturacaksın kanımca :))

Hepinize teşekkürler hanımlaaaarrr :))
Deneyin görelim, göremediklerimizin yorumlarını okuyalım :)

öffffff yaaaaaa :çok üzgünüm: rulo pastayı benim kadar seven, benim kadar herkezden tarif alıp 6 ayda bir deneyen ( 6 ayda bir çünki yapıyorum olmuyor tövbe ediyorum aradan 6 ay geçince bi güvenmi geliyo neysekaydirigubbakcemile3 tekrar deniyorum ve bu böyle yıllardır devam ediyo) her defasında başarısız olan yoktur sanırım. senağlama

yavrum ben bile sürekli zırıldayan bi sıpayla bu pastayı yapabildiysem senin yapmamana imkan yok yav bi dene bakem çok kolay yav

ayyyy bu akşam kesin yapcam..güya rejime başlıycaktım yaaa..neyse bunu yiyeyimde öyle başlıyayım bari:)

yavrum ben bile sürekli zırıldayan bi sıpayla bu pastayı yapabildiysem senin yapmamana imkan yok yav bi dene bakem çok kolay yav

Anacım yapıyorum yapıyorumda bu rulo pasta bi türlü olmuyo yoksa hiçbirini yapamıyo değilim yaniiikaydirigubbakcemile3 bu olmuyo bir püf noktasımı var onumu atlıyorum yoksa bi yerde bi yanlışmı yapıyorum anlamış değilim ama bu tarife göre şu yumurtaları karıştırmadan yani bi daha deniycem bendeki tarifde yumurtalar ayrılmıyordu acaba ondanmıki dedim artık bilemiyorum.

harıka nan bu bende yapcam koycam resmını buraya ellerıne sağlık balım beteğım

Anacım yapıyorum yapıyorumda bu rulo pasta bi türlü olmuyo yoksa hiçbirini yapamıyo değilim yaniiikaydirigubbakcemile3 bu olmuyo bir püf noktasımı var onumu atlıyorum yoksa bi yerde bi yanlışmı yapıyorum anlamış değilim ama bu tarife göre şu yumurtaları karıştırmadan yani bi daha deniycem bendeki tarifde yumurtalar ayrılmıyordu acaba ondanmıki dedim artık bilemiyorum.

hah işte ondan anacım ben de geçenlerde üşendim yumurtaların sarılarılya beyazlarını ayırmadan çırpıveriiim dedim pis pis yumurta koktuydu -tatlicadiarzu-

ya benimkilerde yumurta kokusu filan olmuyo sadece pandispanyası kuru oluyor sarayım derken çatlayıp kırılıyor.

Valla bilmem bacım :)) benim 6 ay doldu heralde fenada gaza geldim ahanda aldım tarifi gidiyom mutfağakaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile2hihoyyyt:lepi::sm_cool::hooray:a.s.:nazar::enbuyukkk: bilmem anlaşıldımıcokacimcoook süper oldu valla süpersiniz kızlar ibolya iyi gaz verdin harikasın yaaa sağol. Yumurtaları ayrı çırptım keramet ondaymışşşsırnaşık şeysırnaşık şey buyrun kızlarrrrrrrr

ya ben bu kek tarifinin aynısını yapmıştım daha önce.başka bi yerden tarif alıp. aynı ölçüler ve aynı şekilde yumurtalar ayrı ayrı çırpılacak falan diye. çok da özel bi günde yapmıştım ama yiyemedik yumurta kokusundan. ben de pasta yapmak istiyorum ama yumurta kokmasııın. acaba yumurta sarılarını kullanmadan yapsak olmaz mı. hatta hiç yumurta kullanmasak diyeceğim de ana malzeme de yumurta. off off

kaydirigubbakcemile2hihoyyyt:lepi::sm_cool::hooray:a.s.:nazar::enbuyukkk: bilmem anlaşıldımıcokacimcoook süper oldu valla süpersiniz kızlar ibolya iyi gaz verdin harikasın yaaa sağol. Yumurtaları ayrı çırptım keramet ondaymışşşsırnaşık şeysırnaşık şey buyrun kızlarrrrrrrr

güle güle yi şişko ol kaydirigubbakcemile3 şahsen ben yidim oldum gayet iyi oluyo :roflol:

X