- 15 Kasım 2014
- 4.155
- 11.056
- Konu Sahibi KedidirKedii
Merhaba sevgili herkes eveett hem kuru kuru elmalar alkali sular tatsız tuzsuz şeyler yiyecek değilim bilen bilir
Bir günde ben yaşayayım bu hayatı diyerek tarifi yaptım paylaşıyorum
Ben bilerek büyük parçalar yaptım siz arzuya göre küçültün. Ben küçük porsiyon yemekte sevmiyorum doyurmuyor.
Muzlu Malaga
Malzemeler :
Hazır kek karışımı (ekstradan siz 3 yumurta yaş ve süt katıyorsunuz.)
Süt
Krem şanti
200 gram PINAR LABNE
Krema
160 gram sütlü çikolata
Fındık
Muz
Ben önce keki yaptım, her malzemeyi çırpıp kare borcama 180 derece fansız alt üst 25 dakika pişirdim.
Sonrasında ganajı yaptım.
Kremayı tecereye dökün, hafif kaynar gibi olunca bütün çikolataları atın içine altını kapatın karıştırın bırakın soğusun. ( ben buzluğa attım 20 20 yoğunlaştı.)
Sonra kremayı hazırladım.
Krem şantiyi kaba dökün labneyi üstüne dökün yarım çay bardağı süt ile 5 dakika çırpın. ❤
Kek soğuyunca kare kare kesin.
Üstüne hazırladınız kremadan sürün muzları yerleştirin. Ve 20 dakika buzdolabına atın. ❤
Çıkarın üstüne hazırladınız ganajı dökün. (benimki çikolatadan sanırım çok yoğun olmadı siz daha güzelini yoğununu yapın)
Yanlarına ne isterseniz ben fındıkla süsledim. ❤
Afiyet olsun. Çok basit yaklaşık 1 saate yapılan bir tarif.
Krema enfes oluyor yaparken sürekli parmaklama yaparsınız
Afiyet olsun
Bir günde ben yaşayayım bu hayatı diyerek tarifi yaptım paylaşıyorum
Ben bilerek büyük parçalar yaptım siz arzuya göre küçültün. Ben küçük porsiyon yemekte sevmiyorum doyurmuyor.
Muzlu Malaga
Malzemeler :
Hazır kek karışımı (ekstradan siz 3 yumurta yaş ve süt katıyorsunuz.)
Süt
Krem şanti
200 gram PINAR LABNE
Krema
160 gram sütlü çikolata
Fındık
Muz
Ben önce keki yaptım, her malzemeyi çırpıp kare borcama 180 derece fansız alt üst 25 dakika pişirdim.
Sonrasında ganajı yaptım.
Kremayı tecereye dökün, hafif kaynar gibi olunca bütün çikolataları atın içine altını kapatın karıştırın bırakın soğusun. ( ben buzluğa attım 20 20 yoğunlaştı.)
Sonra kremayı hazırladım.
Krem şantiyi kaba dökün labneyi üstüne dökün yarım çay bardağı süt ile 5 dakika çırpın. ❤
Kek soğuyunca kare kare kesin.
Üstüne hazırladınız kremadan sürün muzları yerleştirin. Ve 20 dakika buzdolabına atın. ❤
Çıkarın üstüne hazırladınız ganajı dökün. (benimki çikolatadan sanırım çok yoğun olmadı siz daha güzelini yoğununu yapın)
Yanlarına ne isterseniz ben fındıkla süsledim. ❤
Afiyet olsun. Çok basit yaklaşık 1 saate yapılan bir tarif.
Krema enfes oluyor yaparken sürekli parmaklama yaparsınız
Afiyet olsun
Son düzenleyen: Moderatör: