çok teşekkür ederim amin inş. canım evet öyle oluyo göz açıp kapayıncaya geçiyo zaman, İnş düğünümüzüde hayırlısıyla geçiririz, benim daha 8 ay var senin az kalmış Rabbim yar ve yardımcın olsun inş...Herşeyin ince düşünülmüş ve güzel yapılmış alllahım mutluluğunu daim etsin inş. Bende nişan nişan dedim 10ay geçti üzerinden ve düğünüme 3ay kaldı allahın izniyle. Hakkımızda hayırlısı inş.
çok teşekkür ederim amin inş. Canım evet öyle oluyo göz açıp kapayıncaya geçiyo zaman, inş düğünümüzüde hayırlısıyla geçiririz, benim daha 8 ay var senin az kalmış rabbim yar ve yardımcın olsun inş...
Amin canım inş. çok teşekkür ederim, evet darısı size inş. en kısa zamanda :)canım canım canım herseyın mukemmel cok mutlu gunlerde kullan ıns darısı bıze olsun
çok sağol canım Allah razı olsun, amin cümlemize güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inş.öncelikle hayırlı uğurlu olsun tatlım hepsi çok çok güzel nişanlığında çok güzelmiş bu aradarabbim hepsini güzel günlerde kullanmayı nasip etsin canım
çok teşekkür ederimmm canımm...Herşeyin çok güzel Allah bozmasın cnm :)
amin canım inş... Darısı herkeze inş...masallah canım allah tamamına erdırsın mutluluklar..
Çok teşekkür ederim, herkezin gönlüne göre versin Rabbim...çok zevklisin hepsini çok çok beğendim allah mesut etsn :)
Amin inş. canım, hepimiz iyi günlerde kullanalım inş...maşallahhepsi çok güzeller iyi günlerde kullanın mutluluklar dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?