gitar çalmak hobilerim arasında ama artık çok paslandım.. lise - üni dönemlerindeki gitar çalmaktan nasırlaşan parmaklarım yok artık..(10-15 yıl öncesinden bahsediyorum)
gitar yanında hiç becerim olmadığı halde resim-rölyef alanında da kurslara gittiğim için eserlerim var,şimdi ise en çok fotoğrafçılıkla ilgileniyorum..
şimdi oğlum 1.5 yaşında,gitarımı onun önüne koyuyorum seviyor ses çıkarmayı.. içimde uhdedir yan flüt veya piano çalmak , inşallah onun hevesi olur da o çalar ve destek olurum ben de..
Sonunda muzıkle ilgili birşeyle bulabıldım :)) Bende gitarla ugrasıyorum.. Ama daha coook yenıyım.. Müziği seviyorum..Azimliyiimm..
Sormaa :)) İki notalı bişeyler çaldım havalara uçtum gitar çalabiliyorum diyee..ehehe :) Sen bide öğrenmeye başla,gör bak tadından yenmez
Aaaa ne kadar güzel. Ben hiçbir şey çalamıyorum malesef. Hatta bir arkadaşım benle hiç kulak yok sende diye dalga geçer ritm tutmaya çalıştığımda.ben de mandolin, darbuka ve metalofon çalıyorum
olsun eyluldogan gene de ilgilenmek lazım. senin ilgilendiğin bi müzk aleti yok mu?Aaaa ne kadar güzel. Ben hiçbir şey çalamıyorum malesef. Hatta bir arkadaşım benle hiç kulak yok sende diye dalga geçer ritm tutmaya çalıştığımda.
Selam kızlar ben keman gitar bağlama viyola piano yan flüt çalıyorum ve kurslarını veriyorum.15 yıldır müziğin içindeyim ve Trt koristiyim.yardım isterseniz yardımcı olabilirim.buyrun sorun
Geç değil asla.piano tüneli bir çalgı olduğundan öğrenmesi de daha kolaydır.yeteneğinize bağlı olarak öğrenme süreniz değişiklik gösterir.Ben de tam "30 yaşındayım, piano çalmak gibi vazgeçemediğim bir hayalim var" diye yazacaktım konuya ki sizin mesajınızı gördüm. İki sorum var:
1) Piyano çalmayı öğrenmek için çok mu geç? Yoksa çalışarak mükemmel olmasa da iyi bir seviyeye gelebilir miyim?
2) Opera ariaları söylemek için şan dersi alınabiliyor mu?