Müzik!

banu00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2012
32
2
selam arkadaşlar..müzikle ilgilenen,enstrüman çalabilen veya merakı olan,profosyonel yada amatör hiç farketmez..Kimse yok mu ?

Ben de Gitar kursuna gidiyorum 2 ay olucak .h.sonu gidiyorum çok eğlenceli tabi çok amatörüm:44: azimliyim bakalım

gerçekten işe yarıyor mu internet ortamı ? ben küçük yaşta bağlama ile ilk adımımı attım müziğe.3 yıl kadar gittim sonrasında gitar ve şimdi de keman..kemanda parça çıkarıorum çapımca ama yay tekniklerini bilmeden hiç birşey olmuyo tabi..ayvalıkta okuduğum için keman kursuda yok.ama kemana tek anlamıyla aşığım.ve öğrenmeden ölmicem :)

Ben de Gitar kursuna gidiyorum 2 ay olucak .h.sonu gidiyorum çok eğlenceli tabi çok amatörüm:44: azimliyim bakalım

azimliysen yaparsın diye düşünüyorum..heves olmasın da :) sakın ama sakın bırakma..ruhu besleyen tek şey!

Videoda güzel anlatıyor. İşe yarıyor yani. Zaten senin bir geçmişin varmış, videolar yardımcı olur. Benim tek eksiğim doğru sesi çıkarıp çıkaramadığımdan emin olamamam. O yüzden birebir ders almak istiyorum. Bir de itiraf etmek gerekirse videodan çalışmak zor, daha çok uğraş gerektiriyor.

ben varim! 11 yasinda gitarla basladim ve de cocuk korosuna katilmistim, 18 yasinda gitari birakip viyola calmaya basladim (universitede secmeli ders olarak almistim sonra cok sevdim) ve de ayni anda san egitimi de almaya basladim.. sonra en iyi enstrumanin kendi sesim olduguna karar verip san egitimine agirlik verdim. su an 28 yasindayim dramatic sopranoyum hayatta beni en mutlu eden sey muzik diyebilirim... ogrenciligim boyunca ankara'da sahnelenen her operaya gittim, her persembe CSO konserlerine gittim... benim icin tutku gibi birsey, meditasyondan daha rahatlatici, cikolatadan daha mutlu edici, daha nasil anlatabilirim

Süpersin yaa, birlikte takılalım mı? beni de götürsene oralara?

:) Peki müziğe nasıl başladın..ne bilim bi arkadaşında görürsün hoşuna gider..yada ailen yönlendirir.demek istediğim nasıl keşfettin..aslında herkesin bi yeteneği vardır ama kimse bunun farkına varmaz.biz şanslıyız bu yönden ki bu kadar mükemmel bişeyi tadıyoruz..mesela ben küçük yaşlarda annemin zoruyla gitmiştim.öğrenmeye başladıktan sonra iyiki bana bunu yaşattın dedim anneme.hala söylerim sen olmasan ben hiçbişeyin farkına varamicakmışım:)

baba tarafimda profesyonel olarak muzikle ugrasanlar vardi, ailede var sanirim.. babam da klasik muzigi cok sever cocuklugumdan beri muzikle ic ice buyudum. hep ozenirdim ailedeki benden buyuk kuzenlere, zaten ilk kez kursa o ozentiyle basladim. eskiden desteklerlerdi sarki soyleyeyim enstruman calayim.... ama is profesyonel olmaya gelince malesef ayni destegi goremedim. bilkent mssf san bolumu sinavlarina hazirlaniyordum ama ailem itiraz etti cunku iyi bir universitede okuyordum o yuzden orayi birakmamam icin baski yaptilar. keske bastan, daha lisedeyken konservatuara gidebilseymisim. hayat boyu icimde ukde kalacak biliyorum.. o yuzden ben cocuklarima sanatla ilgilenmeleri konusunda her destegi vermeye kararliyim.
ben universite hayatimin buyuk cogunlugunda ailemin yolladigi aylik paranin yarisindan cogunu san dersine yatiriyordum saati 80 lira idi yillar once... hic pisman degilim, hayatta bundan daha fazla zevk veren baska birsey yok ki..

gitar çalmak hobilerim arasında ama artık çok paslandım.. lise - üni dönemlerindeki gitar çalmaktan nasırlaşan parmaklarım yok artık..(10-15 yıl öncesinden bahsediyorum)
gitar yanında hiç becerim olmadığı halde resim-rölyef alanında da kurslara gittiğim için eserlerim var,şimdi ise en çok fotoğrafçılıkla ilgileniyorum..
şimdi oğlum 1.5 yaşında,gitarımı onun önüne koyuyorum seviyor ses çıkarmayı.. içimde uhdedir yan flüt veya piano çalmak , inşallah onun hevesi olur da o çalar ve destek olurum ben de..

ben profesyonel olarak gitar çalıyorum. akor, method , teknik her konuda elimden geldiğince yardımcı olabilirim arkadaşlar...

Sonunda muzıkle ilgili birşeyle bulabıldım :)) Bende gitarla ugrasıyorum.. Ama daha coook yenıyım.. Müziği seviyorum..Azimliyiimm..

Ne yazık ki ailelerimiz bizi bi takım konularda anlamıyor..Böyle bi beklentide de olamayız çünkü müziği anlamak sevmek için onunla ilgilenmek gerekiyor.Ama ne mutlu ki sana yine pes etmemişsin,elinden gelenin fazlasını yapmışsın.Evet yine tekrarlıyorum biz çok şanslıyız bu mükemmel lezzeti tattığımız için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…