- 21 Ağustos 2023
- 8
- 0
- 22
- Konu Sahibi Havin Ebrar
Merhaba arkadaşlar ben Eylül'ün sekizinde muzaffer hocaya randevu aldım ilk defa gideceğim yanına sürecin hızlı ilerlemesi için ne lazım önden hangi belgeleri hazirlamaliyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba arkadaşlar ben Eylül'ün sekizinde muzaffer hocaya randevu aldım ilk defa gideceğim yanına sürecin hızlı ilerlemesi için ne lazım önden hangi belgeleri hazirlamaliyim
Baktım da ilk gidişle alakalı pek birşey görmedim birde ben aşılama falan da olmadımMerhaba,
Sayfanın sağ üst köşesindeki arama butonuna basıp, doktorun adını yazarak aratırsanız; forumda kendisi hakkında yapılmış paylaşımlara ulaşabilirsiniz.
Baktım da ilk gidişle alakalı pek birşey görmedim birde ben aşılama falan da olmadım
neyaptınız acabaa son durumunuz nedir? bende dün yaptırdım zeki hocaya .yakında kavga edeceğiz deli ediyor beni:)Merhaba arkadaşlar ben Eylül'ün sekizinde muzaffer hocaya randevu aldım ilk defa gideceğim yanına sürecin hızlı ilerlemesi için ne lazım önden hangi belgeleri hazirlamaliyim
Ya ben kaç aydır gidiyorum test verip geliyorum daha başlayamadıkkneyaptınız acabaa son durumunuz nedir? bende dün yaptırdım zeki hocaya .yakında kavga edeceğiz deli ediyor beni:)
Ya ben kaç aydır gidiyorum test verip geliyorum daha başlayamadbenim
Bütün işlemleriniz hazirmiYa ben kaç aydır gidiyorum test verip geliyorum daha başlayamadıkk
Hazır smear sonucunu bekliyorum.ne zaman çıkar acabaBütün işlemleriniz hazirmi
Bana aşılama yagün verdiklerinde smaer teslimin sonucu daha çıkmamıştı sonradan çıktıHazır smear sonucunu bekliyorum.ne zaman çıkar acaba
Bana aşılama yagün verdiklerinde smaer teslimin sonucu daha çıkmamıştı sonradan çıktı
Aşılama işlemin de yine bir vajinal muayene masasına yatiyorsunuz. Acılı yada ağrılı bir işlem değil biraz karnınıza bastıriyorlar ekranda sperm giriş yolunu görsünler diye. Sonra işlem gerçekleşiyor haififten hissediyorsunuz birşey olduğunu o sırada doktor size söylüyor zaten ne gibi bir islem yapıldığını. En önemli faktör rahat olmanız ben aşılama yaptırırken bazı kişiler stresli olduklari için canı yanıcak diye korktukları yada işte tutucak mi tutmicak diye konuşurken kendilerini strese soktular o yüzden canları yanmasada işlem sonrası midesi bulanan falan oldu. Ancak içeriye rahat girin, dua okuyun ve iyi olucagina inancınız yüksek olsun 5 dklik bir işlem zaten. İşlemden sonra hafiften karnınızda baskı hissedebilirsiniz yarım saat bir saat sonra oda geçiyor.Bir de gerçekten kimseyi olumsuz etkilemek istemem fakat hsg işlemini özel bir hastanede anestezisiz yaptırdım ağrı eşiğimin yüksek olduğunu zannediyordum fakat değilmiş sanıyorum 3 4 saniye kadar zirve bir acı yaşadım ağlayıp inleyerek çıktım işlemden şu an haliyle korkuyorum aşılama işlemini acısız ağrısız diye okudum çoğu kaynakta bu işlemi yaptıran kardeşlerim ne diyorsunuz?
Bir de gerçekten kimseyi olumsuz etkilemek istemem fakat hsg işlemini özel bir hastanede anestezisiz yaptırdım ağrı eşiğimin yüksek olduğunu zannediyordum fakat değilmiş sanıyorum 3 4 saniye kadar zirve bir acı yaşadım ağlayıp inleyerek çıktım işlemden şu an haliyle korkuyorum aşılama işlemini acısız ağrısız diye okudum çoğu kaynakta bu işlemi yaptıran kardeşlerim ne diyors
Bu arada vajinaya aşılama sırasında spekulum takılıyor o takılırken canınız yanmıyor ama biraz değişik hissediyorsunuz. O da korkulucak birşey değil lütfen olabildiğince sakin ve rahat olun.Aşılama işlemin de yine bir vajinal muayene masasına yatiyorsunuz. Acılı yada ağrılı bir işlem değil biraz karnınıza bastıriyorlar ekranda sperm giriş yolunu görsünler diye. Sonra işlem gerçekleşiyor haififten hissediyorsunuz birşey olduğunu o sırada doktor size söylüyor zaten ne gibi bir islem yapıldığını. En önemli faktör rahat olmanız ben aşılama yaptırırken bazı kişiler stresli olduklari için canı yanıcak diye korktukları yada işte tutucak mi tutmicak diye konuşurken kendilerini strese soktular o yüzden canları yanmasada işlem sonrası midesi bulanan falan oldu. Ancak içeriye rahat girin, dua okuyun ve iyi olucagina inancınız yüksek olsun 5 dklik bir işlem zaten. İşlemden sonra hafiften karnınızda baskı hissedebilirsiniz yarım saat bir saat sonra oda geçiyor.
Evet doğru söylüyorsunuz hsgde de ilaç verilme anına kadar hiçbir şey hissetmedim acı vs. İlaç verildiği an 4 saniye kadar bir sancı oldu hoş dayanılamayacak kadar değil şu an unuttum bile ama o an canım çok yandığı için endişelendim sürekli kendimi dindirmeye çalışıyorum stres yapmayayım diye sonuçta heyecanlı güzel bir an. Dilerim rabbim gitmeden müjdelendirsin güzel haberlerleBu arada vajinaya aşılama sırasında spekulum takılıyor o takılırken canınız yanmıyor ama biraz değişik hissediyorsunuz. O da korkulucak birşey değil lütfen olabildiğince sakin ve rahat olun.
Amin Bu kadar çok araştırma yapmayın olur mu çünkü internette o kadar bilgi kirliliği var ki, inanın küçücük bir işlem bile gözümüzde büyüyor ben 2 yıldır gidip geliyorum o yüzden daima sakin olmaya bakın. Ruhunuzu dinlendirecek işlerle ilgilenin. Rabbim yardimicimiz olsun tüm güzellikler zorlu yolların sonunda olur unutmayalımAh teşekkür ediyorum böyle yorumlar görmek beni nasıl rahatlatıyor anlatamam. İnsan kendine engel olamıyor bir aydır deli gibi araştırıyorum beyin zaten hiç durmuyor gece 2 buçukta kendimi buraya üye olurken buldum. Allah sevindirsin hepimizi en yakın zamanda bu başlık altında sevinçlerimizi paylaşalım inşallah
Amin amin güzel kardeşim o kadar haklısın ki inşallah müjdelenelim en hayırlı vakitte Benimde bu süreçte mottom oldu resmen 'her doğum, her yeni güzellik biraz sancılıdır' bunu şu an okuyan gören ne kadar kız kardeşimiz varsa iyi gelsin dilerim kalbine..Amin Bu kadar çok araştırma yapmayın olur mu çünkü internette o kadar bilgi kirliliği var ki, inanın küçücük bir işlem bile gözümüzde büyüyor ben 2 yıldır gidip geliyorum o yüzden daima sakin olmaya bakın. Ruhunuzu dinlendirecek işlerle ilgilenin. Rabbim yardimicimiz olsun tüm güzellikler zorlu yolların sonunda olur unutmayalım