- 22 Ağustos 2010
- 3.221
- 33
-
- Konu Sahibi theuglygoddess
selam kızlar ben bundan 4 5 sene once kushanın bır haftada 3 kılo diyetini yapmıs ve cıdden kılo vermıstım ustelık ac kalmamısıtım. 2 ay once spora basladım ılk bır ay ııyıdı ıkıncı ay sınavlarım dolayısıyla gidemedm sımdı yenıden duzenlı gıtmeye başlıycam. sporla berabersizinle bu dıyetı yapım dedım. bende bugun basladım. 2 haftada 4 5 kılo versem yeter 8 9da gozum yokzaten kacamaksız yapabılecegımı pek sanmıorm bu arada 69 kıloyum yanı en az bı 10 kılo vermek ıstıorum. ınşallah verırız kılolarımızı. sabah yedıklerım 1 dılım kepek ekmegı labne peynır ve sekersız ıkı bardak çay
Şok olduğum bi durum var arkadaşlar. Ben dün başladım bu diyete. Sabah 63.4 kiloydum. Bu sabah kahvaltıdan sonra tok karnına tartıldım 62.4 geldim =S 1 günde 1 kilo nasıl verdimbende sapıttım. :S
Benimde 4. günüm bugün. Valla ben çok kaçamak yapıyorum arkadaşlarDayanamıyorum bazen bi kaç bişey atıyorum ağzıma. Cips bile yediğim oldu biraz buna rağmen 500 gram vermişim dünden bugüne
ben daha kaçamak yapmadım 2.günüm ve tartılmadım galiba regl olucamtamda zamanını buldu şişlik var biraz bende tartılmıyorum ama harfiyen uyuyorum diyete bol bol su içiyorum ama ne zaman tartılırım bilmiyorum:44:
Zayıflamak isteyen kimse yokmu?! :26: :95:
olmazmı bende yarın başlıyorum böyle liste diyetlerini pek sevmiyorum ama bunu yapıcam
inşaallah devamı gelir yalnız öğün arası diye bişey yokmu bu diyette cevaplarsan sevinirim